• Na spokojnie Autor: ~Mścibol [5.173.248.*]
    Zachowanie Cenki niczego dobrego nie wróży. Spółeczka  w ubiegłym roku zrobiła ponad 110 tys PLN straty brutto, czy w tym roku powtórzy tą stratę ?
  • Re: Na spokojnie Autor: ~MŚCIB0L [5.173.234.*]
    Poprawka, chodzi oczywiście o stratę brutto w 2 kwartale 2018 r.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~Morfeusz [80.50.114.*]
    Nie ma co krakać , poczekajmy do raportu.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~MściwoI [5.173.248.*]
    Toż to nie krakanie,a dyskusja. Na co tu czekać, Spółeczka w latach 2017 - 2018 pokazała łącznie ponad 2,3 mln PLN straty netto (w sumie), w drugim kwartale ubiegłego roku pokazała stratę,to jeśli jest jakaś sezonowość to co może pokazać za wynik w tym roku?
    Wyniki w drodze. Zobaczymy.
    No nie powtórzyła i co?
  • Re: Na spokojnie Autor: ~13X [5.173.225.*]
    Jak to co? Strata łączna w latach 2017 - 2018 była większa niż 2,5 mln zł. To mówi samo za siebie, rok się nie zakończył,  wynik w 2 kw, jak u bankruta, a jeszcze nie wiadomo czy zaksięgują straty w związku z tym projektem dla Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w 2 półroczu, a efekty kiedy?
    Co za brednie, jeszcze dodaj może 2017, 2016 i 2015.
    Co za brednie, jeszcze dodaj może 2017, 2016 i 2015.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~13X [5.173.225.*]
    Wystarczy spojrzeć na bieżące notowania i nie trzeba niczego dodawać! Nie przypominam sobie, abyśmy przechodzili na ty.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~E00 [37.248.161.*]
    To od kiedy na forum używa sie -proszę pana, pani?
  • Re: Na spokojnie Autor: ~13X [5.173.234.*]
    Na innych forach są jednak osoby które używają formy pan, pani. Na forum tej spółki to jednak wielka rzadkość ...
  • Re: Na spokojnie Autor: ~Cd [37.248.167.*]
    13X to pan, pani czy ono?
  • Re: Na spokojnie Autor: ~13X [5.173.240.*]
    :-) Dobre. Przecież wiadomo ..
  • Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [78.8.38.*]
    wiadomo
    link

Wg. mojego schematu pojawia się nam krótkotrwały sygnał kupna. Dziekuje za mozliwosc kupna po 1.20 , jak wplynie teraz nasza wiadomość na kurs czy cos sie zmieni, czy mam szykowac kolejna porcje dutkow. Uwazam ze do 2 zł mozna jeszcze kupowac ale wole kupować jak leci na dol. Uwazam tez, ze to co uwazam jest malo istotne - tu .
    pozdrawiam.
    link

• Re: Na spokojnie Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    szykuj
    No popaczymy
  • Re: Na spokojnie Autor: ~Miodek [5.173.240.*]
    Poprawnie pisze się "popatrzymy"!
  • Re: Na spokojnie Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [193.239.59.*]
    napisz coś jeszcze o swoim schemacie / algorytmie / księżycofazach - zwał jak zwał ... bo sprawdza się doskonale

• Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [188.147.142.*]
    Bo widzisz ja pisze ktoś czyta tak faza, lada moment może nastac faza milczenia.
    Moi drodzy trzeba zadac sobie pytanie czy ten spadek kursu od 2017 byl celowy pod biostrateg, po to aby dokonac mozliwie jak najwiekszego skupu akcji, czy ludzie mieli dosc i sprzedawali, i z chwila zakonczenia projeku biostrateg ktory pochlanial pieniadze firmy ( a to juz koniec jest ) a wiec obraz wynikow byl taki jaki byl teraz przyjmie inne oblicze plus profity z tym projektem zwiazane. Czy biostarteg to lipa i kurs to pokazuje. Czy zarzadzajacy po tylu latach posuchy dywidendowej a jest to dla nich czysty pieniadz beda zdeterminowani zeby dopiac dywidende i byla na odpowiednim pozionie satysfakcjonujaca ich. Jak dlugo teraz trzeba bedzie trzymac akcje zeby miec korzysc z poswieconego czasu i nakladu pracy jaki zostal wlozony lub odzyskania tych pieniedzy, tym ktorym udalo sie przetrzymac ta lawine ceny bo nie sprzedali. Czy teraz ewentualne mozliwosc skupu odpowiedniej ilosci bedzie mozliwa i satysfakcjonujaca.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [62.87.218.*]
    Hej i jak podoba wam sie ta swieca z dziewiatego dobrze sie postaralem :) . Czasem fajnie zobaczyc swoja sieczke na wykresie.
    Oczywiscie to nie tylko moja zaskuga. Milczycie nie ma co poczytac. Mamy to wkoncu czy nie mamy bedzie szko czy nie bedzie.
    Jak do tej pory nie zdechło to będzie szło. Świeca to będzie w następnym roku jak wyjdą z tego dużego projektu co to trwa już 5 rok chyba.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~Bóm [5.173.234.*]
    Przypomina to marsz żywych trupów. Ten projekt to już chyba z szósty rok wałkują, więc świeczka to nie wiadomo kiedy, ale nie prędko. Na pewno idą zaraz na groszówkę ...
    Nie siej paniki daj ludzia zarobic zaraz pomysla jak ty. Prawdopodobienstwo jest bardzo bardzo male zeby nie wpowiedziec wcale.
    Cofka moze byc i zlecenie moje tam czeka teraz trzeba bedzie kupowac na korektach. Ta swieczka na dziennym niech nie zmyli nikogo, strachowi trzeba powiedziec wkoncu do widzenia jak sie chce tu funkcjonowac . Pomyrdamy sie na tym poziomie i pojdziemy do gory tydzien jest krotki trwa piec dni.
    Odemnie jest kupuj, na listopad i grudzien tez wystawie zlecenie, wejsc nie musi nazbieralem papieru ( mowi sie, jak daja to bierz ).
    Stawiam na solidna dywidende dla mnie i zeby zachecic do spolki. Zarzadzajacy wie ze przeciaganie teraz spadkow bedzie go kosztowac sporo akcji przynajmniej z mojej strony. Myslicie ze ile bedzie spadac z 30 na 4 z 4 na 1 gdyby bylo 10 gr to tez bedzie dal was za drogo jaka cena jest satysfakcionujaca zero.
    Nie namawiam nikogo do kupna zeby nie bylo, rekomendacja jest dla mnie, raczej do chodnej oceny spojrzenia na wykres informacje, spekulowac tez mozna.
    Pozdrawiam wytrwalych.

• Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [188.147.232.*]
    Juto piaty pojutrze szosty, no nie.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [188.147.238.*]
    Przed nami test, test ... potem się dowiemy czego. Wygląda na pozytywne rozstrzygniecie.
  • Re: Na spokojnie Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [31.60.51.*]
    Ale ty farmazonisz ... wpakowałeś się na niepłynne akcje i sam z sobą gadasz dla wrażenia ze ktoś się zainteresuje tym papierem ?
  • Re: Na spokojnie Autor: ~posiadacz [188.147.137.*]
    Po pierwsze to niech nikt nie kupuje jeszcze bo dla mnie niebedzie. Drugie oj jaki ja biedny ja biedny we wtorek znowu kupiłem nie płynne akcje, no nie. Trzecie jak będą płynne to będę sprzedawał. Nie róbcie w gacie tylko patrzcie co wykresy mówią.
[x]
STAPORKOW -1,25% 4,74 2026-04-02 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.