Nie siej paniki daj ludzia zarobic zaraz pomysla jak ty. Prawdopodobienstwo jest bardzo bardzo male zeby nie wpowiedziec wcale.
Cofka moze byc i zlecenie moje tam czeka teraz trzeba bedzie kupowac na korektach. Ta swieczka na dziennym niech nie zmyli nikogo, strachowi trzeba powiedziec wkoncu do widzenia jak sie chce tu funkcjonowac . Pomyrdamy sie na tym poziomie i pojdziemy do gory tydzien jest krotki trwa piec dni.
Odemnie jest kupuj, na listopad i grudzien tez wystawie zlecenie, wejsc nie musi nazbieralem papieru ( mowi sie, jak daja to bierz ).
Stawiam na solidna dywidende dla mnie i zeby zachecic do spolki. Zarzadzajacy wie ze przeciaganie teraz spadkow bedzie go kosztowac sporo akcji przynajmniej z mojej strony. Myslicie ze ile bedzie spadac z 30 na 4 z 4 na 1 gdyby bylo 10 gr to tez bedzie dal was za drogo jaka cena jest satysfakcionujaca zero.
Nie namawiam nikogo do kupna zeby nie bylo, rekomendacja jest dla mnie, raczej do chodnej oceny spojrzenia na wykres informacje, spekulowac tez mozna.
Pozdrawiam wytrwalych.