• Inwestor w TheDust to Techland? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Przeglądałem forum The Dust i natknąłem się na takie info:
    https://www.skillshot.pl/jobs/13924-programista-c-unity-at-the-dust-s-a

Jeżeli:
    chcesz pracować w zespole, który zdobywał doświadczenie tworząc wcześniej takie produkcje jak: Dying Light, Dead Island, Call of Juarez, Torment: Tides of Numenera,

Jeśli to prawda to pakiet T-bulla może znacznie zyskać na wartości w najbliższym czasie, Techland to nie byle jaka firemka dla zabawy by sie w taki projekt nie angażowali.

• Re: Inwestor w TheDust to Techland? Autor: yhm [84.10.156.*]
    Ciekawy pomysł na naganianie, ale The Dust sam o tym pisał skąd sięgają po ludzi, więc muszą się czymś chwalić.

Techland wycofuje się z działki wydawniczej, co już dobrze pokazał przy premierze gry OML, więc po co miałby inwestować w The Dust? Za kilka tys sztuk sprzedanego Dying Lighta to on może całe The Dust kupić, tylko pytanie, po co im to?
  • Re: Inwestor w TheDust to Techland? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Przepraszam, nie wiedziałem że o tym pisali, ale bardzo mnie to cieszy. Wcześniej myślałem że nie mają w zespole zbytnio ludzi z doświadczeniem przy graach AAA, bo aż tak jak T-bulla tamtej spółki nie śledziłem. Dopóki inwestor pozostanie anonimowy dopóty możemy się domyślać kto nim jest, a strzał z Techlandem nie jest aż tak abstrakcyjny biorąc pod uwagę zespół jaki mają.
  • Re: Inwestor w TheDust to Techland? Autor: yhm [84.10.157.*]
    The Dust pozyskał kilku inwestorów w ostatnim okresie to raz. Dwa ich gra to nie będzie gra AAA. W Polsce jest jedna gra AAA ze spółek giełdowych tj. Witcher 3, ewentualnie można też pod to podciągnąć gry CIG - Sniper 3 i Lords of the Fallen. Kolejną będzie dopiero Cyberpunk 2077. Gra The Dust będzie zapewne grą indie premium, ale więcej informacji dopiero przed nami.
[x]
TBULL 0,00% 4,10 2025-10-10 15:28:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.