nie rozśmieszaj mnie tego badziewia nikt normalny nie tknie powyżej zeta ...... same kłamstwa i oszustwa animator ma akcji co nie miara i dokłada mu codziennie po tysiąc sztuk żeby miał o czym pisać w informacjach przecież przez rok oprócz tej ostatnio śmiesznej uchwały nic nie napisał co się dzieje w spółce jakby nie istniała a przepraszam pisał; dziękował wszystkim jak mu współczuli gdy siedział w pierdlu
Wiedziałem, że na Znanego można liczyć chyba jest jedynym zwolennikiem kupowania po zetku, mówi, że to gieee ale trzęsie się codziennie a gdacze a chodzi a przystępuje z nogi na nogę bardzo ale to bardzo jest zainteresowany
Znanemu bardzo zależy aby to nie rosło pewnie jest człowiekiem prezesa bo prezes chce skupić jak najwięcej w okolicy zetka Car masz rację ktoś szarpnie a znany z rozpaczy strzeli sobie w łeb
nie przeceniajcie mnie jestem takim samym leszczem jak Wy , którego LM zrobił w wała tą teorię dawno pisałem poszukaj sobie = kupi po zecie za 2 mln i podaruje sobie za zasługi wybitne w rozwój spółki a później napasie chętnych po 7 a tyle tylko że to może być za 10 lat przy tym skupie będzie trwał 5 lat , chociaż napisał że do 2021 ale takie uchwałki to u niego lecą z rękawa i je zmieni ta spółka i jej koryto zarezerwowane jest tylko dla niego i nikt tu nic nie wskóra