• Pytanie wazne Autor: ~killer [5.184.49.*]
    czy ktoś może mi podpowiedzieć , czy jest możliwość grania shortów na Datawalk?, jeżeli jest to prosze o info jak
    pozdrawiam
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~Cybersfinx [77.226.248.*]
    Ty weź szorty i idź na plażę chłopie
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~SWISS [178.39.225.*]
    Hehe...mozna tez zagrać na shota ,najlepiej tequila
    albo na szopa ....muszę się jeszcze zastanowić jak
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~killer [37.47.6.*]
    jeżeli jest mozliwość to ją znajdę i wyjde lepiej niz wy na longach
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~killer [37.47.6.*]
    pocztajcie jak jest oceniany na simplywall a potem będę sie śmiał ja
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~killer [5.184.8.*]
    No i co Kubusie Puchatki, przeczytaliście możecie nie umiecie po angielsku, skorzystajcie z translatora
    ponadto, pomyślcie kilkadziesiąt umów a ile dni roboczych zostalo do końca roku około 90, co oznacza że ile umów zawartych załóżmy optymistycznie kilkadziesiat to 90 czyli codziennie umowa, ?????
    no ok chłopaki byli zbyt optymistyczni - 45 czyli co dwa dni umowa , czyli ile umów płatnych powinni zawarzeć od ogloszenia co najmniej 2, pytam sie gdzie one są?
    no dobra wariant pesymistyczny 23 umowy to powinna byc co najmniej jedna umowa w ubiegłym tygodniu, gzie ona jest?

a poprzednio twierdzili że negocjacje umów trwają około 1,5 roku do 2 lat ponieważ sa to długie negocjacje z duzymi korporacjami , ktoś tu kogoś robi w bambuko i Datawalk idzie do góry 7 % a powinien 7% w dół,

przez ostatnie dwa lata w USA ile zawarli umów z duzymi korporacjami - zawarli bezpłatne umowy pilotażowe, czyli dofinansowuja z naszych pieniedzy wielkie korporacje , ktoś tu kogoś robi w konia
    no co tylko tanie przekomarzanie potraficie stosować , dajcie argumenty merytoryczne, że tu i tu się mylisz, jestem otwarty na spór z argumentami
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~ZloscPieknosciSzkodz [37.47.59.*]
    Wiesz, ludzie maja dlugi weekend. Powyjezdzali, spedzaja czas z rodzinami, bawia sie, a nie spamuja na forum o spolce, ktora sprzedali. Z ciekawosci odpalilem simplywall i... Cala prawda. Tak wyglada wiekszosc firm innowacyjngch, ktore jeszcze nie generuja przychodow, albo generuja na niskim poziomie. Ze spolkami innowacyjnymi tak, jest. Ktoras odpali i da sowite zyski, czesci moze nie wyjsc. Ryzyko inweatycyjne. Milego popoludnia
    czyli wszyscy myślący sprzedali , to kto kupił, jelenie?
    jeżlei wszyscy myślący sprzedali to kto kupił?
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~Omen44 [81.210.72.*]
    Twoje wypociny przekreśla elementary brak wiedzy - shorty tylko na wig20. Jakbyś był choć trochę ogarnięty tobyś o tym wiedział
    a ty gdybyś trochę poszukal byś wiedział, że mozna pozyczyć od kogoś akcje za opłatą
    powiem wam jaki będzie dalszy scenariusz , spółka będzie rosła, bo oczekiwania są wysokie zatrzyma się gdzieś w okolicy 50 PLN, bo ciagle nie będzie żadnych kontraktów ,ale wszyscy bedą oczekiwali że to juz za rogiem, a potem nagle zjazd w dól w okolicę 10 PLN, gdy wszyscy powinni sie wcześniej zorientować po wywiadzie Wieczyńskiego, że jest to powtórzenie numeru z 2015 roku zrobionego na newconnect, ale teraz sa inni akconariusze więc może nie pamietają ....
    i właśnie w okloicach od 40 PLN do 50 należałoby zrobbić shorta, zarobek 400 %
    gdyby miało być kilkadziesiąt kontraktów to już powinni je zawierać, co najmniej w tym tygodniu jeden kontrakt na 1 milion USD a nie rozdawać program za darmo, rozdawać to każdy potrafi "byznesmani"
    pozwolicie że pod koniec tygodnia zapytam gdzie jest kontrakt?
    Co sie Wacpan tak mitygujesz?
    Troche schematyczna ta Twoja aktywnosc.
    Najpierw OSWIADCZENIE " sprzedalem 3/4".W porzadku. Kazdy ma prawo sprzedac.
    Nastepne niby pytanko. Shorty.Tzn. chce zarobic na zwalach.Tez ok.
    Tylko te komunikaty.Mnie naprzyklad ch...obchodzi ,ze ktos sprzedal.
    Nie wydaje tez ,komunikatow ,ze kupilem badz sprzedalem.
    Tyle ,ze przywolywanie jakiegos programu komputerowego do oceny szans tajiej spolki i powielanie bezssensownych argumentow niejakiego "tu" ,ze spolka nie zarabia to blacha jakas.
    Rownie dobrze mozna cytowac dziesiatki wypowiedzi z linkedin facetow ,ktorzy mowia ,ze to software ma przeage i jest skazane na sukces.
    Najsmieszniejszy jest argument,ze pilotaz za darmo. Ja tez robie przy kazdym nowym kliencie za darmo poniewaz musze mu udowodnic ,zeby uciekl do mnie od konkurencji bo jestem lepszy.Ale gdy juz go mam to nie jest za darmo,a on ma poczucie ,ze to byl fair deal.
    Nastepne do znudzenia powtarzane dyrdymaly,to to ze nie zarabiaja. No przeciez mowili ,ze dluuugo nie beda jeszcze.
    Co sie zmienilo to to,ze powiedzieli ,ze ten okres moze sie skrocic.
    No i podstawowa kwestia.I na tym polega ta zabawa.Jedni doszli do przekonania ,ze jednak jest cos co to GADANIE uwiarygadnia
    Inni pozostaja przy swoim i ich dobrym prawem jest sprzedac...albo heheh shortowac.
    Nie wiemy kto kupuje i na podstawie jakich kryteriow ?Mozna sie pokusic o domysly,ze moze ktos ,kto wie o nastepnych pilotach,"LEJKACH" itp.Faktem jest,ze nagle pojawily sie komunikaty.Z USA.Faceci z reputacja ,te reputacje sa gotowi wystawic na szwank..w USA podkreslam. To nie polski grajdol gpw.gdzie GPW zaoruje wniosek inwestorow indywidualnych o przedstawicielstwo w RN.
    Moze to przekonuje paru chlopakow ,ktorzy mowia ok. warto zaryzykowac..i tyle. Wiem ,ze glupio to wyglada ,gy sie OSWIADCZA wyszedlem a tu bum 7% do gory.
    Dlatego lepiej nie oswiadczac lub wychodzic i nie szlochac a skupic sie na innym papierze.

przypominam, że oglosili że do końca roku kilkudziesięciu klientów, to zdecydowało że sprzedałem, bo już raz ten numer przerabiałem, nie lubię cwaniactwa, a cwaniactwa powtarzanego po raz drugi nienawidzę

za pierwszym razem w 2015 miałem Datawalk zakupiony od 10 PLN do 55 PLN i popłynąłem na kilkadziesiąt tysięcy, teraz mówię uważajcie bo już raz ten numer robili, wiem że nikt mi nie uwierzy bo chciwość zaślepia wam oczy, mówicie "teraz jest inaczej", ale ten numer jest robiony według tego samego schematu

Nie wiem kim jesteś może Wieczyńskim czy Borysławskim ale nauczcie się robić biznes bez robienia ludzi w konia
    gdyby nie to ogłoszenie "KILKADZIESIAT UMÓW W 2019ROKU", to trzymałbym dalej Datawalk i jarałbym się że zostane milionerem, a tak wiem że to tylko ułuda i piramida typu maddof
  • Re: Pytanie wazne Autor: jery784 [79.225.215.*]
    kolego naucz sie czytać ze zrozumieniem-według mnie ARTYKUŁ-----DATAWALK chce podpisać kilkadziesiąt umów w USA,,,,,,,,,,,a 19 rok ma być przełomowy pod względem przychodów. ZWRÓĆ UWAGE NA PRZCINEK I CAŁE ZDANIE

przecinek sorki
    a myślisz że robi to jakąkolwiek róznicę przecinek, schemat jest ten sam wygłaszany przez tego samego człowieka, dlaczego nie ogłosił tego np. Piećko? Może on ma inne standardy, może jemu bym uwierzył
    zrobicie jak chcecie ale nie miejcie do nikogo pretensji, kończę bo szlag mnie trafia jak to sobie przypominam
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~killer [37.47.1.*]
    ładnie pompujecie
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    kto pompuje ? ja zawsze dmucham przez ustnik.trzeba miec krepe .no ale pale wiec ...
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    Killer .Czesto jest jednak sensowniej zniknac po angielsku i po sprawie.Sprzedales twoja decyzja.
    Teraz z krotkich spodenek (twoje shorty) juz nie wyskoczysz.

• Re: Pytanie wazne Autor: ~killer [37.47.7.*]
    OK moja strata ale pomyśl poprzednio też roslo, następowała wyprzedaż a potem w dół, na razie brak info , więc nie wiadomo , nie nalezy cieszyć się przed zjedzeniem pączka
    więc ja swoje pieniądze stracone na takich wybrykach odzyskałem więc będę spał spokojnie , moze nie zarobię milionów ale trudno czasami lepiej nie zarobic niz stracić
    jeżeli rośnie o 8 w porywach do 17% powinno być info albo nawet INFO , jeżeli go nie ma, to może zwykła podbitka celem wyprzedaży akcji zakupionych za 30, w poprzednich latach tak bywało, miejmy nadzieje że nie jest to to,

jest dopiero 18,45 więc może coś jeszcze będzie. ale czy będzie? OTO jest PYTANIE
    poprosze INFO, infiko, infikeczko, mikroinfeczko bo chyba jakieś uzasadnienie tego wzrostu jest, alez bardzo proszę
    kolego otrząśnij się jeżeli rośnie bez infa to jeszcze lepiej tzn.że ktoś zbiera ??????

zacznij myśleć
    Czy nie myslisz ,ze ta rekomedacja video ..game changer jest lepsza niz tzw. Info?Myslisz pewnie o Info.pt.kontrakt podpisany itp. No gdy bedzie takie Info to juz bedzie po ptakach.Troche za duzo tych zakupow jak na Pompeii jak by za systematyczne to kupowanie.Byly wprawdzie skoki powyzej 41 ale caly czas srednia cena zakupu utrzymywala sie na zadziwiajaco stalym poziomie 38.8 bodaj .Dobrze wrozy ,ze zamkniecie nizsze i jakby wymuszone.Przypomne ,ze Ch.Westphal gdy dolaczyl kupil po 38 PLN.
    system mi wpisal zamiast pompy...Pompeii :)) w sumie ladniej to brzmi tak hystoryczne..ale zle sie skonczylo jak wiadomo..hmmm?
  • Re: Pytanie wazne Autor: ~Puk [31.60.111.*]
    A jak się robi takie podbitki zeby na tym nie stracić? Mozesz to jakoś rozpisać? Tak kwotami za ile trzeba kupić żeby potem taniej sprzedać to co się kupiło drożej?
[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.