Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  34,50 zł , zmiana od tamtej pory: 258,26%

Re: Pytanie wazne

Co sie Wacpan tak mitygujesz?
Troche schematyczna ta Twoja aktywnosc.
Najpierw OSWIADCZENIE " sprzedalem 3/4".W porzadku. Kazdy ma prawo sprzedac.
Nastepne niby pytanko. Shorty.Tzn. chce zarobic na zwalach.Tez ok.
Tylko te komunikaty.Mnie naprzyklad ch...obchodzi ,ze ktos sprzedal.
Nie wydaje tez ,komunikatow ,ze kupilem badz sprzedalem.
Tyle ,ze przywolywanie jakiegos programu komputerowego do oceny szans tajiej spolki i powielanie bezssensownych argumentow niejakiego "tu" ,ze spolka nie zarabia to blacha jakas.
Rownie dobrze mozna cytowac dziesiatki wypowiedzi z linkedin facetow ,ktorzy mowia ,ze to software ma przeage i jest skazane na sukces.
Najsmieszniejszy jest argument,ze pilotaz za darmo. Ja tez robie przy kazdym nowym kliencie za darmo poniewaz musze mu udowodnic ,zeby uciekl do mnie od konkurencji bo jestem lepszy.Ale gdy juz go mam to nie jest za darmo,a on ma poczucie ,ze to byl fair deal.
Nastepne do znudzenia powtarzane dyrdymaly,to to ze nie zarabiaja. No przeciez mowili ,ze dluuugo nie beda jeszcze.
Co sie zmienilo to to,ze powiedzieli ,ze ten okres moze sie skrocic.
No i podstawowa kwestia.I na tym polega ta zabawa.Jedni doszli do przekonania ,ze jednak jest cos co to GADANIE uwiarygadnia
Inni pozostaja przy swoim i ich dobrym prawem jest sprzedac...albo heheh shortowac.
Nie wiemy kto kupuje i na podstawie jakich kryteriow ?Mozna sie pokusic o domysly,ze moze ktos ,kto wie o nastepnych pilotach,"LEJKACH" itp.Faktem jest,ze nagle pojawily sie komunikaty.Z USA.Faceci z reputacja ,te reputacje sa gotowi wystawic na szwank..w USA podkreslam. To nie polski grajdol gpw.gdzie GPW zaoruje wniosek inwestorow indywidualnych o przedstawicielstwo w RN.
Moze to przekonuje paru chlopakow ,ktorzy mowia ok. warto zaryzykowac..i tyle. Wiem ,ze glupio to wyglada ,gy sie OSWIADCZA wyszedlem a tu bum 7% do gory.
Dlatego lepiej nie oswiadczac lub wychodzic i nie szlochac a skupic sie na innym papierze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK -2,52% 123,60 2026-05-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.