• Zawieszenie Autor: ~WatchDog [89.64.59.*]
    ...to tylko kwestia czasu.

• Re: Zawieszenie Autor: ~henk70 [37.30.33.*]
    Mówiłem żeby brać Edison i Auxilia
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Henk [46.134.118.*]
    Spadajcie na swojego smiecia auxilia
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Ari [37.248.214.*]
    Na razie nie ma powodu do zawieszenia więc schowaj swoje głupie rozumowanie.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~diddo [91.218.216.*]
    Doba ma 24 godziny i kończy o godzinie 24.00..... czas na opublikowanie raportu jest. Pytanie czy będzie opublikowany. Wg mnie będzie i wyniki nie będą złe. Przypominam, że dotyczy 2 kwartału a wtedy zyskowność była bardzo przyzwoita. Powodu do paniki jeszcze nie ma..... Proszę podejmować swoje decyzje kierując się własnym rozumem a nie tym co napisał ktoś na forum.... Zdrowy rozsądek i kalkulacja stosunku zysk/strata.....Pozdrawiam myślących inwestorów
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Armaniak [31.0.41.*]
    Raport raczej na pewno będzie. A co będzie w tym raporcie nie ma żadnego znaczenia. To już jest ujęte w obecnym kursie. Ważne jest to że jest inwestor i co on zamierza dalej zrobić. Tylko to się liczy.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~dido [91.218.216.*]
    Inwestor jest, powiedziałbym, dosyć przyzwoity kapitałowo..... ja widzę to optymistycznie.
  • Re: Zawieszenie Autor: ertyy [78.88.192.*]
    Komedia.

Sytuacja w spółce tragiczna. Brak zarządu, wezwania do zapłaty od banków i obligatariuszy, ucieczka menadżerów, a nawet głównego akcjonariusza. Nie wiadomo nawet, czy są dalej właścicielami Onico Oil, czy może już się udało wyprowadzić, tą jedyną zyskowną część.

Raport nie ma znaczenia, to jaka jest strata. Nie ma nawet znaczenia czy jest raport, a także czy w ogóle ma go kto podpisać.

"Ważne jest to że jest inwestor i co on zamierza dalej zrobić."

Nieprawda. Może będzie inwestor, może nie. Nie wiadomo nawet, jaka jest jego nazwa. Reszta to nieoficjalne i niepotwierdzone plotki.
  • Re: Zawieszenie Autor: ~diddo [91.218.216.*]
    Kupuj plotki, sprzedawaj fakty.... wnioski wyciągnij sam..... taka mała podpowiedź :) ( zupełnie bezinteresowna)
  • Re: Zawieszenie Autor: ~Armaniak [31.0.41.*]
    Po co o tym piszesz? Jak ktoś tego nie wiem, to nie powinien zbliżać się do giełdy. A jak się zbliża to,bardzo dobrze. Potrzebyjemy takich jak najwięcej. Ktoś musi tracić żeby inni mogli zarabiać.
[x]
ONICO 4,17% 12,50 2025-11-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.