• szał zakupów Autor: ~Mirek [31.60.42.*]
    Jutro raport to zobaczycie jakie to dno w piątek kupicie do oporu. Otwarcie 10gr koniec sesji 5gr tylko się nie rozpychać.
  • Re: szał zakupów Autor: ~src [46.134.126.*]
    Śmiem wątpić
  • Re: szał zakupów Autor: ~src [5.184.218.*]
    Ktoś koło 20 cały czas czyści podaż. A karnet na S coraz skromniejszy. Marzy mi się pompka ale trzeba jeszcze pewnie poczekać. Wiszef już dość długo i chyba do 2021 dam radę. Będzie coś z tego innolota?
  • Re: szał zakupów Autor: ~src [46.134.116.*]
    Pisałem gdzieś że przy 20gr zbierają.
    Może coś z biochemia?
  • Re: szał zakupów Autor: ~Al [188.147.44.*]
    Ooooo , Miryk zaszalał i poszyd na zakupy , czekał na pińć groszów , a zaszalał i kupił za 23 groszów . kupuj Miryk , kupuj , bedzisz miljunerym , hejjjjjjjj !!!
  • Re: szał zakupów Autor: ~marek [165.225.84.*]
    Co tu się dzisiaj za szaleństwo wydarzyło?
  • Re: szał zakupów Autor: ~Obserwator [77.79.199.*]
    sam się zastanawiam, obroty jakich daaaawno na tej spółce nie było.
  • Re: szał zakupów Autor: ~Olender [89.71.131.*]
    Dnia 2019-09-05 o godz. 18:09 ~Obserwator napisał(a):
    > sam się zastanawiam, obroty jakich daaaawno na tej spółce nie było.

Fakt... jak to na spółce widać spuścili 100k a kupili 30k... taka szybka traderka... może się kto nabierze ;)
  • Re: szał zakupów Autor: ~marek [93.159.159.*]
    No tak 100 k poleciało na dużym minusie. Ktoś pozniej 50 k wyciagnal to na plus.

Jakby to miało jakies znaczenie to wskaźniki techniczne mowia kupuj.

• Re: szał zakupów Autor: ~src [88.156.134.*]
    Może jakaś spółdzielnia szykuje tu krótki wystrzal. Dziwna sesja.
  • Re: szał zakupów Autor: ~Al [188.146.225.*]
    A moim skromnym zdaniem było tak ;po pierwszym zrzucie jakiś pajac chciał postraszyć i postawił 50k na sprzedaż , ktoś mu to wsiąknął , no i aby mieć akcje to z powrotem kupił ale już musiał płacić drożej . Hahaha !!! Przy okazji i mi cosik wpadło . Co Wy na to ? Oczywiście ignoruję wypowiedź olendra , czy jak mu tam !!! Pozdrawiam !!!
  • Re: szał zakupów Autor: ~src [46.134.81.*]
    Ktoś wyszedł pewnie na jakąś grzankę. A tu znów kazda podaż koło 20 jest pochlaniana
  • Re: szał zakupów Autor: ~Al [188.147.100.*]
    Src - baba z wozu ,koniom lżej , mi też coś tam kapnęło . Pozdrawiam !!!
  • Re: szał zakupów Autor: ~Olender [89.71.131.*]
    Coraz większe pakiety są sprzedawane... ciekawe
  • Re: szał zakupów Autor: ~src [88.156.134.*]
    a kurs cały czas w okolicach 20 gr. karnet na S wygląda apetycznie ale żeby z niego dobrze skorzystać muszą być spełnione dwa warunki. Odpowiednia ilość zebranych akcji i dobre info które wybije kurs na sporo wyższe poziomy. wiem że o takie info bardzo ciężko ale kto wie. wiem też że były tu już spoko infa i na kursie widać po nich ślad w postaci brzydkich świeczek. raporty jednak napawają umiarkowanym optymizmem. zatrudnienie w gore więc może coś sie wykluje. Sprzedali drona, granty, równe projekty w tym ten z wzl2 i inne sfery działalności. 2020 prawde powie
  • Re: szał zakupów Autor: ~qaz [89.35.145.*]
    obroty były i się skończyły
    ale jak różnica pomiędzy zleceniami kupna i sprzedaży wynosi 20% to trudno o obroty, daytraderów tu nie ma
[x]
SOFTBLUE 3,09% 0,27 2026-04-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.