Nie wiem gdzie jest...ale chlop zrobil dobra robote..zlodziej wasacz nie mogl sie z tym pogodzic to zeszmacil kurs ..a ludzie mu oddali za groszowki...
Jestem, tak samo wkurzony jak wy..Inwestowaliśmy by zarobić.Polskie realia, złodziejsko biznesowe.Okradły nas i wielu Polaków..Spójrzcie na wartość księgową Redana jest około 3,2 zł.
Dla mnie to raczej specjalnie wczoraj puścili w dół tą śmieszną garstkę akcji po to żeby kurs był niżej przed kolejnymi dniami bo wiedzieli, że własnie wyniki sprzedaży są OK. I to nawet bardzo. Tutaj za 50-100zł można uwalić kurs o 10% :D
Skoro bez największych akcji promocyjnych w roku (we wszystkich sklepach nie tylko odzieżowych) osiągnęli porównywalny wynik do ubiegłego roku, gdzie wówczas BlackFriday był uwzględniony w listopadzie to tylko się cieszyć :)
Dużo sprzedaży przeszło na grudzień. Także oni wiedzą, że 4K zdecydowanie lepszy. Do tego odcięli się od konsolidacji z TXM, które ciążyło. Do tego marża wykazuje pierwsze oznaki poprawy. Cóż duzi wiedzą wcześniej, duzi wcześniej mogą zbierać i przygotowywać kurs pod swoje zamierzone ruchy.
fragm "ze względu na przesunięcie momentu zaewidencjonowania sprzedaży towarów zamówionych podczas istotnych akcji promocyjnych Black Friday i Cyber Monday. W 2018 r. akcje te miały miejsce w przedostatnim tygodniu listopada, a zatem sprzedaż została zaewidencjonowana jeszcze w listopadzie. W 2019 r. zamówienia zebrane podczas Black Friday, ze względu na układ kalendarza, zostały wysłane w dużej części już w grudniu, w którym także przypadał już Cyber Monday. "
Niski kurs na koniec roku jest dla większości korzystających z zawierania transakcji poza sesyjnych wskazany do realizacji straty podatkowej, poczekamy czy i ile takich transakcji będzie ...