mysle,ze nie... ale nie sa biznesmenami i to ich problem. 4f musi opanowac koszty i zwolnic duza czesc rodziny obu prezesow. to proste obnizebie kosztow,bo ci ludzie nic do spółki nie wnosza
Max Twoja flustracja siega zenitu chlopie juz nawet niewiesz co piszesz jak Ci sie spólka nie podoba to sprzedaj i zapomnij o papierze a nie wyj tu jak male dziecko bo zal czytac tych Twoich jak i innych wypocin
Jak w ogóle śmiesz kogoś pouczać!
Stale naciągasz swoimi bzdurnymi teoriami ludzi na kupno tej żałosnej spółki. Może Ci przypomnę, że w kwietniu pisałeś jak wielki znawca, że właśnie teraz kurs będzie 2x większy. Chłopie opierales swoje wróżby m.in. na marżach.
Przez takich naganiaczy jak ty ludzie tracą ciężko zarobione pieniądze.
...więc jak to jest, ze inni mają rację a ty sie mylisz i jeszcze masz do nich jakieś uwagi.
Z góry przepraszam wszystkich jeśli to hejt ale za to właśnie twoje naciągane wsadzilbym ci w tyłek parasol i otworzył.
a kto cie poucza wyjesz jak male dziecko i swoje zale wylewaz tutaj jak ci sie papier nie podoba to sprzedaj i zapomnij o spółce a nie zal sie tutaj jak masz jakis proglem to idz do lekarza moze on ci pomorze a te teksty co piszesz w moja strone to posyłaj je do twoich kolegów a nie do mnie bo mnie znieznasz by tak pisac a kto tu traci pieniadze co kto chyba tacy jak ty co chca by urosło 100 % w dwa miesiace tylko wytrwali zarobia tutaj spólka pozyskala kolejnego inwestora co placi za akcjie 2.70 a Twoja nagonka powoduje ze ludzie sprzedaja papier czytajac twoje durne posty jakos wszyscy inwestuja w spólke 4f Bogdani Marcin Bracia Pieła i nowy inwestor a kto to bedzie dowiemy sie po emysji wiec daruj sobie te durne posty w moja strone i na spólke .
Ja wiem ze spolka msa za soba najgorsze. Teraz sa w niej bogaci inwestirzy, bracia pieła i klaja. Zaplecze jest. Wg was wylozyli 50mln zeby stracic? Pomyślcie logicznie
Max twierdzi ze to smieszna spółka i nie do inwestowania a ja twierdze ze ta spółka jest najlepssza inwestycja na giełdzie w 2012 roku to była inna spółka niz teraz wiec Max jak ty ja kupowałej to był syf to moge ci przyznac ale teraz nie pisz tych załosnych komentarzy jaka to ona jest
Wtajemniczony zamiast pisać głupoty weź kredyt wrzuć swoje wszystkie oszczędności i kupuj skoro jesteś takim optymistom,pewnie napiszesz że pidbierssz pi 100 sztuk