• Zastanówmy sie Autor: ~Lucyfer [79.106.209.*]
    Podwyższenie kapitału..... Nie mówimy o rozwodnieniu. To całkiem dobra wiadomość. Czekamy na konkrety
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~Kaktus [94.254.152.*]
    Jareczku zastanówmy się dlaczego zmieniliście nazwę z Briju na ITM. Czy dlatego że KNF dorwał was na manipulacji kursem akcji przez firmę RUBICON? Jaruś o co chodzi? Dodruk akcji to WULKANIZACJA inwestorów. Tzw. WYDOJENIE. Rozumiem, że się wystraszyłeś ale CBA i ABW nie odpuści 4 chłopcom z Gniezna. Tylko powiążą Stelamor Holdings Limited z innymi spółkami ... pachnie bardzo brzydko
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~Lucyfer [79.106.209.*]
    Wez nie.....Weź się przytul
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~haha [77.252.99.*]
    A według mnie właśnie mówimy tu o rozmydleniu / rozwodnieniu akcji. Spółka nie pokazała, że jest warta więcej niż aktualnie, drukując akcję de facto obniży ich kurs - taka prawda
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~Lucyfer [88.214.19.*]
    A według mnie jedno dobre info i znikniecie wszyscy. I niestety ale nie wygląda aby wam się udało obkupic w tanie akcje mimo waszego p.... od tygodni.
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~Kaktus [94.254.152.*]
    Briju info jak zwykle będzie ...LIPNE. Już niedługo spółka będzie żyć tylko z drukowania komunikatów. HaHa. SAMI do SIEBIE. Tak jak to było z Rubicon i manipulacją kursem? Wam już NIKT nie wierzy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.123.204.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zastanówmy sie Autor: ~Lucyfer [79.106.209.*]
    Panowie spółdzielnia na spadki -moze właśnie dziś ? Jak myślicie? Posmiejemy się z was. Tak coś mi się wydaje
  • Re: Zastanówmy sie Autor: asa112 [89.77.121.*]
    Ale mnie rozbawiłeś hahaha Lucyferku nawet jakbyś podbił do 3 zł to i tak nic z tego nie będzie ulica jest już nauczona :):)
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.