• adam to alter ego kojota Autor: ~luke [89.64.6.*]
    adaś jest człowiekiem kojota i nakręca leszczynę na forum, bo kojot jeszcze nie zdążył wyjść z resztki swojego pakietu. Zostało mu pół miliona akcji po podziale i musi na Dalbisa znaleźć chętnych, a uparł się wyjść pomiędzy 3-4 zł. adaś od roku wciska fantastyczne teorie, które robią wodę z mózgu leszczynie, a żadna się nie sprawdziła. To słup kojota - potwierdzone info.
  • Re luke to po prostu XXXXL- troll-do wynajęcia za grosze Autor: ~adam [89.64.24.*]
    To -nikt.
  • Re: Re luke to po prostu XXXXL- troll-do wynajęcia za grosze Autor: ~luke [89.64.6.*]
    Tym razem dla odmiany bardzo skromnie o sobie powiedziałeś. To już krok w dobrym kierunku.
  • Re: Re luke to po prostu XXXXL- troll-do wynajęcia za grosze Autor: ~adam [89.64.24.*]
    Paszoł von ....iu , groszołapie.
  • Re: Re luke to po prostu XXXXL- troll-do wynajęcia za grosze Autor: ~adam [89.64.24.*]
    "luke" -za słupa kojota -zapłacisz w sądzie 80 tyś zł -na wybraną fundację.To dlatego - zgodnie z prawdą nazwałem cię kłamcą.
  • Re: Re luke to po prostu XXXXL- troll-do wynajęcia za grosze Autor: ~luke [89.64.6.*]
    Nie występujesz tu pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Ciekawe jak udowodnisz w pozwie, że jesteś tą samą osobą.
    Jak dostanę jakiś pozew spodziewaj się kontrpozwu za szkalowanie mnie i zgodnie z prawem zapłacisz 160 tyś euro na cel dobroczynny.
    Tak się stanie w cigu 3 miesięcy.
    To ja już będę bezpieczny na Antarktydzie, a wtedy szukaj wiatru w polu. Śpiesz się adaś, bo bardzo chciałbym się dowiedzieć kto jest powodem. Na pewno nie tylko ja...
  • Re: adam to alter ego kojota Autor: fizol [94.254.179.*]
    @luke
    Skąd u Ciebie rozeznanie na temat akcji posiadanych przez KaJot-a ?
  • Re: adam to alter ego kojota Autor: ~luke [89.64.6.*]
    Z tego samego miejsca skąd adaś czerpie swoją wiedzę, czyli z d...

Ot cała historia wyssana z palca, jakich wiele on płodzi tutaj, ale jak jemu zaserwować taki stek bzdur, to z dala słyszałem jak mu żyłka pękała :-)
  • Re: luke-to zwykły XXXXL troll- do wynajęcia za grosze Autor: ~adam [89.64.24.*]
    Chyba pracodawca przestał mu płacić te grosze-dlatego zaczą nawet heytować.
    Dnia 2019-08-05 o godz. 09:29 ~luke napisał(a):
    > Z tego samego miejsca skąd adaś czerpie swoją wiedzę, czyli z d...

...a sprawiałeś wrażenie rozsądnego człowieka :(.
    Jeżeli zabawiasz się jak adam, to niby w czym jesteś lepszy od niego ?
    ps
    A może poszedłeś o jeden most za daleko - informacja jest prawdziwa - a Ty, jesteś alter ego D. ?

Dnia 2019-08-05 o godz. 11:10 fizol napisał(a):
    > Dnia 2019-08-05 o godz. 09:29 ~luke napisał(a):
    > > Z tego samego miejsca skąd adaś czerpie swoją wiedzę, czyli z d...
    >
    > ...a sprawiałeś wrażenie rozsądnego człowieka :(.
    > Jeżeli zabawiasz się jak adam, to niby w czym jesteś lepszy od niego ?

We wszelkich dyskusjach na temat fundamentu spółki podpieram się faktami. W tym jestem lepszy, bo adaś oparcie ma w księgowych z rodziny i własnej fantazji.

> ps
    > A może poszedłeś o jeden most za daleko - informacja jest prawdziwa - a Ty, jesteś alter ego D. ?

adaś o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie podał prawdziwej informacji na tym forum. Jeśli myślisz, że tym razem zrobił wyjątek, to z przykrością stwierdzam, że przestałeś sprawiać wrażenie rozsądnego człowieka.

• Re: adam to alter ego kojota Autor: ~Ral [5.60.247.*]
    Luke a dlaczego pojawiłeś się araz po "spaleniu xxX"?
    LOL. Ja tu jestem od grudnia 2016 roku!
  • Re: adam to alter ego kojota Autor: ~adam [89.64.24.*]
    I zawsze naganiał dla Famuru-teraz też- swąd kojota.Pracuje tylko za żarło ?
    Dnia 2019-08-05 o godz. 11:28 ~luke napisał(a):

> adaś o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie podał prawdziwej informacji na tym forum. Jeśli myślisz, że tym razem zrobił wyjątek, to z przykrością stwierdzam, że przestałeś sprawiać wrażenie rozsądnego człowieka.

@luke
    Nie udawaj, że nie zrozumiałeś pytania. Bo to obraża inteligencję Twoją, i moją :(.
    Sam napisałeś, że info o ' akcjach kojota ' - jest z d.... Ale, z Twojej d.... Bo to nie adam poinformował o tych papierach
    ale Ty :).
    Jeżeli podane przez Ciebie info jest tylko fake newsem, to możecie się obaj bawić w jednej piaskownicy.
    Niestety, może być tak, że chlapnąłeś prawdę. A poznać ją mogłeś tylko w kręgach D. / bo nie od KaJot-a /.
    Nie musisz się gimnastykować z odpowiedzią. Czas pokaże, czy wyjąłeś to z d...., czy dowiedziałeś się od D. :).

Ustalmy jedno. Trochę się podrażniłem z adasiem i nie traktujmy tego na serio. Jeśli mamy gadać na serio, to kojot moim zdaniem znalazł kupca na swoje resztki w marcu 2017. Wtedy były spore wolumeny mniej więcej odpowiadające jego pakietowi resztkowemu. Wtedy też były spore wolumeny na MSZ, więc mi wychodzi na to, że zamieniał jedno na drugie.
    P.S. Info, że stary zarząd Kopex ma jakiekolwiek akcje wyszło jednak z d... adasia. Poczytaj jakiś tydzień wstecz.
  • Re: adam to alter ego kojota Autor: ~adam [89.64.24.*]
    Ty adamowi to do pięt nie dorastasz- na 1000 ch.... od adama .....iu
    Wybrnąłeś zgrabnie, jak przystoi inteligentnemu człowiekowi :).
    Tylko, czy nie jest Cię ostatnio za dużo na tym forum ? Mnie to nie przeszkadza. Ale zastanawia...
    Odpowiadasz z marszu. Tracisz tu masę czasu. W imię czego ? Akcji pozbyłeś się dawno temu.
    Uaktywniłeś się 5 min przed finałem. Naprawdę nie znajdujesz ciekawszych zajęć ?
    Nie dziw się, że mnie to dziwi...
  • Re: luke to pomiot kojota... Autor: ~adam [89.64.24.*]
    Nie ma się co dziwić.
    Jest jedna prawidłowość w mojej aktywności. Czuję antypatię dla adasia i traktuję jako zakałę naszej bananowej giełdy. Wieki temu podobne zakały potrafiły i mi zrobić wodę z mózgu. Jego modus operandi to tak zmanipulować publikę, żeby na mało płynnej spółce podpompowała mu kurs w przekonaniu, że kupuje świetną spółkę, a on wtedy im sprzedaje swoje akcje. Tak zrobił latem zeszłego roku i nawet chełpił się tutaj na forum, że kupował w dołku, a sprzedawał w górce. On wtedy napisał "zarobiłem", a powinien "ukradłem".
    Gdyby adaś nie manipulował, to ja bym się nie odzywał. Jak pewnie zauważyłeś np. Adriana się nie czepiam. Chłop bardziej ocenia spółkę sercem niż rozumem, ale nie manipuluje i ja do niego nic nie mam. Kiedyś się nauczy, że wycena porównawcza z biznesradar, to nie jest nic wartego uwagi.
  • Re: luke to pomiot kojota... Autor: ~adam [89.64.24.*]
    Wszyscy prymitywni trolle -ponieśliście klęskę-każdy to widzi. powiedzcie coś ,że nie będzie 100 mln zł z odszkodowania -w tym momencie -wszyscy się zamykacie.
[x]
PRIMETECH -32,50% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.