adaś jest człowiekiem kojota i nakręca leszczynę na forum, bo kojot jeszcze nie zdążył wyjść z resztki swojego pakietu. Zostało mu pół miliona akcji po podziale i musi na Dalbisa znaleźć chętnych, a uparł się wyjść pomiędzy 3-4 zł. adaś od roku wciska fantastyczne teorie, które robią wodę z mózgu leszczynie, a żadna się nie sprawdziła. To słup kojota - potwierdzone info.
Nie występujesz tu pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Ciekawe jak udowodnisz w pozwie, że jesteś tą samą osobą. Jak dostanę jakiś pozew spodziewaj się kontrpozwu za szkalowanie mnie i zgodnie z prawem zapłacisz 160 tyś euro na cel dobroczynny.
To ja już będę bezpieczny na Antarktydzie, a wtedy szukaj wiatru w polu. Śpiesz się adaś, bo bardzo chciałbym się dowiedzieć kto jest powodem. Na pewno nie tylko ja...
Dnia 2019-08-05 o godz. 09:29 ~luke napisał(a): > Z tego samego miejsca skąd adaś czerpie swoją wiedzę, czyli z d...
...a sprawiałeś wrażenie rozsądnego człowieka :(. Jeżeli zabawiasz się jak adam, to niby w czym jesteś lepszy od niego ? ps A może poszedłeś o jeden most za daleko - informacja jest prawdziwa - a Ty, jesteś alter ego D. ?
Dnia 2019-08-05 o godz. 11:10 fizol napisał(a): > Dnia 2019-08-05 o godz. 09:29 ~luke napisał(a): > > Z tego samego miejsca skąd adaś czerpie swoją wiedzę, czyli z d... > > ...a sprawiałeś wrażenie rozsądnego człowieka :(. > Jeżeli zabawiasz się jak adam, to niby w czym jesteś lepszy od niego ?
We wszelkich dyskusjach na temat fundamentu spółki podpieram się faktami. W tym jestem lepszy, bo adaś oparcie ma w księgowych z rodziny i własnej fantazji.
> ps > A może poszedłeś o jeden most za daleko - informacja jest prawdziwa - a Ty, jesteś alter ego D. ?
adaś o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie podał prawdziwej informacji na tym forum. Jeśli myślisz, że tym razem zrobił wyjątek, to z przykrością stwierdzam, że przestałeś sprawiać wrażenie rozsądnego człowieka.
> adaś o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie podał prawdziwej informacji na tym forum. Jeśli myślisz, że tym razem zrobił wyjątek, to z przykrością stwierdzam, że przestałeś sprawiać wrażenie rozsądnego człowieka.
@luke Nie udawaj, że nie zrozumiałeś pytania. Bo to obraża inteligencję Twoją, i moją :(. Sam napisałeś, że info o ' akcjach kojota ' - jest z d.... Ale, z Twojej d.... Bo to nie adam poinformował o tych papierach ale Ty :). Jeżeli podane przez Ciebie info jest tylko fake newsem, to możecie się obaj bawić w jednej piaskownicy. Niestety, może być tak, że chlapnąłeś prawdę. A poznać ją mogłeś tylko w kręgach D. / bo nie od KaJot-a /. Nie musisz się gimnastykować z odpowiedzią. Czas pokaże, czy wyjąłeś to z d...., czy dowiedziałeś się od D. :).
Ustalmy jedno. Trochę się podrażniłem z adasiem i nie traktujmy tego na serio. Jeśli mamy gadać na serio, to kojot moim zdaniem znalazł kupca na swoje resztki w marcu 2017. Wtedy były spore wolumeny mniej więcej odpowiadające jego pakietowi resztkowemu. Wtedy też były spore wolumeny na MSZ, więc mi wychodzi na to, że zamieniał jedno na drugie.
Wybrnąłeś zgrabnie, jak przystoi inteligentnemu człowiekowi :). Tylko, czy nie jest Cię ostatnio za dużo na tym forum ? Mnie to nie przeszkadza. Ale zastanawia... Odpowiadasz z marszu. Tracisz tu masę czasu. W imię czego ? Akcji pozbyłeś się dawno temu. Uaktywniłeś się 5 min przed finałem. Naprawdę nie znajdujesz ciekawszych zajęć ? Nie dziw się, że mnie to dziwi...
Jest jedna prawidłowość w mojej aktywności. Czuję antypatię dla adasia i traktuję jako zakałę naszej bananowej giełdy. Wieki temu podobne zakały potrafiły i mi zrobić wodę z mózgu. Jego modus operandi to tak zmanipulować publikę, żeby na mało płynnej spółce podpompowała mu kurs w przekonaniu, że kupuje świetną spółkę, a on wtedy im sprzedaje swoje akcje. Tak zrobił latem zeszłego roku i nawet chełpił się tutaj na forum, że kupował w dołku, a sprzedawał w górce. On wtedy napisał "zarobiłem", a powinien "ukradłem". Gdyby adaś nie manipulował, to ja bym się nie odzywał. Jak pewnie zauważyłeś np. Adriana się nie czepiam. Chłop bardziej ocenia spółkę sercem niż rozumem, ale nie manipuluje i ja do niego nic nie mam. Kiedyś się nauczy, że wycena porównawcza z biznesradar, to nie jest nic wartego uwagi.
Wszyscy prymitywni trolle -ponieśliście klęskę-każdy to widzi. powiedzcie coś ,że nie będzie 100 mln zł z odszkodowania -w tym momencie -wszyscy się zamykacie.