• Wiedzieliście ....... Autor: ~INVEST [83.26.239.*]
    Tutaj będzie wysoko wystarczy poczekać na raport za 2 kwartał 2019 roku .
    Firma sporo inwestuje po za tym rozwija się bardzo szybko jak na tak małą firmę która zaczynała tutaj . Po za tym jak byście przeanalizowali firmy z tej samej branży to zauważyli byś cię sporą różnicę , wynikach finansowych .
    Po za tym raport i wykres od początku jej działalności pokazuje wzrost na początek w granicach 0,20 gr .
    Jak myślicie ile akcji pozostało bo jak dla mnie to jakieś 8 mln , pewnie znajdą się tacy co spytają jak żeś to wyliczył .
    Tylko że większość co tu pisze to tak na prawdę z jednego IP pod wieloma nicami i piszą bzdury bo za darmo a tam gdzie płacą ludzie za to że są na Forum to jest prawda .
    Najlepiej zrobicie jak sprzedacie akcje i popatrzycie jak zostają zbierane z rynku .
    Jeszcze jedno firmy konkurencyjne z tej branży są warte około 6 zł to pomyślcie sobie ile tutaj będzie szybko .
    Możliwe do końca roku 3 zł
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Volf [31.0.66.*]
    Jedno jest pewne. Pomimo dużych inwestycji są na plusie.
    Księgowy manewr z amortyzacją to pół bańki kwartalnie zostaje w firmie.
    Kilkadziesiąt groszy powinna chodzić
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Kasa [94.254.149.*]
    Jeżeli jest jak mówisz to Minox musiałby kosztować ok 10 zł . Mtrans księgowo przecież jest dużo tańszą spółką.
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Volf [31.0.66.*]
    Na pewno 10gr to poważna przesada. Emisji nie przejęli tylko zainwestowali w tabor.
    Realnie do 1-2zł może dojść.
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [188.146.228.*]
    Moim zdaniem będzie ciekawie jak tylko ruszy . Tutaj jest możliwe że szybko będzie nawet 0,5 gr a nawet więcej . Bo konkurencja stoiji o wiele wyżej . Zobaczymy firma radzi sobie bardzo dobrze .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~panda [31.11.214.*]
    Tutaj jest tak wspaniale, że

Procent głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 17,28%
    Free float: 82,72%

Normalnie zarząd zabija się aby mieć dużo akcji jakże cennej spółki. Istnej perły.
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Paweł [31.0.83.*]
    Mają więcej
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~rozbawiony [5.173.170.*]
    Dnia 2019-08-05 o godz. 09:19 ~MAREK napisał(a):
    > Moim zdaniem będzie ciekawie jak tylko ruszy . Tutaj jest możliwe że szybko będzie nawet 0,5 gr a nawet więcej . Bo konkurencja stoiji o wiele wyżej . Zobaczymy firma radzi sobie bardzo dobrze .

Owszem będzie dużo ofert na eSce po 0,01

• Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [5.184.247.*]
    Jeżeli chodzi o mnie to będzie bardzo ciekawie , ze względu na to że firma współpracuje z wieloma firmami nie tylko Minnox .
    Jak byś cię obserwowali to przed zawieszeniem było kilka tranzakcji po kilka milionów ktoś kupował .
    Jak nie przekroczył 5% to nie musi zgłaszać. Tutaj ktoś bardzo dobrze wie co robi , i wyniki są świetne nie jedna firma by chciała mieć takie wyniki .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [5.184.208.*]
    I jak mówiłem dobry raport jak na spółkę którą nie jest długo na rynku . Szybko może być 1 zł tutaj
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Remek [5.173.226.*]
    Ta spółka zniknie niedługo z NC. Miejsce dla niej jest na GPW po nie mniej jak 2zł.
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~olo [185.204.193.*]
    Do 20.08 powinien być raport. roczny i wznowione notowania.

• Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Xxx [89.64.41.*]
    Sami optymiści a nawet nie można kupić ich akcji bo firma raportów nie przekazuje ha ha ha, co do jakości raportów które przekaże to pewnie będą jak u Kanii super zyski i bankructwo.
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [37.30.17.*]
    Ja wiem swoje bo wiem że spółka ma bardzo dobrych inwestorów , i bardzo dobre umowy na roboty .
    Po za tym Europa dopiero się rozwija jak chodzi o transport specjalistyczny. W Warszawie mają być same wysokie biurowce i nie tylko . Oraz międzynarodowy port ma powstać , pomyślnie .
    Tutaj będzie wysoko może dewidenda 0,10 gr na akcję . Tak czy inaczej specjalnie zawiesili może dla tego że drobni już nie kupią tych akcji zobaczymy ją spróbuję .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~rozbawiony [5.173.176.*]
    Dnia 2019-08-15 o godz. 20:00 ~MAREK napisał(a):
    > Ja wiem swoje bo wiem że spółka ma bardzo dobrych inwestorów , i bardzo dobre umowy na roboty .
    > Po za tym Europa dopiero się rozwija jak chodzi o transport specjalistyczny. W Warszawie mają być same wysokie biurowce i nie tylko . Oraz międzynarodowy port ma powstać , pomyślnie .
    > Tutaj będzie wysoko może dewidenda 0,10 gr na akcję . Tak czy inaczej specjalnie zawiesili może dla tego że drobni już nie kupią tych akcji zobaczymy ją spróbuję .

Przestań bujać w chmurach. Wracaj na ziemię. Spadniesz i krzywdę sobie zrobisz. A przede wszystkim odstaw to co bierzesz.

• Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~INVEST [83.26.243.*]
    Ciekawe co teraz spółka powie jak została zgłoszona na GPW w związku z nie wypełnianiem swoich obowiązków .
    Po za tym KNF się już zainteresowała nie prawidłowościami w spółce .
    Czeka spółkę spore zaskoczenie .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.89.201.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~regie [93.89.201.*]
    wazne ze jest co przejac jeszcze 3 miechy i mozna ich pozywac po co ich uswiadamiac niech sie ciesza i filmiki na fb z trasy wklejaja hahah
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [188.146.231.*]
    Będzie sporo się działo , już kilka osób zgłosiło spółkę .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Inwestor-w-mtrans [193.217.200.*]
    I co tam bananowe dzieciaczki? Dalej nie macie łapołtu? Za wysoko na palmie rośnie? ^^
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [188.146.229.*]
    Pisz po ludzku i zrozumiale dla wszystkich a nie jak dzieci .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Krzyś [188.146.97.*]
    Dajcie kontakt na prezia nr telefonu
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Fanelus [37.248.167.*]
    Marek vel Mark nie sil się tak i tak jak ktoś tu ci radził odstaw to świństwo bo ci szkodzi
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~INVEST [83.26.238.*]
    Jest ciekawe jest dla was dlaczego się tak dzieje ....
    A tak na prawdę kto inny decyduje niż ci co są w Zarządzie itd ...
    Od roku 2020 r spore zmian , będzie w tej spółce ...
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~MAREK [188.147.81.*]
    Dzisiaj mamy rok 2019 , a rok 2020 będzie przełomowym dla tej spółki .
    Jestem ciekawy tylko dla czego zagraniczne osoby pojawiły się w spółce ...
    Wszystko się wyjaśni szybko KNF zainteresowała się poczynaniami spółki .
  • Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~obserwator [5.173.160.*]
    Dnia 2019-10-27 o godz. 13:11 ~MAREK napisał(a):
    > Dzisiaj mamy rok 2019 , a rok 2020 będzie przełomowym dla tej spółki .
    > Jestem ciekawy tylko dla czego zagraniczne osoby pojawiły się w spółce ...
    > Wszystko się wyjaśni szybko KNF zainteresowała się poczynaniami spółki .

Wszystko się wyjaśni??? Co się wyjaśni? Co takiego przełomowego dla tej spółki się wydarzy, poza zmianą firmy pod którą będzie się zwijać - WYDMUSZKA W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ ?
    KNF to się interesuje co najwyżej tym na kogo i ile można nałożyć kary. Kto zapłaci karę? Spółka!!! Z czyjego majątku zapłaci? Z majątku spółki tzn. z majątku akcjonariuszy.

Usiądź pod lipą i spójrz w gwiazdy a nie bujaj w gwiazdach pisząc lipę.

• Re: Wiedzieliście ....... Autor: ~Krzyś [37.30.54.*]
    Tak jest
  • Poruszenie w spółce Autor: ~INVEST [83.26.204.*]
    Zaczyna się wielka walka ....
    Szykuje się zebranie akcjonariuszy i zarządu ...
    No i może w tym roku będą raporty ...
    Pewne jest jedno spore zmiany będą i co nie którym to nie pasuje
    Sporo sporo zamieszkania..
  • Re: Poruszenie w spółce Autor: ~obserwator [5.173.169.*]
    Dnia 2019-12-14 o godz. 05:17 ~INVEST napisał(a):
    > Zaczyna się wielka walka ....
    > Szykuje się zebranie akcjonariuszy i zarządu ...
    > No i może w tym roku będą raporty ...
    > Pewne jest jedno spore zmiany będą i co nie którym to nie pasuje
    > Sporo sporo zamieszkania..

I pojawił się znów - TROLL INVEST - aby mieszać w głowach tym mało wiedzącym i tym mało myślącym.

Co byś nie naTROLLił to, nie zmienisz faktu, że kapitał własny M-TRNAS' wynosi mniej niż ZERO. I żaden raport tego nie zmieni!!! - "snafco"

• 13.12.2019 r Autor: ~INVEST [83.26.204.*]
    http://biznes.pap.pl/pl/news/simple/info/34847709
[x]
MTRANS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.