Tutaj będzie wysoko wystarczy poczekać na raport za 2 kwartał 2019 roku . Firma sporo inwestuje po za tym rozwija się bardzo szybko jak na tak małą firmę która zaczynała tutaj . Po za tym jak byście przeanalizowali firmy z tej samej branży to zauważyli byś cię sporą różnicę , wynikach finansowych . Po za tym raport i wykres od początku jej działalności pokazuje wzrost na początek w granicach 0,20 gr . Jak myślicie ile akcji pozostało bo jak dla mnie to jakieś 8 mln , pewnie znajdą się tacy co spytają jak żeś to wyliczył . Tylko że większość co tu pisze to tak na prawdę z jednego IP pod wieloma nicami i piszą bzdury bo za darmo a tam gdzie płacą ludzie za to że są na Forum to jest prawda . Najlepiej zrobicie jak sprzedacie akcje i popatrzycie jak zostają zbierane z rynku . Jeszcze jedno firmy konkurencyjne z tej branży są warte około 6 zł to pomyślcie sobie ile tutaj będzie szybko . Możliwe do końca roku 3 zł
Jedno jest pewne. Pomimo dużych inwestycji są na plusie.
Księgowy manewr z amortyzacją to pół bańki kwartalnie zostaje w firmie.
Kilkadziesiąt groszy powinna chodzić
Moim zdaniem będzie ciekawie jak tylko ruszy . Tutaj jest możliwe że szybko będzie nawet 0,5 gr a nawet więcej . Bo konkurencja stoiji o wiele wyżej . Zobaczymy firma radzi sobie bardzo dobrze .
Dnia 2019-08-05 o godz. 09:19 ~MAREK napisał(a): > Moim zdaniem będzie ciekawie jak tylko ruszy . Tutaj jest możliwe że szybko będzie nawet 0,5 gr a nawet więcej . Bo konkurencja stoiji o wiele wyżej . Zobaczymy firma radzi sobie bardzo dobrze .
Jeżeli chodzi o mnie to będzie bardzo ciekawie , ze względu na to że firma współpracuje z wieloma firmami nie tylko Minnox . Jak byś cię obserwowali to przed zawieszeniem było kilka tranzakcji po kilka milionów ktoś kupował . Jak nie przekroczył 5% to nie musi zgłaszać. Tutaj ktoś bardzo dobrze wie co robi , i wyniki są świetne nie jedna firma by chciała mieć takie wyniki .
Sami optymiści a nawet nie można kupić ich akcji bo firma raportów nie przekazuje ha ha ha, co do jakości raportów które przekaże to pewnie będą jak u Kanii super zyski i bankructwo.
Ja wiem swoje bo wiem że spółka ma bardzo dobrych inwestorów , i bardzo dobre umowy na roboty . Po za tym Europa dopiero się rozwija jak chodzi o transport specjalistyczny. W Warszawie mają być same wysokie biurowce i nie tylko . Oraz międzynarodowy port ma powstać , pomyślnie . Tutaj będzie wysoko może dewidenda 0,10 gr na akcję . Tak czy inaczej specjalnie zawiesili może dla tego że drobni już nie kupią tych akcji zobaczymy ją spróbuję .
Dnia 2019-08-15 o godz. 20:00 ~MAREK napisał(a): > Ja wiem swoje bo wiem że spółka ma bardzo dobrych inwestorów , i bardzo dobre umowy na roboty . > Po za tym Europa dopiero się rozwija jak chodzi o transport specjalistyczny. W Warszawie mają być same wysokie biurowce i nie tylko . Oraz międzynarodowy port ma powstać , pomyślnie . > Tutaj będzie wysoko może dewidenda 0,10 gr na akcję . Tak czy inaczej specjalnie zawiesili może dla tego że drobni już nie kupią tych akcji zobaczymy ją spróbuję .
Przestań bujać w chmurach. Wracaj na ziemię. Spadniesz i krzywdę sobie zrobisz. A przede wszystkim odstaw to co bierzesz.
Ciekawe co teraz spółka powie jak została zgłoszona na GPW w związku z nie wypełnianiem swoich obowiązków . Po za tym KNF się już zainteresowała nie prawidłowościami w spółce . Czeka spółkę spore zaskoczenie .
Jest ciekawe jest dla was dlaczego się tak dzieje .... A tak na prawdę kto inny decyduje niż ci co są w Zarządzie itd ... Od roku 2020 r spore zmian , będzie w tej spółce ...
Dzisiaj mamy rok 2019 , a rok 2020 będzie przełomowym dla tej spółki . Jestem ciekawy tylko dla czego zagraniczne osoby pojawiły się w spółce ... Wszystko się wyjaśni szybko KNF zainteresowała się poczynaniami spółki .
Dnia 2019-10-27 o godz. 13:11 ~MAREK napisał(a): > Dzisiaj mamy rok 2019 , a rok 2020 będzie przełomowym dla tej spółki . > Jestem ciekawy tylko dla czego zagraniczne osoby pojawiły się w spółce ... > Wszystko się wyjaśni szybko KNF zainteresowała się poczynaniami spółki .
Wszystko się wyjaśni??? Co się wyjaśni? Co takiego przełomowego dla tej spółki się wydarzy, poza zmianą firmy pod którą będzie się zwijać - WYDMUSZKA W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ ? KNF to się interesuje co najwyżej tym na kogo i ile można nałożyć kary. Kto zapłaci karę? Spółka!!! Z czyjego majątku zapłaci? Z majątku spółki tzn. z majątku akcjonariuszy.
Usiądź pod lipą i spójrz w gwiazdy a nie bujaj w gwiazdach pisząc lipę.
Zaczyna się wielka walka .... Szykuje się zebranie akcjonariuszy i zarządu ... No i może w tym roku będą raporty ... Pewne jest jedno spore zmiany będą i co nie którym to nie pasuje Sporo sporo zamieszkania..
Dnia 2019-12-14 o godz. 05:17 ~INVEST napisał(a): > Zaczyna się wielka walka .... > Szykuje się zebranie akcjonariuszy i zarządu ... > No i może w tym roku będą raporty ... > Pewne jest jedno spore zmiany będą i co nie którym to nie pasuje > Sporo sporo zamieszkania..
I pojawił się znów - TROLL INVEST - aby mieszać w głowach tym mało wiedzącym i tym mało myślącym.
Co byś nie naTROLLił to, nie zmienisz faktu, że kapitał własny M-TRNAS' wynosi mniej niż ZERO. I żaden raport tego nie zmieni!!! - "snafco"