Wyjscie poprzez skup odrzucone , wiec jakie sa scenariusze dla spolki...sprzedaz aktywow lub calej spolki , przejecie spolki lub aktywow bez spolki , likwidacja spolki i splata akcjonariuszy...macie inne propozycje?
Ok, tylko aby nie zaspac bo ta wartosc moze spadac, z drugiej strony spolka caly czas przynosi kilka mln zysku netto i nie ma zadluzenia...ciekawa sytuacja, moze jednak ktos duzy z zagranicy to lyknie, w koncu gospodarka sobie radzi lepiej niz na zachodzie a wyceny mamy smiesznie niskie!
Widze tu samych marzycieli Jak miesiąc temu pisałem ze nie będzie skupu to zostałem obsobaczony i widze dalej marzycie ze ktoś to kupi Owszem może tak być ale dopiero po wyroku w sprawie PO I EGB i zakladajac ze transakcje sad uzna jako czysta czyli za lata zakladajac wieloinstancyjnosc sadow Innej obcji nie ma
G-M Cóż takiego dziwnego ot po prostu ktoś na tej spółce jedynkę lubi .O gustach nie powinno się dyskutować gdyż jak to mówią jeden lubi Kaśke ,drugi Maryśke a trzeci Janka .Dziwię Ci się trochę że zastanawiasz się nad wejściem w tą padlinę ,są przecież inne spółki na których szybciej da się zarobić np.LWB .
a powiem Ci, że ja często na niej gram dla mnie to jest bardzo fajna spekulacyjna spółka i te jedyneczki mają swoje znaczenie moim zdaniem :) :) .. nie jest łatwa bo siedzą tam zawodowcy z dużą kasą wiec mogą robić co chcą ale dzięki temu może mieć własnie takie loty po + 30 % w sesje bez problemu ..ważne aby nie przesadzić z zaangażowaniem bo można sie ugotować :) nie nadaje sie na inwestora wiec nie tykam "ciężkich spółek" typu własnie LWB
Dnia 2019-08-07 o godz. 17:02 ghost-man napisał(a): > a powiem Ci, że ja często na niej gram dla mnie to jest bardzo fajna spekulacyjna spółka i te jedyneczki mają swoje znaczenie moim zdaniem :) :) .. nie jest łatwa bo siedzą tam zawodowcy z dużą kasą wiec mogą robić co chcą ale dzięki temu może mieć własnie takie loty po + 30 % w sesje bez problemu ..ważne aby nie przesadzić z zaangażowaniem bo można sie ugotować :) nie nadaje sie na inwestora wiec nie tykam "ciężkich spółek" typu własnie LWB
Wiem że tu grasz ,ale nie było Cię jakiś czas widac ,dopiero teraz się uaktywniłeś .Dlatego pomyślałem że chcesz w to teraz wejść ,co by było błędem .Nie dlatego tu grasz że lubisz loty po 30% bo gdyby tak było to przeszedłbyś na bardziej groszowe spółki na których takie loty to norma lecz przez sentyment .Przyznam Ci się że ja też tak mam ,więc nie ściemniaj mi tu .Po tym jak zlikwidowali mi Coliana szukałem czegoś na podobnym poziomie cenowym i trafiłem tutaj przypadkiem bo z zemsty i mimo że nie mam już tych akcji to nadal obserwuję . Zawodowców już tu prawie nie ma i nawet mało tu "pelikanów stuletnich" (pamiętasz Wemusa ? ) . OK ,dobrze jak już masz takie parcie na te jedyneczki to z sympatii podpowiem ;naucz się jeszcze jednego języka .
nie było bo cena mnie nie bardzo interesowała .. w obecnej juz jest ciekawiej :) :) zlatuje sie jak sep widząc padlinę jak to nazwałeś :) :) nawet dziś ją lekko podskubałem już :) :) mówiąc o zawodowcach mam na myśli akcjonariat - w sensie fundusze nawet mi ku... nie przypominaj tego nika bo wywołasz wilka z lasu, a ja mam juz niestrawności jak go widzę gdzieś :) :) o jaki język Ci chodzi ?? :) :)