Dnia 2019-08-07 o godz. 17:02 ghost-man napisał(a):
> a powiem Ci, że ja często na niej gram dla mnie to jest bardzo fajna spekulacyjna spółka i te jedyneczki mają swoje znaczenie moim zdaniem :) :) .. nie jest łatwa bo siedzą tam zawodowcy z dużą kasą wiec mogą robić co chcą ale dzięki temu może mieć własnie takie loty po + 30 % w sesje bez problemu ..ważne aby nie przesadzić z zaangażowaniem bo można sie ugotować :) nie nadaje sie na inwestora wiec nie tykam "ciężkich spółek" typu własnie LWB
Wiem że tu grasz ,ale nie było Cię jakiś czas widac ,dopiero teraz się uaktywniłeś .Dlatego pomyślałem że chcesz w to teraz wejść ,co by było błędem .Nie dlatego tu grasz że lubisz loty po 30% bo gdyby tak było to przeszedłbyś na bardziej groszowe spółki na których takie loty to norma lecz przez sentyment .Przyznam Ci się że ja też tak mam ,więc nie ściemniaj mi tu .Po tym jak zlikwidowali mi Coliana szukałem czegoś na podobnym poziomie cenowym i trafiłem tutaj przypadkiem bo z zemsty i mimo że nie mam już tych akcji to nadal obserwuję . Zawodowców już tu prawie nie ma i nawet mało tu "pelikanów stuletnich" (pamiętasz Wemusa ? ) . OK ,dobrze jak już masz takie parcie na te jedyneczki to z sympatii podpowiem ;naucz się jeszcze jednego języka .