A to po to był 4f. Ma od razu głos decydujący przy naszej spółce. Jego 700mln obrotów i 500 z grupy daje rekordowe 1.2mld . Więcej niż Decathlon. Rynek sie konsoliduje
...dalej naganiajcie na te badziewie!!
Tutaj nikt i nic nie pomoże.
Kurs za kilka lub kilkanascie miesiecy podskoczy na 3,00 - 3,20 i tyle w temacie.
Nie piszcie bzdur o 7 czy nawet 10 zł.
To był, jest i bedzie gniot!!
Jedynie ostrzegam niezdecydowanych.
To twoja opinia. Moja jrst inna i oparta o cyfry. Duze zmiany sa w dyrektotiacue spolki. Nowe idzie. Beda rzadzic ci co robia biznes,a nie ci vo kovhaja sport. Dla akcjonariuszu to idealne. A go sport wciaz wierze ,ze kupimy
Gdzie jesteś bando naganiaczy?!
Co jutro wymyślicie, żeby wprowadzić w błąd potencjalnych akcjonariuszy?!
Niczym sie nie roznicie od kłamliwego zarządu tej smiesznej spółki.
5 lat temu czytalem tu o 10 zł o potędze itd. Prawda jest taka ze te wszystkie ich sklepy to jedna wielka przykrywka do dymania akcjonariuszy!
Gdzie jest rzecznik firmy, gdzie Mikołajko? Co tym razem wymyslom zeby oszukac wszystkich.
Człowieku dajze wknocu na luz Twoja flustracjia siega zenitu po co wylewaz tutaj swoje zale jak niechcesz trzymac papieru sprzedaj i zapomnij o spółce a nie wyj tutaj jak male dziecko jak to był była taka smieszna spólka to kto by obejmował akcjie po 2,70 co kto laduje w smieszna spólke 25mln po co wiec odpowiedz mi na to pytanie czemu piszesz ze to smieszna spółka ja dokupiłem po 2.40 i po 2.50 i jeszcze dobiore jak bedzie nizej .
Gdzie jesteś Panie Inwestor? Rozumiem że to Ty skupujesz papier no bo przecież emisja była po 2,70 i zarobisz krocie? ... tak aprosos - nie wylewam żali i nie jestem sfrustrowany - zwyczajnie piszę prawdę na temat tej śmiesznej spółki. Jestem akcjonariuszem od 2012 roku z kilkunastoma tysiącami akcji ... - byłem naiwny i kupiłem przez takich naciągaczy jak Ty! Jak kurs wróci choćby do poziomu 2,70 to się odezwij bo póki co Twoje naciąganie trochę słabo wypada! P.S. Szkoda że korzystanie z forum nie jest jawne bo wtedy wszyscy by się przekonali czy tak przypadkiem nie masz powiązań ze spółką - dziwnym trafem jak się pojawisz i naganiasz spółka leci w dół.