Mnie wlasnie splynela kasa lub raczej "siki" za spory pakiet abc data. Tak, jak wynikalo z wpisow i calej aranzacji, zostalismy mega wydymani przez nieuczciwych ludzi manipulujaych systemem.
Jesli ktos mial pakiet, o ktory warto jest powalczyc, prosze o jakis kontakt tutaj, chcialbym zebrac grupe (bylych) akcjonariuszy i z pomoca SII zlozyc pozew o finansowa rekomensate dla wyrowania smiesznej ceny jaka nam wcisneli, do wartosci godziwej.
Skoro dla nas jest jasne, ze cena kalkulowana do wezwania i przymusowego wykupu byla na pdst manipulacji "tragicznymi" komunikatami, tak dziwnie i instensywnie splywajacym w dokladnie tamtym terminie, to dla sedziego powinno to byc rowniez jasne.
Jesli zbierze sie grupa, to koszty sadowe beda znikome!
Jesli nie zadzialamy, to takie dymanie mniejszosciowych bedzie sie powtarzac!
Proszę o kontakt na adres e-mail: poszkodowani.akcjonariusze@gmail.com Jestem tego samego zdania co Pan, akcje powinny zostać wykupione zgodnie z ich wartością godziwą, a aktualna jest strasznie zaniżona. Trzeba walczyć o swoje
Witam miałem całkiem nie mały pakiet akcji i też jestem zainteresowany żeby powalczyć o cenę godziwą. Mój adres meilowy to dabrowskiromek@wp.pl Nie wiem ileto może kosztować i kto to poprowadzi bo jestem / zielony w tym temacie ale żal jest mi mojej straty. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź