• cena jest nieuczciwa Autor: ~gorycz [5.173.80.*]
    Cena jest nieuczciwa bo poniżej godziwej . Czy da się coś z tym zrobić?
  • Re: cena jest nieuczciwa Autor: ~Tomik [83.26.197.*]
    trudno wyczuć, bo C/WK = 0,9. Ale czuję, że trochę tu podmanipulowali bilans żeby kurs nie wzrósł, więc może w sądzie dałoby się wywalczyć więcej.
    Gdyby ktoś chciał wydusić od nich więcej, to piszcie do mnie: tomikzajacc@wp.pl
    znam człowieka, który prowadzi takie sprawy, a jak się zbierze więcej osób to można iść do sądu.

Teraz wielu cwaniaków robi przymusowe wykupy kiedy cena jest w dołku. A emisje robili 9 lat temu po 2,35 zł.
    Czysty zysk kosztem drobnych. Tak się zarabia na giełdzie.
  • Re: cena jest nieuczciwa Autor: ~Akcjonariusz [31.11.131.*]
    Cena jest dużo niższa niż wartość godziwa akcji. Prosiłbym o kontakt na adres: poszkodowani.akcjonariusze@gmail.com . Przygotowywujemy wniosek o weryfikację ceny, jest bardzo mało czasu. Także proszę o kontakt.
    napisz do mnie kolego, adres tomikzajacc@wp.pl, ja już mam odpowiednie kontakty.
    ale z tego co słyszałem to nie ma pośpiechu. prawnik mi mówił że można się upomnieć o swoje do czasu przedawnienia. Więc bez paniki. Tylko grupa sie musi zebrać.
  • Re: cena jest nieuczciwa Autor: ~Slawek [37.47.199.*]
    Tak to można każda akcje sprzedać i być w plecy. Cena powinna się tyczyć ceny w dniu kupna akcji. Gdzie ta transparentność, gdzie knf ja się pytam. Dno
    przyłącz się do nas zamiast narzekać.
    różnie może się sytuacja rozwinąć.
  • Re: cena jest nieuczciwa Autor: sebastian_successful_investor [92.1.58.*]
    Koledzy, ja juz wyslalem namiary na siebie, wiec sie zbieramy!

Mnie nie chodzi jedynie, w sumie, w MALYM stopniu, o kase, jak cos takiego wygramy i rozglosnimy, to bedzie to mialo wplym w postaci mini PPK!!!

Kazda wygrana drobnych akcjonariuszy sprawi, ze takie manipulacje beda odchodzily do lamusa....
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.