• Pan Jureczek Autor: markos28mr [176.103.74.*]
    No i pan Jureczek skupuje akcje JHM zamiast je zamienić na akcje Mirbuda jak namawiał innych. Jego plan jest prosty skupić akcje JHM pozostające w wolnym obrocie i wycofać spółkę z giełdy i wtedy cały zysk co roku będzie dzielony pomiędzy nim i Mirbudem. Nie jakieś tam grosze z dywidendy i dodatkowo trzeba by dzielić się z tą resztką drobnicy , która została na JHM po kombinacjach z emisją i przydzielaniem sobie akcji. Pan Jerzy nie jest głupi, żeby sprzedać akcje które kupił po 2,55 i sprzedać je teraz po 1,60 , a w tym czasie spółka rozwinęła się kilkakrotnie. I to na tyle. Nie wierzyłem jak pisał tu niejaki TAK o Mirgosie, ale to szczera prawda. Dobrze ,że nie skusiłem się na wymianę na Mirbuda bo bym sobie pluł teraz w brodę.
  • Re: Pan Jureczek Autor: ~Tomik [83.26.197.*]
    ale widziałeś ilu frajerów się nabrało na tą wymianę?
    Jeden zamienił milion akcji.
    No chyba że to był słup.
  • Re: Pan Jureczek Autor: markos28mr [176.103.74.*]
    Mnie interesuje minimalna cena 2,55 bo po tyle ja kupowałem i pan Jureczek również. To jak teraz chce ode mnie akcje to niech zapłaci przynajmniej 2,55, chociaż zdaję sobie sprawę ,że ta cena nie odzwierciedla obecnej wartości spółki
  • Re: Pan Jureczek Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Dlaczego trolle Mirgosa nie komentuję tej mojej analizy chociaż nie jestem analem hahahahahaha
  • Re: Pan Jureczek Autor: ~da-mo [83.22.254.*]
    Bzdur się nie komentuje.
  • Re: Pan Jureczek Autor: ~AAA [194.15.121.*]
    DLATEGO NIE MACIE REKOMENDACJI PO SPRAWOZDANIACH ? :)
  • Re: Pan Jureczek Autor: markos28mr [176.112.72.*]
    Trollu ile dostajesz kasy ? Tobie to wszystko jedno bo nie masz i nie miałeś nigdy akcji JHM. Trollujesz tylko w imieniu i za pieniądze Mirgosa. Nie skomentujesz mojego wpisu( merytorycznie i rzeczowo) bo raz ,że jesteś na to za głupi , a po drugie nie masz argumentów.
  • Re: Pan Jureczek Autor: ~Tak [37.47.11.*]
    Głupota to chyba domena drobnego akcjonariatu u Mirgosow. Tyle lat cykani hahaha
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.