No i pan Jureczek skupuje akcje JHM zamiast je zamienić na akcje Mirbuda jak namawiał innych. Jego plan jest prosty skupić akcje JHM pozostające w wolnym obrocie i wycofać spółkę z giełdy i wtedy cały zysk co roku będzie dzielony pomiędzy nim i Mirbudem. Nie jakieś tam grosze z dywidendy i dodatkowo trzeba by dzielić się z tą resztką drobnicy , która została na JHM po kombinacjach z emisją i przydzielaniem sobie akcji. Pan Jerzy nie jest głupi, żeby sprzedać akcje które kupił po 2,55 i sprzedać je teraz po 1,60 , a w tym czasie spółka rozwinęła się kilkakrotnie. I to na tyle. Nie wierzyłem jak pisał tu niejaki TAK o Mirgosie, ale to szczera prawda. Dobrze ,że nie skusiłem się na wymianę na Mirbuda bo bym sobie pluł teraz w brodę.
Mnie interesuje minimalna cena 2,55 bo po tyle ja kupowałem i pan Jureczek również. To jak teraz chce ode mnie akcje to niech zapłaci przynajmniej 2,55, chociaż zdaję sobie sprawę ,że ta cena nie odzwierciedla obecnej wartości spółki
Trollu ile dostajesz kasy ? Tobie to wszystko jedno bo nie masz i nie miałeś nigdy akcji JHM. Trollujesz tylko w imieniu i za pieniądze Mirgosa. Nie skomentujesz mojego wpisu( merytorycznie i rzeczowo) bo raz ,że jesteś na to za głupi , a po drugie nie masz argumentów.