• Zapomniany papier. Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Kurs w D...... Ale kto się tym przejmuje. Większość poza papierem. A śmieć śmiało zmierza na 1 zł.
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Car [37.248.209.*]
    Jak większość spółek na tej zapierdzianej gpw. W USA już parę lat temu russell przebił szczyty z 2007 a u nas kilkadziesiąt % poniżej
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Aga [31.60.118.*]
    A jeszcze nie tak dawno tyle bylo zachwytu jak nas przeniesli na gielde rynkow rozwinietych. Czli dalej na pozostaje zachwalanie czemu konca nie ma. Wczoraj cos Kaczynski wspominal o irlandii
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    główny mainstream biznesowy obraził się na Polskę, Pan Tusk i jego załoga zrobili dobrą robotę w Unii aby zohydzić nasz kraj i gospodarkę, tylko dlatego że naród odspawał ich od koryt, zlikwidowali OFE a te muszą pozbywać się aktyw w postaci akcji a można było tego nie robić w ten sposób   
    ale kto by się tym przejmował = wszystko zostało wypowiedziane w Sowa&Przyjaciele
    Gdyby jeszcze ktoś miał wątpliwości co reprezentuje PO-KO niech obserwuje nijakiego schetyne np. 2 doby rano mówi co innego niż wieczorem = pytam się poważnie czy tacy goście myślą że w tym kraju jest jeszcze ktoś głupszy od niego ????????????????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [156.67.106.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~makler [156.67.106.*]
    Widzisz Znany w jakim kraju żyjemy
    usuwają niewygodne posty
    kto tak naprawdę rządzi ? Polacy ?
    pejsiasty zrobi wszystko aby do koryta się dorwać
    ja to wszystko wiem na co stać pejsiastego
    ale to inny temat
    tutaj jest bagno bez dna leci na zeta i tam będę kupował
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Car [31.0.65.*]
    To albo leci na 1 zł albo ubijanie podwójnego dna i lecimy do góry. Tylko pytanie kto ma rozebrać tą podaż jak nawet lis nie tyka tego badziewia
    daj mi jeden powód dla którego lis miałby brać akcje z lewej
    w swojej spółce jest bogiem
    uchwalił sobie kasę na skup
    przez wiele lat animals skupował dla niego teraz wrzuca mu do koszyka w ramach skupu
    za pieniądze spółki kupi sobie po 1,2 zeta a i chętni sa do rzucania poza animalsem
    potem te akcje da za darmo dla siebie za wybitne osiągnięcia menadżerskie
    pamiętasz  jak na blogu mówił że rozpatrzy D za 2018 rok a wała jak cała
    ta spółka to taki wehikuł do dojenia
    przecież nie da sobie kilka milionów wynagrodzenia oficjalnuie źle by to wyglądało trzeba kiwać a to orle sobie sprzedał itd.
    a dzisiaj cały bajzel kosztuje mniej niż Orle i co pan na to panie Lisiecki ?
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Car [31.0.34.*]
    A propo skupu minęło właśnie pół roku a kurs jest ponad 60% niżej. Skupiono 95 tys akcji. Ciekawe co zrobią jak spadnie poniżej zeta. Trzeba będzie walne zwołać i nowe widełki uchwalić to dostanie jeszcze niżej i większą ilość...
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~student [89.64.37.*]
    gammonie jesteście
    przecież pisałem dawno, że prezio się niechcący wygadał, że chce skupić ok. 2 mln akcji
    a przeznaczyli 2 mjn złotych
    to policzcie po ile za akcję ???
    ciekawe, ze widły ustalili pomiędzy 1 a 12 zeta...
    jestem ciekaw kiedy kupią po12 zeta ???
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~evewe [31.60.108.*]
    A jeżeli się wygadał, 2 mln zł za 2 mln akcji
    czyli za 20 % udziału w spółce
    do tego ma 61 % (+20%) plus jego wydmuszka parish 6 %
    czyli ściero ściągnie z giełdy a z Pachowskim już się dogada za te jego 6 % udziału
    i już mu nikt nie będzie d...truł

• Re: Zapomniany papier. Autor: ~Dedalus [5.173.1.*]
    Tak, tak. I żeby skupić za 1 zł ustawił się z prokuratura, że go zamkną, żeby kurs mocniej spadł. Tak, to ma sens. LOL
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Car [31.0.46.*]
    Popyt się dziś ustawił aż dziw że sypacz nie skorzystał z okazji. Może lis interweniował żeby nie zeszło poniżej zeta bo wtedy nici ze skupu taniego i jak niektórzy piszą nie będzie szansy na wezwanie bo nie skupi wystarczającej ilości smiecia
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~student [89.64.37.*]
    a gdyby wezwał to jak sądzisz po ile ?
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~Slawek [185.56.210.*]
    Jednak syf powoli idzie na dno.
    Nikt tego goowna nie tyka. Prezes łże na każdym kroku . Wyniki tragiczne. Niech ten śmieć spadnie na 20 gr może wtedy coś kupię na zasadzie że zdechły kot też się odbija. Fundamentalne szmata.
    Sławku no co Ty ?
    skąd taki pesymizm
    narysuj parę kresek jak wtedy gdy niby zarobił 7 baniek w roku i zamknął ją przewałem na orlim i strata 5 baniek
    Parish wywalał i poszło na 6 zeta a teraz kto wywali ?????
    najpierw wypiją ze wszystkich krew co uwierzyli w to padło Lisieckiego
  • Re: Zapomniany papier. Autor: ~slawek [185.56.210.*]
    Nie pesymizm, ale realizm, zresztą już kiedyś pisałem, że mcno zredukowałem ilość akcji pmpg, a od pewnego czasu nie mam nic, Generalnie wszystko z giełdy wycofane, poza jednym skromnym pakietem kilkunastu tys szt Mennicy Skarbowej. Wyniki w I kw mieli bardzo dobre, w II kw jeszcze lepsze, a wszędzie piszą , że w lipcu i sierpniu to prawdziwy run był na metale więc spodziewam się wyniku za III kw znakomitego, generalnie mogą osiągnąć ok. 2 mln zł zysku w tym roku, a to oznacza 2 zł zysku na akcję , a może lepiej, obecnie mają 1,5 zł zysku na akcję, w kasie leży u nich niemal 4 mln zł a kapitalizacja to śmiech na sali , nieco większa niż mają pieniędzy w kasie.

Poczekam sobie tylko tam spokojnie może to podciągnie pod P/E = 10 albo może dociągną do P/E średniego dla rynku, nie muszę mówić co to by oznaczało dla kursu.
[x]
PMPG 0,00% 2,00 2025-10-16 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.