a co ma spolka biotech wspolnego z IT? czyzby mabion mial jakakolwiek umowe,umowe przedwstepna w usa..albo firme corke w usa lub gotowy produkt dopuszczony na rynnek amerykanski?
Autorowi zapewne chodzi o to iż Mabion zwiększył kapitalizację ze 100mln do 1mld prawie.....Możliwe, że Datawalk również tego dokona czego serdecznie życzę!
To raczej powtórka z Medicalgorthmics. Jazda z ok.17 do 350. Takie kontrakty mogą podpisać w usa, że 350 jak najbardziej uzasadnione spekulacyjnie. Weryfikacja, czy cokolwiek zarobią będzie pewnie za kilkanaście miesięcy, więc zdążą napompować kurs niemiłosiernie.
Jak już tak się przebijamy to myślę ze to jest Cloud co z circa 1.30 dojechał do 100 w niecały rok :-) A tak naprawdę to jest DataWalk i będzie pisał swoja historię.
Dobrze mówisz. Każda spółka pisze swoją historie! Podoba mi się porównanie do Cloud jeżeli chodzi o wzrost.....nie chciał bym natomiast takiego spadku jak tam sie zadział :-)
Ta spółka potrzebuje nowego kapitału, wysyp informacji PR pod nową emisję to tutaj nic nowego. Przyjdą kolejne raporty finansowe i zobaczymy jaka jest prawda o tym co się dzieje a co się dzieje tylko w sferze medialnej.
Dla mnie potwierdzeniem dobej technologii, która posiada firma jest jej udział w konsorcjum Departament Sprawiedliwości USA. Czy jest lepsza rekomendacja niż udział w takim gronie firm? Dostanie się do takiego konsorcjum oznacza iż posiadają dobry produkt i będą zarabiać krocie.
Nie zauwazyliscie ,ze z tymf acetem nie ma sensu dyskutowac.. Uparl sie na swoje dwusylabowe konkluzje: zysk i poza tym nic.Wystarczy poczytac jego teksty. Jakby mial jakas kolizje z tym papierem i trwale szkody powypadkowe. Kup sobie jakis bank wacpan .Oni maja zawsze zysk (no prawie zawsze) i nie przynudzaj Panda tez wyznawca "zysku zrealizowanego"..jak moja ,zona..ona tez mowi jak nie zobacze forsy na stole to jej nie mam.. rece opadaja
Nie koniecznie jakie to beda tylko jakie sa ?nie zastanawiales sie nad tym ? i mimo tego nie ma sensu czesto sprzedawac ,jezeli tej forsy nie potrzebujesz a sa perspektywy na wiecej to wytlumacz mi po kiego diabla sprzedawac?