• Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~Jerrry [80.52.241.*]
    Czyżby powtórka z historii Mabionu, który w 2013 przeszedł z NewConnect na główny rynek z kapitalizacją ok. 100 mln?
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    a co ma spolka biotech wspolnego z IT?
    czyzby mabion mial jakakolwiek umowe,umowe przedwstepna w usa..albo firme corke w usa lub gotowy produkt dopuszczony na rynnek amerykanski?

• Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~zubrzyk100 [108.171.129.*]
    Autorowi zapewne chodzi o to iż Mabion zwiększył kapitalizację ze 100mln do 1mld prawie.....Możliwe, że Datawalk również tego dokona czego serdecznie życzę!
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~Hhh [46.174.24.*]
    To raczej powtórka z Medicalgorthmics. Jazda z ok.17 do 350. Takie kontrakty mogą podpisać w usa, że 350 jak najbardziej uzasadnione spekulacyjnie. Weryfikacja, czy cokolwiek zarobią będzie pewnie za kilkanaście miesięcy, więc zdążą napompować kurs niemiłosiernie.
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~kuna [24.12.147.*]
    Jak już tak się przebijamy to myślę ze to jest Cloud co z circa 1.30 dojechał do 100 w niecały rok :-)
    A tak naprawdę to jest DataWalk i będzie pisał swoja historię.
    To nie Datawalk tylko DataMegaUltraSpeedRun.
    Dobrze mówisz. Każda spółka pisze swoją historie! Podoba mi się porównanie do Cloud jeżeli chodzi o wzrost.....nie chciał bym natomiast takiego spadku jak tam sie zadział :-)
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~panda [185.49.29.*]
    a może by tak się rajcować wzrostem kursu już po fakcie gdy się sprzeda z zyskiem? :D
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~zubrzyk100 [37.47.57.*]
    Omawiamy przyszłe scenariusze....chyba można? Wszystkie komunikaty spółki wskazują na te pozytywne w najblizszych miesiacach.
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~tu [87.207.165.*]
    Ta spółka potrzebuje nowego kapitału, wysyp informacji PR pod nową emisję to tutaj nic nowego.
    Przyjdą kolejne raporty finansowe i zobaczymy jaka jest prawda o tym co się dzieje a co się dzieje tylko w sferze medialnej.
    Wiadomo, że to balon. Brak przychodów z działalności, straty po kilka mln kwartalnie. Ale na bananie liczy się przyszłość
    Dla mnie potwierdzeniem dobej technologii, która posiada firma jest jej udział w konsorcjum Departament Sprawiedliwości USA. Czy jest lepsza rekomendacja niż udział w takim gronie firm? Dostanie się do takiego konsorcjum oznacza iż posiadają dobry produkt i będą zarabiać krocie.
  • Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~tu [87.207.165.*]
    Jedyną i najlepszą rekomendacją jest raport finansowy z zyskiem.
    Nie zauwazyliscie ,ze z tymf acetem nie ma sensu dyskutowac..
    Uparl sie na swoje dwusylabowe konkluzje: zysk i poza tym nic.Wystarczy poczytac jego teksty.
    Jakby mial jakas kolizje z tym papierem i trwale szkody powypadkowe.
    Kup sobie jakis bank wacpan .Oni maja zawsze zysk (no prawie zawsze) i nie przynudzaj
    Panda tez wyznawca "zysku zrealizowanego"..jak moja ,zona..ona tez mowi jak nie zobacze forsy na stole to jej nie mam..
    rece opadaja

• Re: Powtórka z Mabion 2013? Autor: ~panda [31.11.214.*]
    chociaż masz żonę inteligentniejszą od ciebie milko :D Liczy się prawdziwy realny zysk, A NIE HIPOTETYCZNE ROZWAŻANIA JAKIE TO BĘDĄ MILIONY.

Dopóki się nie sprzeda akcji to nic się nie ma. Co za dzieci.
    Nie koniecznie jakie to beda tylko jakie sa ?nie zastanawiales sie nad tym ? i mimo tego nie ma sensu czesto sprzedawac
    ,jezeli tej forsy nie potrzebujesz a sa perspektywy na wiecej to wytlumacz mi po kiego diabla sprzedawac?
[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.