• Witam, pora Autor: ~Grzesiek [89.64.28.*]
    Już kończyć bardziej zdecydowanie zakupy. W moim ale tylko moim odczuciu powinno rosnąć. Prośba nie sugerować się tym co piszę przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych bo to tylko moje zdanie a jak mnie ktoś od dłuższego czasu tu obserwuje to wie, że się mylę dość często gdyż od długiego czasu zapowiadałem 1 zł i do niego ostatecznie nie dotarło.
  • Re: Witam, pora Autor: ~jasam [83.21.180.*]
    Też tak uważam. Do 8-10 zł za 2-2.5 roku powinno dobić.. chociaż "tarota" nigdy na tak odległą przyszłość nie stawiam ale tak mi wychodzi :) Nie koniecznie od dzisiaj ale powinien lada moment wystartować.. "Lada moment" bo nie co dzień jest handel, ale lada dzień w którym doszło do transakcji.
  • Re: Witam, pora Autor: ~jednawielkaściema [31.60.126.*]
    A ja jako stary lis mówię wam w najbliższej ani tej dalszej przyszłości nic się tu nie zmieni. A dlaczego, aż przeraża mnie ten głupi prezes obecnie zza tylnego stołka kierującą półeczką wydmuszką. Gry, filmy, nieruchomości, prasa a zyski i przyjaciele topnieją a co następne? Następne "kłamstwa" z o.o. ? Czekać rok, dwa, trzy żeby się przekonać na własnej skórze? Nikt większy tego nie ruszy dlatego stagnacja. A ten skup własny, dla jarzącego widać, że większość to ustawka. Skupuje, skupuje a kurs się nie może podnieść.
  • Re: Witam, pora Autor: ~makler [88.199.172.*]
    powinieneś napisać
    Jaja kobyły
    ale stary lis też może być
  • Re: Witam, pora Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    prezo wystawił batona  którego przez dwa lata kupi sam od siebie po 1,3 a potem sobie akcyjki przekaże za nieziemskie osiągnięcia menadżerskie , za fri = ten to ma łeb do roll onn  
  • Grzesiu Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    nie martw się nabierzesz po zecie ile wlezie i to może w tym tygodniu , chętnych nie brakuje
    ja zacznę kupować od 50 groni, jak to mówią będę uśredniał
[x]
PMPG -2,33% 2,10 2025-09-23 16:39:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.