• Echo Investment – prognoza stabilnych wyników i wysokich dywidend Autor: kwfx [37.8.246.*]
    Echo Investment – wczoraj udostępniona dla szerokiej publiczności została najnowsza rekomendacja dla spółki autorstwa analityków Erste Securities. Raport datowany na 21 czerwca, zawiera zalecenie akumulacji akcji. Cenę docelową ustalono na poziomie 4,89 zł. Analitycy prognozują stabilne wyniki w najbliższych latach. Zysk netto spółki ma wynieść...

link 

link
    źródło xStation 5
  • walne Autor: ~plasser [5.173.218.*]
    przyklepnieto co mialo byc kasy z epp nie bedzie
  • Re: walne Autor: ~xxx [95.49.135.*]
    trudno,co się odwlecze,ale,że lisala odpuscił,dziwne- pzdr
  • Re: walne Autor: ~xxx [95.49.42.*]
    dlaczego nie sprzedajecie,do dywidendy daleko?
    ps.wygląda na to,że aviva się skróciła o 8mln szt.
  • Re: walne Autor: ~Dami [37.47.16.*]
    Ja nie bardzo rozumiem dlaczego ty ciągle chcesz / ja też bym chciał /dywidendę z epp skoro ta sprzedaż wchodzi do bilansu echa a spółka zobowiązała się do wypłaty nie więcej niż 70% zysku i będzie się tego trzymać jak pijany płotu. Kiedyś faktycznie wypłacali wszystko co co można było ale później nastała ta formuła 70% i w najbliższym czasie chyba więcej nie będzie. szkoda na to opium
  • Re: walne Autor: ~xxx [95.49.87.*]
    ok.rozumiem i szanuje Twoje zdanie.dla mnie wypłata 2 (dywidend) w 2018 r była zastanawiająca,bo co w 19 nie wypłacą nic.dlatego specjalna z epp w 19 pasowała(uje) do mojego założenia.ale,może reinwestowanie tych pieniędzy w resi4rent jest jeszcze lepsze.zabezpieczy spółkę na trudniejsze czasy-pzdr
[x]
ECHO 1,82% 5,58 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.