• skup akcji Autor: ~gentle007 [94.172.189.*]
    więcej na WZA
  • Re: skup akcji Autor: ~Maxymuss [37.248.165.*]
    Już jest kasa na przejęcie Orła :) a tak się niektórzy się martwili skąd :))
  • Re: skup akcji Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
  • Re: skup akcji Autor: ~Buła [37.47.191.*]
    Pewnie dlatego wywalaja z ukrytego :)
    Do czasu:))
    Nic wielkiego ale cieszy,
    że w końcu osiągnęliśmy poziom (1,08) gdzie popyt się pojawił a podaż mocno nie atakuje.

(na zamknięciu drugi dołek na dywergencji? dałby jakąś nadzieję?;)
  • Re: skup akcji Autor: ~On [31.182.137.*]
    Już za chwilę, już za moment, do czasu....
    Zaraz będzie 0,80zł a później jak z Krezusem... i nie bo chcę kupić taniej, nie dotknę tej padliny, gdzie prezes wziął się za handel akcjami, już wystarczającą dużo straciłem czekając od lat na cudowne efekty ekspansji perły. Doczekałem się kursu 1,08 :)

Piszę, bo przynajmniej może ktoś, kto dałby się wciągnąć w szulernie przemyśli i dzięki temu oszczędzi zdrowie i kasę.

Pamiętajcie, na każdej spółce są maxymusy, którzy będą Wam przepowiadać odpał, rakiety już za chwilkę już za momencik...

Oczywiście, jeśli już zdecydowaliście się i jesteście tu życzę Wam tych wyczekiwanych wzrostów (choć w to nie wierzę i zapewne niedługo spotkamy się niżej)!

• Re: skup akcji Autor: ~mero [46.77.179.*]
    Dnia 2019-06-25 o godz. 11:44 ~On napisał(a):
    > Już za chwilę, już za moment, do czasu....
    > > Zaraz będzie 0,80zł a później jak z Krezusem... i nie bo chcę kupić taniej, nie dotknę tej padliny, gdzie prezes wziął się za handel akcjami, już wystarczającą dużo straciłem czekając od lat na cudowne efekty ekspansji perły. Doczekałem się kursu 1,08 :)
    > >
    > > Piszę, bo przynajmniej może ktoś, kto dałby się wciągnąć w szulernie przemyśli i dzięki temu oszczędzi zdrowie i kasę.
    > >
    > > Pamiętajcie, na każdej spółce są maxymusy, którzy będą Wam przepowiadać odpał, rakiety już za chwilkę już za momencik...
    > >
    > > Oczywiście, jeśli już zdecydowaliście się i jesteście tu życzę Wam tych wyczekiwanych wzrostów (choć w to nie wierzę i zapewne niedługo spotkamy się niżej)!
    > >

wiadomo , będą zbijać kurs aby kupić po najniższej cenie ,teraz będzie szukanie jeleni tanio sprzedających i takich będzie niemało, dla bogacenia milionerów.
  • Re: skup akcji Autor: ~narcos [188.146.228.*]
    Szulernia!!! Najpierw pozyskuje kapitał na rozwój spółki z kieszeni małych grajków a póżniej spuszcza akcje na dno bo nie chce się dzielić. Wczoraj leciał na stopklatce "Mściciel z Wall Street" i takiego człowieka trzeba by wpuścić na ten nasz bananowy grajdołek.
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/akcje/ELEMENTAL/akcjonariat 

Można sobie przypomnieć ceny emisyjne ;)
    A trochę czasu minęło ;(
  • Re: skup akcji Autor: ~Buła [37.47.190.*]
    Nie kupowac !!! Niech lamy oddaja za grosze :)
    Tez czekam
  • Re: skup akcji Autor: ~On [37.248.210.*]
    Do rozsądnych, zwróćcie uwagę jaka pojawia się natychmiast narracja na forum, jest to perła "lamy" niech się wyprzedzają za grosze a my rekiny giełdowe narazie nie kupujemy (chociaż od dłuższego czasu już to mamy i zachecamy do kupna). Rozbudzane ciagle nadzieje, poczucie że przegrywasz życie nie kupując tej perły...
    Rzeczywistość- smutna, kierunek 1zl a chętnych brak na odbieranie makulatury...
    Wiadomo; kolejka po lewej;)
    f886?
    po co ułatwiać sypaczowi?
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.