Z RAP0RTU 6/19 WYNIKA, ŻE ZARZĄDZAJĄCY FRAM D0KUPIŁ AKCJE EMITENTA, CZY D0JDZIE D0 JESZCZE WIĘKSZYCH ZMIAN WE WŁADZACH ZUKA I MARGINALIZACJI ZNACZENIA PARGIEŁY W SPÓŁCE ??
zwiększyli stan posiadania o raptem 1000 akcji ... Jeżeli chcieliby zwiększyć więcej to przekroczą próg 33% akcji i będą musieli ogłosić wezwanie
Myślę, że obecna zbitka ceny jest właśnie grą pod niską cenę w wezwaniu.
Patrząc na zmianę stanu posiadania p. Pasturczaka przynajmniej jedna osoba z trójcy świętej ma chyba dość akcjonariuszowania - bo przecież nie sprzedawaliby po obecnej cenie zbierając na wakacyjną robinsonadę na Adriatyku.
P/BV coś koło 0,5 P/E coś koło 5 spadek zadłużenia ogólnego spółki
zdołowanie i poprawa standingu finansowego to idealny moment na wycofanie spółki z parkietu
jeżeli ten scenariusz się ziści to mali zostaną z ręką w nocniku - cena wezwania nie będzie wyższa niż 1,6 PLN jeżeli dodatkowo okazałoby się, że święta trójca działa w porozumieniu z FRAM to mogą spokojnie wycisnąć pozostałych akcjonariuszy przy dowolnej cenie i nawet nie kwikniemy
Moze tak, moze nie, na razie role sie cos odwracaja myszka goni kotka moze bedziemy sie tluc o akcje teraz. a wczesniej to nikt nie chcial. frem potrzenuje zarabiac a zarobi obracajac akcjami na gieldzie moze jakis split wsztstko moze moze moze, trzeba pojechac nad morze, moze cos sie dowie. Na ta chwile wykres mi podpowiada, ze moze :) byc pójście do gory szybkie i bez skrupułów. co bedzie sie przekonamy nie ma co straszyc i wymyslac ja kieruje sie tylko wykresem wyniki lepsze wszystko lepsze to gdzie to wyprzedzenie przyszlosci na gieldzie. Cos moze byc kombinowane bo juz dawno wykres powinien wygladac inaczej w.m. Wczoraj zajalem pozycje na fw 20 w dol zobaczymy moze co przyniesie. Czytalem ostatnio artkulik ze pora na mniejszze spolki z sw 80 co prawda nas tam nie ma ale moze, znowu moze, ktos nas dostrzeze a tym czasem przebija sie moje oferty czy to tylko podpucha czy podaz sie konczy trzeba kupowac zeby to sprawdzic, troszke presji zrobie moze ktos sprzeda jeszcze, a potem moze kupie jak nie trzymajcie sie. pozdro
Pan P. powinien powiedziec nam, ze sprzedal akcje. A pan 5 tys. nie daje za wygrana patrzy czy ktos kupowal bedzie ? ja dzis juz sie obkupilem. Jak pan 5 tys powie to bedziesz mial 3 zlote :) ale za szybki termin powiedziales raczej. Na pokladzie jestem ja z coraz wielsza liczba moze bedzie ciekawie.
TEN NIBY PAN 5 TYS. T0 ANIMAT0R. PR0P0NUJĘ ZREZYGN0WAĆ Z NIEG0. SĄ INNI,KTÓRZY NIE BĘDĄ MYLIĆ ZŁ0DZIEJSTWA Z ANIMACJĄ. WIEMY KT0, P0 NITCE D0 KŁĘBKA ..
M0ŻE W PIĄTEK C0Ś BĘDZIE;ALE NIE MA C0 S0BIE R0BIĆ NADZIEJI;B0 RUSEK ANIMAT0R Z DM B0Ś BL0KUJE;ZAP0MNIAŁ 0D K0G0 D0STAJE KASĘ; M0ŻE PREZES ZAK0ŃCZY Z NIM UM0WĘ I WYNAJMIE LEPSZEG0, KTÓRY NIE R0BI STRAT INWEST0R0M SPÓŁKI. NAJLEPIEJ NA KRÓTKĄ UM0WĘ NA PRÓBĘ.
animator zwykle rzuca pakiecik 100 akcji dla podtrzymania krwiobiegu, regularne wystawianie 5000 akcji przez animatora świadczyłoby że dorabia do wynagrodzenia płaconego przez Spółkę poprzez daytrading na własny rachunek
ANIMAT0R TEŻ SKUPUJE AKCJE,ZNACZY ŻE WIDZI W TYM ZYSK,B0 NA DAYTRADINGU T0 W MINI0NYM TYG0DNIU NIE ZAR0BIŁ,KT0Ś KUP0WAŁ NA DŁUŻEJ Z LEPSZĄ CENĄ NIŻ 0N,M0ŻE T0 FRAM D0BIERA,N0 NIE ??