Moze tak, moze nie, na razie role sie cos odwracaja myszka goni kotka moze bedziemy sie tluc o akcje teraz. a wczesniej to nikt nie chcial. frem potrzenuje zarabiac a zarobi obracajac akcjami na gieldzie moze jakis split wsztstko moze moze moze, trzeba pojechac nad morze, moze cos sie dowie. Na ta chwile wykres mi podpowiada, ze moze :) byc pójście do gory szybkie i bez skrupułów. co bedzie sie przekonamy nie ma co straszyc i wymyslac ja kieruje sie tylko wykresem wyniki lepsze wszystko lepsze to gdzie to wyprzedzenie przyszlosci na gieldzie. Cos moze byc kombinowane bo juz dawno wykres powinien wygladac inaczej w.m.
Wczoraj zajalem pozycje na fw 20 w dol zobaczymy moze co przyniesie. Czytalem ostatnio artkulik ze pora na mniejszze spolki z sw 80 co prawda nas tam nie ma ale moze, znowu moze, ktos nas dostrzeze a tym czasem przebija sie moje oferty czy to tylko podpucha czy podaz sie konczy trzeba kupowac zeby to sprawdzic, troszke presji zrobie moze ktos sprzeda jeszcze, a potem moze kupie jak nie trzymajcie sie.
pozdro