Zastanawiam się nad finansowaniem dalszej działalności Fluidu, czy kredyt będzie potrzebny, czy wystarczą środki z konfekcji kału. Ja mam na zbyciu około tony parującego na zbyciu, prosto z szamba.
Przestań siać defetyzm, kotek. Zgłosiłem twój durny post do modracji. Jak chcesz uratować Fluid, myśl konstruktywnie. Gnojna pulpa pomogła niejednej spółce. Wprawdzie z EEX nie wyszło, ale tu powinno się udać. Musimy skrzyknąć się i zapewnić dostawy kału.
Spółka strasznie zadłużona, nic nie robi, zarząd ordynarnie kłamie, symuluja prace, strata coraz większa a przychód wyniósł ... 750 zł (sic!) + zawieszenie. Ale za to jest piękna pogoda. To też jest ważny aspekt dla wisielców, bo w końcu z czegoś trzeba byc zadowolonym w tym strasznym świecie Fluidu, który niebawem zniknie z NC.
Przygotujcie sobie na obiad fasolkę po bretońsku, kapuśniak, odkurzcie z czułością starą latrynę, zasiądźcie w niej i rozpocznijcie detonacje. Świat stanie sie piękniejszy!
Dnia 2019-06-09 o godz. 07:52 mk-gda napisał(a): > Spółka strasznie zadłużona, nic nie robi, zarząd ordynarnie kłamie, symuluja prace, strata coraz większa a przychód wyniósł ... 750 zł (sic!) + zawieszenie. > Ale za to jest piękna pogoda. > To też jest ważny aspekt dla wisielców, bo w końcu z czegoś trzeba byc zadowolonym w tym strasznym świecie Fluidu, który niebawem zniknie z NC. > > Przygotujcie sobie na obiad fasolkę po bretońsku, kapuśniak, odkurzcie z czułością starą latrynę, zasiądźcie w niej i rozpocznijcie detonacje. > Świat stanie sie piękniejszy!
natychmiast do lekarza ,do Proktologa ma się rozumieć .
Dnia 2019-06-09 o godz. 15:00 ~mk-gda napisał(a): > Dnia 2019-06-09 o godz. 07:52 mk-gda napisał(a): > > Spółka strasznie zadłużona, nic nie robi, zarząd ordynarnie kłamie, symuluja prace, strata coraz większa a przychód wyniósł ... 750 zł (sic!) + zawieszenie. > > Ale za to jest piękna pogoda. > > To też jest ważny aspekt dla wisielców, bo w końcu z czegoś trzeba byc zadowolonym w tym strasznym świecie Fluidu, który niebawem zniknie z NC. > > > > Przygotujcie sobie na obiad fasolkę po bretońsku, kapuśniak, odkurzcie z czułością starą latrynę, zasiądźcie w niej i rozpocznijcie detonacje. > > Świat stanie sie piękniejszy! > > natychmiast do lekarza ,do > Proktologa ma się rozumieć .
Zapomniałem dodać że wszyscy z Latryny również sam nie będę .
Dnia 2019-06-09 o godz. 15:01 ~mk-gda napisał(a): > Dnia 2019-06-09 o godz. 15:00 ~mk-gda napisał(a): > > Dnia 2019-06-09 o godz. 07:52 mk-gda napisał(a): > > > Spółka strasznie zadłużona, nic nie robi, zarząd ordynarnie kłamie, symuluja prace, strata coraz większa a przychód wyniósł ... 750 zł (sic!) + zawieszenie. > > > Ale za to jest piękna pogoda. > > > To też jest ważny aspekt dla wisielców, bo w końcu z czegoś trzeba byc zadowolonym w tym strasznym świecie Fluidu, który niebawem zniknie z NC. > > > > > > Przygotujcie sobie na obiad fasolkę po bretońsku, kapuśniak, odkurzcie z czułością starą latrynę, zasiądźcie w niej i rozpocznijcie detonacje. > > > Świat stanie sie piękniejszy! > > > > natychmiast do lekarza ,do > > Proktologa ma się rozumieć . > > Zapomniałem dodać że wszyscy z Latryny również sam nie będę .
Skoro Gładki wypracował przychód 750 zł, to albo z premedytacją pluje wam w twarz z usmiechem i stwierdzeniem "I co mi zrobicie, frajerzy?", albo jest zwykłym oszustem, który zadłużył gniota na 45 000 000 zł i za chwilę zniknie z przestrzeni publicznej.
W obu przypadkach macie stopy w labrydze a twarze w pieguskach.
Dnia 2019-06-09 o godz. 18:25 kristoffer58 napisał(a): > Zanim dacie sobie ostro z jelyta, głośną i równą detonację, zakrzyknijcie mocą pustych portfeli, przerażająco, acz żałośnie: > INDAGO ! > > i jeszcze głośniej, ze skrzywdzonej duszy: > > INDAGO !!!
pyta co to znaczy , tylko prawdę a nie jakieś tam wykręty .
INDAGO to okrzyk wisielców z Fluidu. Oznacza bezsilność, rozpacz i dramat pokonanych kłamstwami Gładkiego. To taki mini sprzeciw upokorzonych, gdy juz nie mogą znieść tego łajna, krzycza cichutku a my drzemy z tego łacha :)