chyba ze zbijasz cene w wiadomym celu wg mnie te spadki przy takich infach i rozwoju sa nieracjonaln ja swiat swiatem widzialem setki takich przypadkow a pozniej wajha w druga strone ja dobralem :)
a ja słyszałem bardzo wiele o nieracjonalnych spadkach , zaniżaniu kursu przez tajemniczych " ONI " itp. ale myślę że w długim terminie tu będzie wyżej 10 zł , szczególnie po ostatnich wynikach wyborów i prognozach na przyszłe.
Wydaje mi się, że nowego dna już nie wybije (jak dobrze pamiętam okolice 6,50), jeśli jednak do tego dojdzie (tak przewiduje wszechmocny chodzik xD) to czekam tam na zakupy :P Od dwóch lat widać poprawę kondycji banku z dobrą perspektywą na kolejne, a kurs gorszy niż po ujemnych wynikach finansowych i po wypuszczeniu kolejnych akcji.
dokladnie, branza OZE jest rozgrzana i energetyki nie maja wyscia bos na tym bedzie korzystal przez lata i jeszce te alianse z tuzami typu orlen, enea, pgnig papier jest lekki na grzanie, emisje nie maja znaczenia bo sa poparkowane powiedza 5 bedzie 5, zechcia 15 bedzie 15