A ILE masz kasy żeby mnie zastraszać? Sułtanie co ty masz w głowie? Nie chcę, by Briju było rodzinką tanich mataczy. Chcecie być postrzegani jako elita nie mając szacunku dla wszystkich ludzi? ,,Cebulaki" i tyle w temacie.
DRAKULA tej rodzinie właśnie Ciebie potrzeba. Mogłem Ci wysłać list poczteksem. Przepraszam. Wszystkie cztery szyje są twoje. Briju wie co ma za uszami. Działaj, jutro pełnia.
Panie Kaktusie! Braciszku z Gniezna. Ucz się kultury,bo prostakiem będziesz. Prostakiem z Briju. Ale dziś jest BAL na 100 par. A Ty stoisz pod płotem. Moi chłopcy przyniosą Ci herbaty.
Drakulu widzę że lubisz tracić pieniądze - Twoja sprawa. Kaktus dobrze prawi, prawda jest bolesna. Ja już nawet nie uśredniam na tych poziomach, poczekam trochę i wtedy zobaczymy.
Gościu który zainwestowałes 8 zł kupując 4 akcje, czy Ty dobrze przemyślałes ta inwestycje gieldowa? Jakiego spodziewasz się zarobku,? tak chyba że dwa złote, co??? Napewno zrobiłeś doglebna analizę, wierzę w to
Dramat Sułtanie z Briju polega na tym ,że chojrakujesz jak dziś na GPW Briju ma obrót niecałe 700 PLN. Dokładacie niedochodowych sklepów. Kupujecie własne akcje SAMI od SIEBIE. Pompujecie BALONIK licząc, że nabierzecie akcjonariuszy a jak się nie uda to płaczecie jak beksy na forach. Pokażcie jakie ZYSKI miały te sallonny w Galeriach. Jaki ile? DNO
Podają w komunikatach Briju ? I nie chcą podać nazw kontrahentów? I nie wiesz dlaczego? Bo w zumi odszukałbyś ich i od razu byś wiedział, że to LIPA. Pisał zresztą kiedyś na forum o tym Roman, ale go zablokowali.