Od tygodni pracują aby zbijac kurs. Niewiele to daje - malo kto sie wystraszył. Milczą tylko jak rośnie po komunikacie. Taka spółdzielnia. Dobrze wiedza ze jak to ruszy to nic tego nie zatrzyma. A w briju dzieje się calkiem dobrze. Ale o tym to juz oficjalnie wkrótce. Nie oddawać-potrzymac jeszcze troche.
Kiedy Briju zdejmuje brudne majtki to brak wody to chyba niemały problem. Schematy są dla idiotów i jak ktoś je zobaczy to macie pretensje. z 36 zł na 2 zł porobiliście ludzi. I dobre samopoczucie ? J.... biede? Jak 4 pacany z wiochy pod Poznaniem? Brak słów. A przed walnym pójdzie petarda. NN i Pionier już to wiedzą.
Dziś już weekend ,,GRUBASKI" z Gniezna. Pogadamy jeszcze .Mamy całe 14 dni. Pod pompujcie rowerki, bo w tym roku na pielgrzymkę pojedziecie we czterech. Do Lichenia. Tam się spotkamy na modlitwie.
Potwierdzam że info kaktusa są prawdziwe. Adwokat Grzegorz... z mlynskiej Poznań - upadłości. Kaktus oni w porty już robią, od afery z Jurczak iem 29 milionów lewych faktur tak się nie bali...
No i adwokat Krzysztof C ... upadłość . Życzę CBA i CBŚ by ze mną porozmawiały. Chyba warto. KNF patrzy i oczu ma wytrzeszcz. Informujemy służby i inwestorów na bieżąco. A i Briju już kanapki z sałatą nie da nikomu z wa-wy. Wszyscy się boją powtórki z AMBERLIPY.
Wulkanizator czy nie wulkanizator.... Bez znaczenia. Małe zazdrosne Polaczki z was. J.... małych wrednych zazdrosnych ludzi..... Chciwych na dodatek. Ile się wam akcji udało kupić w tym tygodniu? Raczej nie za dużo :).... I się nie uda. Do następnego ESPI -leszczyki. Pogadamy wkrótce. I mam nadzieję że ktoś z wami zrobi porządek.
Matko Jedyna żyłka Ci pęknie. Nie mam nic do ciężko pracujących ludzi. A że wy jesteście szmacia..mi toż cóż nic nie podołasz. Briju firma O nul zero. SAMI od SIEBIE. Wystarczy spojrzeć w lustro. Prawda BOLI
A w Briju wiedzą, że im biją odsetki. Firmy skupują ich należności za naprawdę dobre pieniądze. Wiedzą widać skąd z firemki z Gniezna ściągnąć to co gwiźli Panu Skarbówce. Tak na weekend do przemyślenia . Może być różnie.
Co ty mają takie papiery? Ale to chyba TAJEMNICA. Szkoda gadać. Plotki w Gnieźnie głoszą, że jeden to nawet do jakiejś babki strzelał z fuzji i teraz do końca życia muszą ją sponsorować. Taki mały. Ile w tym prawdy nie wiem. No dobra wiem , ale o tym nie dzisiaj. Podobno nawet studia skończyła...
Żałosny jesteś i w poniedziałek przekonasz się jak. Wielbłądy i owce nakarmiłeś? Briju karmi jak idą na rzeź. No chyba , że przestało. Wcale bym się nie zdziwił.
W Brijudzieje się dobrze. Nie ma takiego zdania.Złoto z Kirgistanu nie przyleciało w ogóle. Komunikaty to kłamstwa a pieniędzy brak. Bracia P. naśmiewają się z inwestorów. Co to jest? Ludzie to RP a nie Wenezuela. Nie ma ZŁOTA. Są tylko wieloletnie zobowiązania. Nieruchomości przepisane na Stelamor z Cypru. I pseudo właściciele co robią pod siebie.