• Kaktus Autor: ~Lucyfer [5.173.160.*]
    Trolu - czemu milczysz?. Nudno jakoś. Są jakieś wieści?
  • Re: Kaktus Autor: ~Kaktus [94.254.144.*]
    Dopłacać Sułtany z ,,chwilówki" !!! Wybory i co ,,Dojna Zmiana". Tak mówiliście? Jak legnie koalicja, wy też legniecie. Leżycie od początku czy PO czy PiS. Cytat z Prezesa Briju :,, Ja to się mogę w każdą stronę wyginać" I teraz wypada się wygiąć , bo kogoś wielbłąd puknie w du..ko. I nie zaboli ... tylko zaszczypie. Jest wprawa, jest zabawa
  • Re: Kaktus Autor: ~Lucyfer [5.173.160.*]
    Cytujesz mnie - jak już to robisz to rób dokładnie a nie wybiórczo. Oj peknie
  • Re: Kaktus Autor: ~vvv [46.112.243.*]
    co dalej?
  • Re: Kaktus Autor: ~Kaktus [94.254.144.*]
    KASA misiu KASA. Płacz i płać pracowniku rzemiosła wulkanizacyjnego w Gnieźnie. Firma Briiju . Król mówi: ,,złotem płaci".?,,Chwilówki " tylko do 17.00 h . BOCIANA osobiście polecam (znam nie z autopsji). Wszystkie banki wymawiają wam umowy? Co będziesz dyskutować?
  • Re: Kaktus Autor: ~Us [5.173.49.*]
    Zwróćcie uwagę że w Gant deweloper też zakładali tak jak briju kilka spółek rocznie Cypr Luksemburg, spółki pozyczaly od siebie pożyczki, aporty itp. Może i ci sami prawnicy doradzają kiwki i ogromna kasę biorą. W Gancie gdy nie mogli dojść do tych machlojek to zamknęli wszystkich od prezesa po księgowe i teraz prokurator z puchy pobiera na zeznania gdy ma ochotę. Tu będzie pewnie identycznie.
  • Re: Kaktus Autor: ~Zodiak [5.173.66.*]
    Za każdym razem to samo. Najpierw briju podaje jakiś Idiot komunikat dla ulomnych jak np kupno kopalni złota bez licencji na wydobycie po czym podnoszą sami kurs około 30-40% i po kilku dniach pojawia się właściwy komunikat jak np US chce znów z 30 milionów, kurs spada 30% i znów są poziomy ok 2 zł. Tyle tylko że KNF to analizuje
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.