• USA 13 Autor: ~Marcin_Scholke [109.41.3.*]
    kochani jak USA żołnierze wyjeżdżają do sygnalizator NAZOLTYM świetle to może to OSTRZEŻENIE że niechca NIEPOTRZEBNIE ginąć jak do rowu ZBACZAJA to może to znak że niektórzy politycy ZBOCZYLU Z DRODI POKOJU, nawiasem mówiąc jak pani MOSBACHER (swoją niezboczona droga prawdziwa CuGar z niej... Stevmeister...) da WIZY to tykkopoglowiu męskie u proszę KURKI ZOSTAJĄ bo ja też zostaje i w razie W nie tykac Warszawy bo mam 4FUN... :]]]]]
  • Re: USA 13 Autor: ~Marcin_Scholke [109.41.3.*]
    Mam wrażenie że politycy dostali MALPIEGO ROZUMU... tylko pani SZENYSZYL może jeszcze uratować te DZICZ...
    Nie bójcie się z dzikiem albo losiem tej DZICZY się pomylić nie da... :]]] TERMINATOR Z arnim to tam były takie TERMOstfory jakby przygrzani przez mikrofalowke... Oni śmieja się w filmach bo to broń...
    Dobrze ze mój ulubiony POGODYNEK Jarosław Kret wrócił... :) pozdrawiam:) pomylili się bo bie tylko imię i nazwisko ale oprócz wyglądu jeszcze INTELIGENCJA a tekla to była PANI premier że pszczolkimaji...
    Dobrze ze mój ulubiony POGODYNEK Jarosław Kret wrócił... :) pozdrawiam:) pomylili się bo bie tylko imię i nazwisko ale oprócz wyglądu jeszcze INTELIGENCJA a tekla to była PANI premier że pszczolkimaji...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.41.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Lepiej być Mieszko czy Chrobry lepiej Mieszko bo WŁADCA I MIESZKO KAJ CHCE niż KRÓL 1025 I uziemiony... :]]]]
  • Re: USA 13 Autor: ~MarcinScholke [188.147.106.*]
    Orzeł los Pan Orlos teleexpres ... żeby odejść to trzeba mieć jajka ...
    TVP niezależna--z każdej opcji która do Sejmu wchodzi po 1 osobie w roli OBSERWATORÓW
[x]
DIGITANET -0,10% 199,80 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.