• Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~ZED [5.173.176.*]
    ZED
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Lucyfer [37.248.164.*]
    KAKTUS -ZED cie pozdrawia matolku
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Kaktus [5.173.58.*]
    Dziękuję bardzo Lucyferku. No widzisz jak chcesz to jesteś grzeczny. A teraz już spokojnie możesz iść nakarmić wielbłądy. Tam dookoła firmy macie sporo trawy. Tam z tyłu za tym nowym parkingiem przy wulkanizacji. I pamiętaj jak będziesz korzystać z firmowego parkingu to postaw je na miejscach koniecznie głowami w kierunku firmy tak jak wszystkie auta stoją. Ale ty to doskonale wiesz. Prawda?
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Lucyfer [37.248.164.*]
    Jestem Lucyfer. Wiem wszystko
    To taka zagadka Lucyferku: Czy wiesz jaka jest odległość z piekła do nieba? Dla Ciebie 60 groszy. Od akcje lecą co robimy do no jak to co robimy PAPIER i komunikat. Byle dotrwać do 14 czerwca. A ile kosztuje papier? NIC.
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Jak [37.248.161.*]
    Wielbłądy będą pędzić, bo Kaktus kuje je w zad! O przepraszam w ZED ... .
    Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. Dobranoc
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Lucyfer [5.173.176.*]
    skoncz. Najbliższe dni pokażą Ci niezle cuda. Tylko Ty biedaku nie dasz rady nawet chodzić po spotkanku. Temat Kirgistanu mam akurat dobrze przebadany. Tak dobrze jak ZED przebada ciebie.
    No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować :
    Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci bo musi.Nie ma zmiłuj i naciska na rząd. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
    SAMI od SIEBIE. A kreatywna księgowość. Księgowe zwiały a została tylko ta Pani Xsize . Jarku sprawdź to proszę.
  • Obniżone pensje? Autor: ~Zus [188.123.204.*]
    Kaktus rozumiem że pracowales na produkcji w briju, jako że oni pensje zawsze robili najniższa a płacili więcej to zgłoś ten fakt do PIP i do ZUS z tak zwanym czynnym żalem, radca jakiś za 50 zł ci napisze. Ty nie ponosisz żadnych konsekwencji. PIP wyliczy na nowo składki twoje a może też innych pracowników i wraz z kara do 50 tys nakaze dopłacić. Pamietaj wyższy zus to wyższa twoja emerututa, to twoja kasa!
  • Re: Obniżone pensje? Autor: ~Kaktus [94.254.144.*]
    Ja pracuję na produkcji w Briju i wiem wszystko z pierwszej ręki. Moich czterech kolegów poszło z wami do Sądu Pracy. LOL. Na wyborach był? Wielbłądy nakarmione?
  • Re: Obniżone pensje? Autor: ~ZUS [188.123.204.*]
    Skoro wszystko wiesz to napisz w jaki sposób robili walki na vacie
    To mówisz że wałki na VACIE robili. No To PUK PUK Pan Skarbówka tam zapuka. No chyba nie z Gniezna, bo tam towarzystwo, kolegów kilku. Sułtani z Briju pełno w portach mają a trzeba dotrwać do WALNEGO. Przepłaceni z Pionier i NN mają gruby problem. SAMI od SIEBIE. SAMI od SIEBIE. SAMI od SIEBIE
  • Re: Obniżone pensje? Autor: ~Zodiak [5.173.72.*]
    Czyli co ty kaktus wiesz, bo narazie to piszesz dyrdymaly o funduszach które rok temu sprzedały już akcje briju, o leasingu Audi, masz jakieś konkrety?
    Jarosław, Jarosław, Jarosław.. No dobra to nie ... twoje marzenia. Wiem wiem wiem i ch... Cię trafia że nie wiesz kim jestem. Sułtanie z Gniezna z Firmy BRIJU.
  • Re: Obniżone pensje? Autor: asa112 [89.77.121.*]
    ale wzrosty - boki zrywać gdzie te wasze 10 zł hahah
  • Re: Obniżone pensje? Autor: ~ZUS [5.173.56.*]
    Tak się manipuluje kursem i robi w konia. Czy nikt nie zauważył że Interma w komunikacie podaję że ma już ponad 100 milionów długów?. Wystarczy też w Google wpisać nazwę tej kopalni z Kirgistan by przeczytać że koncesja wygasła grudzień 2017 na wydobycie złota.
  • Re: Obniżone pensje? Autor: ~stranger [94.127.104.*]
    Wygasa w grudniu tego roku, bo tam nic nie ma
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~fikus [81.190.72.*]
    Jak roślina do rośliny idź się zalej ...!
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Kaktus [94.254.144.*]
    Przeczytali inwestorzy komunikaty Briju z trzech ostatnich tygodni. Naie trzeba być specjalnie inteligentnym by widzieć, że nic tam nie gra. A teraz Sułtanie z Gniezna nakarmić wielbłądy i podlej giełdę siankiem. Bo coś nie JEDZIEMY ... może lepiej SPADAMY. Hm
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Zod [94.254.152.*]
    W latach 2011-2016 mieli setki faktur zakupu surowca lipnycb min z lombard ów, księgowa Katarzyna ma też cała wiedzę, jakiego haka na nią maja że się z pracy nie zwalnia, nie boi się?
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Roman [5.173.53.*]
    Kaktus też Ci powiem nowinek, ci prawnicy z mlynskiej Poznań specjalizują się w upadlosciach
  • Re: Pozdrowienia dla Kaktusa Autor: ~Kaktus [5.173.65.*]
    Gorąco pozdrawiam Romka. Briju to Balonik który dmuchają wulkanizatorzy. A na czym jak na czym nadmuchaniu się znają. Ale czasem ktoś widzi ten schemat i i rozjeżdża to walcem. Byle z klasą i bez nerwów. Sułtani z Gniezna wulkanizacja w garniturach i brykach w lizingu. może i garnitury są w lizingu? Ale jak się odezwą to wali ...kebabem. Sam lubię kebaby ale niesmak jest.
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.