A za 10 dni ANEKSik. Aneksy to ulubiona forma informacji Briju. Niedawno informowali, że to dopiero po zmianie rządu temat obrotu kruszcem. A tu taka odmiana. Widać piekło zajrzało w oczy.
A ja dzisiaj jak ten głup miałem oddać po 1.89.Ale coś mnie powstrzymało.Albo zysk albo w pysk,va banque.
Twardojajeczni górą!
Tak jak pisałem na wątku Groca wczoraj, liczę na pozytywy.Mówisz masz. )))))))))))
Witamy się w szanownym gronie.Nigdy za wiele dobrego.Nie jest dobrze,jak tak ciśnie, jeśli nawet są to wzrosty,ale reakcja jest jak najbardzie adekwatna do sytuacji.
Do końca nikt nie wierzył zarządowi i każdy podejrzewał,że podpucha,a jednak nie.
Ludzie patrzą na kreski i jak mają sygnały to wchodzą lub wychodzą..
Dzisiejszy dzień pokazuje jak jedno info demoluje AT.
Jak byk czerwoną płachtę,eheheh )))
Brałem też po 1.2 w grudniu,ale tamte już sprzedane....
Wszystko możesz sprawdzić.
Wiem,Wiem, w konkursie Pinokiów mam małe szanse.Czasami warto być sobą???
Chyba tak,nawet jeśli to tylko anonimowe forum ))))))))
Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać.
No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować : Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
To co Lucyferku, jutro znowu walka o przetrwanie? Pamiętaj : z nieba do piekła za 135.000 zł. A dla postronnych, których podobno nie ma: No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować : Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci bo musi.Nie ma zmiłuj i naciska na rząd. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
05 сентября 2018 года Приостановить право пользования недрами сроком на три месяца на основании п. 3 ч. 1 ст. 26 Закона Кыргызской Республики «О недрах», по лицензии: - лицензия № 2503 АП, выданная 24.12.09г. ОсОО «Спринт -строй» сроком действия до 31.12.19 г. на право пользования недрами Яшинкольской площади с целью проведения геолого-поисковых работ золота.