• Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~Lucyfer [37.248.164.*]
    Sie bedzie działo
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~Kaktus [5.173.58.*]
    A za 10 dni ANEKSik. Aneksy to ulubiona forma informacji Briju. Niedawno informowali, że to dopiero po zmianie rządu temat obrotu kruszcem. A tu taka odmiana. Widać piekło zajrzało w oczy.
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostun [85.52.203.*]
    Niebo piekło.Nie bo......
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostun [85.52.203.*]
    A ja dzisiaj jak ten głup miałem oddać po 1.89.Ale coś mnie powstrzymało.Albo zysk albo w pysk,va banque.
    Twardojajeczni górą!
    Tak jak pisałem na wątku Groca wczoraj, liczę na pozytywy.Mówisz masz. )))))))))))
    JEDZIEMY, JEDZIEMY, JEDZIEMY ....... a nawet o kur... LECIMY. (hip hip hurra) Nie takie numery już widziałem
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostunio [85.52.203.*]
    Witamy się w szanownym gronie.Nigdy za wiele dobrego.Nie jest dobrze,jak tak ciśnie, jeśli nawet są to wzrosty,ale reakcja jest jak najbardzie adekwatna do sytuacji.
    Do końca nikt nie wierzył zarządowi i każdy podejrzewał,że podpucha,a jednak nie.
    Ludzie patrzą na kreski i jak mają sygnały to wchodzą lub wychodzą..
    Dzisiejszy dzień pokazuje jak jedno info demoluje AT.
    Jak byk czerwoną płachtę,eheheh )))
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostun [84.78.26.*]
    Na EUCO TEZ TANCUJEMY :D
    DZIZYZ,CO ZA DZIEN!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=3sgBl7Mvq7Q&list=RDTiJDhHBOEjg&index=27
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostun [84.78.26.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=sobW1FqdDwg
    JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Takie pytanie: To ile kupili i ile sprzedali? Skoro ,,RUSZYŁ"
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostunio [85.52.203.*]
    Euco kupiłem przedwczoraj,
    Itm mam po 3,pasi?
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostunio [90.174.4.*]
    Brałem też po 1.2 w grudniu,ale tamte już sprzedane....
    Wszystko możesz sprawdzić.
    Wiem,Wiem, w konkursie Pinokiów mam małe szanse.Czasami warto być sobą???
    Chyba tak,nawet jeśli to tylko anonimowe forum ))))))))
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~ghostunio [90.174.4.*]
    Dobra dziewczynki.Jutro dalszy ciąg zabawy!!!!! ))))))))))
    Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać.
    No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować :
    Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~Lucyfer [5.173.176.*]
    Piszesz już sam ze sobą. Kumple z komisów ci nie pomogą w twojej trudnej sytuacji. Do zobaczenia
    To co Lucyferku, jutro znowu walka o przetrwanie? Pamiętaj : z nieba do piekła za 135.000 zł.
    A dla postronnych, których podobno nie ma:
    No więc ta umowa za 200.000USD jest na 4,5 kilogramów złota? To wezmę teraz telefon i załatwię od kumpli 10 kg z komisów na jutro. No chyba, że na ,,miedź czy nie mieć oto jest pytanie"? Cztery i pół kilo złota, ale jutro na GPW będzie polewka. I w Kirgistanie sytuacja niestabilna. Nic tylko kupować :
    Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku. Dlatego umorzyli dług Kirgistanu 700 mln USD i dali im następne 250 mln na rozwój. Rosja kupuje wszystkie złoto jak leci bo musi.Nie ma zmiłuj i naciska na rząd. Jest jeszcze złoto wydobywane na lewo, które ludzie płuczą w dołach rzek. Przejmują je pośrednicy a od nich kupują wszystko Iran i Emiraty Arabskie. Pełna stabilizacja. Wsadź tam w środek Briju i ich 46 sklepików i czterech Braci z Gniezna i masz odpowiedz. Chyba, że sami pojadą płukać. We czterech dadzą radę. Sławomir płucze najszybciej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~rainmaker [46.169.131.*]
    >Dla twojej wiadomości: W Kirgistanie złotem rządzą Kanadyjczycy, Resztę zagospodarowała sobie Rosja, której złoża na Czukotce skończą się za 4,5 roku

Tak jest, ale wydano tam też 181 pozwoleń dla garażowych hobbystów link  

No to Briju to ,,Garażowi Hobbyści". Nie wierzę. Ale jutro będzie polew na GPW . Już szykuj kolejne 135.000 tysi. I pamiętaj: SAMI od SIEBIE.
  • Re: Obrót kruszcem ruszyl Autor: ~rainmaker [94.127.104.*]
    Do końca roku raczej nic nie ruszy - cofnięto im licencję rok temu

link

05 сентября 2018 года
    Приостановить право пользования недрами сроком на три месяца на основании п. 3 ч. 1 ст. 26 Закона Кыргызской Республики «О недрах», по лицензии:
    - лицензия № 2503 АП, выданная 24.12.09г. ОсОО «Спринт -строй» сроком действия до 31.12.19 г. на право пользования недрами Яшинкольской площади с целью проведения геолого-поисковых работ золота. 
[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.