..... tonącego statku prawdziwy kapi5an zawsze schodzi pierwszy brawo, brawo, brawo klasa wyniki teraz były prezes M.M. Lisiecki może brylować na salonach biznesu ma czym się pochwalić ....... jeszcze jedno pytanie - ile zarobiły filmy z Cannes , tak się nimi przechwalał ale nikt tego nie ogląda i kolejna wtopa teraz przynajmniej jestem pewien że dokupię za parę groszy ... ot tak na pamiątkę że był taki gniot na GPW
O produkcja lokomotyw! To jest fantastyczny pomysł. Myślę, że Lisu to podchwyci. Pomyślcie tylko, jesteście na dworcu centralnym i na stację wjeżdża nowiusieńka PMPG 3682 ciągnąca cały skład do Paryża. To jest dopiero coś. Taaak, warto mieć ten papier.
Do póki nie będzie ani jednego pozytywnego sygnału od spółki to nic się nie zmieni. Nowy zarząd, nowe koszta, no cóż tylko czekać co nadal z tym skupem, zawsze był i niewiele z niego wynikało.
właśnie kupili 1200 szt. i na dzisiaj koniec .............................. męczarnie muszą trwać to taki papier i taki nie prezes gdyby mu zależało na wizerunku to inaczej poprowadzili by kurs ..................................... i tak do dwudziestego któregoś roku kupi za te 2 mln z 1,5 mln akcji na tym poziomie ....................... powiem szczerze że tu skubany mnie zaskoczył że tak sobie to wyliczył i zaplanował ...................... myślałem że skupem ustabilizuje kurs na godziwszym poziomie ale nie nie on muszą być męki i kwik i dziadostwo totalne i kupa mułu
Gpw wycenia przyszłość. Pytanie jest czy te złe wyniki zostały wyceniono wcześniej i teraz będzie gra pod ewentualne lepszy wyniki? Myślę że kryzys w ruch s. a został już stlumiony i teraz pmpg nie będzie już ponosić strat z tego tytułu (może jeszcze w drugim kwartale). Tego też będzie dotyczyć pozytywne info. Zwrot 1 mln zł jak się dogadaja z Orlenem