a to podstawa reszta wynika z perturbacji kurs wyprzedził sytuację można kupować po tej cenie bo naprawdę tanio Znany jak zwykle czeka na zetka ale się nie doczeka.....
"przychody rosną to najważniejsze" - ale mnie rozśmieszyłeś chociaż tyle bo nie do śmiechu mnie jak patrzę na te wypociny lisa
tak przychody 6% do góry a pytam ile koszty = prawie 50% czyli w takim tempie do końca roku bankrut , ponieważ wynik analogicznie osiągnęli 0 3,7 mln gorszy niż rok temu i niby co ma się zmienić w II kw co ?
Znany, nie do końca tak jest przychody są bardzo ważne ja np. w ubiegłym roku miałem rekordowe przychody nakupiłem maszyn ile się da zgadnij jaki podatek zapłaciłem - nic tzn. że jest źle ?
nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ? jakich maszyn ? do produkcji czy na sprzedaż ? jaki podatek ?
............................................. jeżeli kupiłeś na sprzedaż to zapłacisz z chwilą zbytu to tylko zrobiłeś sobie sztuczny koszt na koniec roku bo zakładam że w styczniu już nie nakupiłeś
jeżeli do produkcji to zależy jakie maszyny i będziesz je amortyzował prze 5 lu 10 lat lub wrzuciłeś w jednorazowe koszty i stąd brak podatku ale amortyzacja już zapitala