Jest po prostu uprzejmy. Trudno zresztą uśredniać rosnącą inwestycję.Sądzi, że przecena jest zbyt głęboka to dokupuje. Nie jest jedyny, w końcu ktoś robi te niewielkie obroty - nie tylko sprzedający. A czy ma rację przekonamy się niebawem :-)))
A co do pierwotnego tekstu Oli, droga(i) Olu zwłoki nie mogą konać, zwłoki to ciało po zgonie, więc doprawdy nie wiem co Ty tam obserwujesz? Sądzę, że wszelkie wiadomości o śmierci holdingu są grubo przesadzone i co najmniej przedwczesne.
właśnie ogarnąłem pare tamtów:) i jutrzejszy dla mnie jest mega lekki:) wierz mi gh niezależnie od sytacji go nie zmieni...stanowi % moich aktywów...szczególnie po spadkach:D
za to Ty jak po głupim jasiu ....nawijasz...i Tobie sen na pewno się przyda.
Dajcie już spokój z tym Ernestem , należy się szacunek ludziom , którzy w młodości wykazali się odpowiedzialnością za kraj i nie chcieli wojny domowej , a do majątku dochodzili własną pracą, których z zazdrości chcą dzisiaj zniszczyć i okraść, w odróżnieniu od tych chłopców od plakatów wzywających kiedyś do wojny , a schowanych pod spódnicą mamy albo za plecami taty , a robiących wielomilionowe przekręty na zwrotach i darowiznach kościelnych, pralniach których żadna siła nie może dlatego ruszyć do dzisiaj, bo to grube miliardy, a udają świętych , patriotów i bohaterów.