• Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Antyleszcz [95.160.159.*]
    ponieważ raport jest bardzo dobry a jednak główni akcjonariusze sprzedawali akcje, został tylko 1.
    Widzę tutaj 2 scenariusze:
    1. zbliża się duża emisja akcji po cenie nominalnej lub zbliżonej,
    2. wynik "podkręcony" pod wywalanie przez ostatniego akcjonariusza.
    Poza tym, raport jest nierzetelny i zakrywa wiele aspektów takich jak: brak informacji za ile kupili projekt Squter, jakie są zobowiązania z tego tytułu, jakie zobowiązania wynikają z umów z partnerami, itd.
    Ogólnie raport cacy to trzeba jasno przyznać ale to wychodzenie przez głównych akcjonariuszy za każdą ceną, brak realizacji skupu akcji, brak informacji ile projekt Sqter kosztował i jakie nakłady spółka zamierza przeznaczyć na ten projekt, brak informacji o wezwaniu UBERA do zaprzestania działalności konkurencyjnej (nic na ten temat nie ma w raporcie, więc jak to się akończyło?) .
    Znam kilka spółek które do końca pokazywały solidne zyski: Loyd, Macro Games, Gr Jagura, aż w pewnym momencie z dnia na dzień spółka przestała istnieć. Co tu się wydarzy, zobaczymy niebawem.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Roger [5.173.217.*]
    A kto przegłosuje tą emisje, w obecnej sytuacji bedą mieli za mało akcji, prędzej będzie miało miejsce wrogie przejęcie.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~tolek [77.113.94.*]
    płacze bo sprzedał po 30 gr norma
    Dopiero jutro może być szał zakupów przez tych którzy przestudiują raport. Tylko patrzeć jak pojawi się teraz info o przekroczeniu progu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~leszcz [212.180.200.*]
    Pokaż mi kiedy Krzysztof D. sprzedał jakieś akcje? Mógł sprzedawać jak było po 90 i jakoś nie sprzedawał. Raczej nie po to, żeby oddać po 30 czy 40. Poza tym bez niego nikt nic nie przegłosuje. Może się dogadał, że odbierze akcje od nich ale niech walą w rynek?
    Na razie gościu jest bardzo wiarygodny a to, że nie skupowali choć to przegłosował to myślę, że prezesowa za to mogła być ukarana przymusowym zrzuceniem i odebraniem przez niego lub kogoś od niego.

• Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Mietek105 [37.47.126.*]
    No dziwna. Na razie wiemy że: spółka zarabia, rozszerza działalność i jest niedowartościowana.
    W AT jak jutro będzie wyżej zamknięcie niż dzisiaj to mamy zmianę trendu na wzrostowy.
    Myślę że warto podjąć ryzyko.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Lol [94.254.185.*]
    już zaczynają pisać pierdoły ci co sprzedali
    Pani prezes to powinna zejść już ze stołka bo ewidentnie działała na szkodę a teraz powinno być zwołane walne i rozliczenie jej.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~1982 [89.64.12.*]
    Liczę na to i moi prawnicy.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Znudzony [188.146.232.*]
    Jak dzisiaj każdy przeanalizuje raport gdzie zysk jest 5 razy większy niż analogicznie przed rokiem przy kursie 2 razy większym to jutro nikt nie będzie chciał sprzedać poniżej 0.40 już nie mówię o zamknięciu na poziomie okolice 0.46.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Antyleszcz [95.160.159.*]
    ale farmazony gadacie. Żeby była jasność ja sprzedawałem w przedziale 70-90 groszy i nie biadole bo sprzedałem a uczulam bo wiele przekrętów na NC widziałem. Ci co są hurra optymiści to nie widzieli jeszcze żadnego przekrętu na NC.
    Tak jak pisałem wiele razy, sytuacja jest bardzo podejrzana a spółka niewiarygodna. Dlaczego nie wykonali skupu akcji skoro mieli kasę na koncie? No dlaczego? W tej chwili mogą leżeć w spółce wezwania do zapłaty a wy tego przecież nie wiecie.
    Co do ostatniego akcjonariusza, to dlaczego on nie został obecnie prezesem? Dlaczego nie odkupił akcji od prezesowej jak waliła w rynek? Może z nim nie ma kontaktu? Może on jest tylko słupem.

P.S.
    nie pierniczcie więcej farmazonów bo nie prowadziliście nigdy firmy i nie wiecie jak można akcjonariuszy wy.....
    Wystarczy podjechać do spółki i sprawdzić i wszystko będzie jasne, chyba w dołku oddałeś?
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~teżgimnazjalista [37.8.230.*]
    bo nie prowadziliście nigdy firmy....?

Businessmana mamy na pokładzie !!!
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~helo [83.30.144.*]
    Typowy leszcz bo nosi głowe wysoko :)
    Helo po Waszych wpisach widać że jesteście leszcze ale spokojnie giełda nauczy was pokory. Firma bez zaufania inwestorów nie ma szans na rozwój. Po obrotach widać że tu kupuje tylko ulica.

Kupujcie leszczyki, kupujcie a potem będzie płacz jak wypadną trupy z szafy.
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Nade [31.0.23.*]
    Nie pouczaj...zmień nastawienie...obserwuj i się ucz..
    Cieniuuutki jesteś.
    Nade ty jesteś mocarz.
    Jak tak fobrze to czemu nie kupujesz? A wiem, zainwestowałeś swoje kilka tys zl i kasy już nie ma na rachunku :-))))))
    no ci wszyscy co tak się śmieliście ze mnie. Dlaczego dziś nie kupowaliście? Przecież jest tak różowo i kolorowo, to czemu kurs spada?
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Lol [94.254.184.*]
    Bo leszcz jak kupi 3k o grosz niżej zaraz wystawia o grosz wyżej by na obiad zarobić
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~AtakTo [78.8.170.*]
    mądry leszcz ..lepszy obiad za frico niż zapis na rachunku
  • Re: Bardzo DZIWNA sytuacja Autor: ~Lol [94.254.184.*]
    Tyle że jak tak robi to nie sprzeda bo kolejny lescz widząc to chce kupić o kolejny grosz taniej i tak się spadki nakręcają, a zniechęcony leszcz nr 1 tym że nikt nie chce od niego kupić w końcu sprzedaje ze stratą by mieć choć na piwo :)
[x]
ONE2TRIBE -1,47% 0,27 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.