• raport Autor: ~kuba [46.175.109.*]
    Jak myślicie bedzie na plus czy minus
  • Re: raport Autor: ~zarabiający [5.172.255.*]
    Niedawno zakupili duże portfele. Na początku powinny generować straty. Lecz jeśli będzie w okolicach zera, lub lekko na plusie, to tak jak podejrzewam i oczekuję. Jak będzie kilkadziesiąt tysięcy na plusie, to sądzę, że do raportu rocznego tj 30 maja możemy podchodzić pod 50-80 groszy, a po raporcie jeszcze wyżej. Zwłaszcza, że początkiem czerwca skończy się okres zamknięty i znowu ruszy skup akcji własnych.
    Taka moja opinia.
  • Re: raport Autor: ~Seisa [31.0.38.*]
    Nie byłbym takim optymistą, choć też licze na wybicie ... narazie czekam na raport ... ze stratą i tak nie sprzedam :-)
  • Re: raport Autor: ~robertss [188.146.165.*]
    Skoro tak kurs zjechał to musi być powód ,ja zakładam dużą stratę ,ale relax potem będą zyski i poprawa .Firemka oki ale dla cierpiliwych i mających jaja
  • Re: raport Autor: ~Kuba [37.30.24.*]
    Nieźle ktoś dobral widać dobry raport będzie.
  • Re: raport Autor: ~EMILL [195.177.86.*]
    przed zjazdem, zawieszeniem też KTOś dobrał
    i....
    jest jaj jest
  • Re: raport Autor: ~Kuba [37.30.24.*]
    Niżej zejsc teoretycznie nie powinno. Dlatego węzłem w tą spółkę.
  • Re: raport Autor: ~antykominiarz [78.8.44.*]
    czekają aż ulica się wykrwawi...to widać...nie ruszałbym tego teraz nawet po 9 gr
  • Re: raport Autor: ~zarabiający [5.172.255.*]
    I dobrze. Nie ruszaj, więc co tu robisz. Próbujesz zaniżyć cenę i skupić. Ja ciągle dokupuję te akcje i jeszcze szacuję, że do końca czerwca jak będzie poniżej 20gr, to przekroczę 5%. Ja sprzedaję inne aktywa i kupuję tą spółke, ponieważ według mnie ona mocno straciła z powodu spekulacji i cieniem tutaj też odbija się afera Getbaka. Skup akcji trwa. Przy takich cenach i moich zakupach cena będzie rosła, a w portfelu spekulantów skończą się akcje. Zobaczymy jak wyjdzie, lecz ja nie planuję sprzedać tego papierka taniej niż za 1zł, a planuję za 2 lata po skupie sprzedać za ok 5zł. Zostaną wtedy duzi akcjonariusze, skup wyczyści spekulantów, ja będe miał trochę akcji, spółka będzie miała już potężne przychody ze swoich portfeli, a afera getbaka odejdzie w zapomnienie.
    Taka moja wizja. Mam nadzieję, że się ziści :)
    jakie 9 gr?
    nominał był 10 gr, może zejść niżej?

• Re: raport Autor: ~Kuba [188.147.2.*]
    Dobry plan. Daje 50 procent na powodzenie. Ja liczę na 2 złote
  • Re: raport Autor: ~probe [5.173.9.*]
    a ja na 2 ale gr
    zobaczymy kto sie przeliczy heh
    jakie 2 grosze?

ja myślę, że zejścia poniżej 10 gr do czasu wyjaśnienia postępowania,
    będą krótkie
  • Re: raport Autor: ~doctorX [78.8.235.*]
    no to trochę się tu już wtopiło..niby na tak niskim poziomie uważanym za min...to teraz musicie jeszcze wrzucić tak cirka 1 mln zł by ewentualnie ustabilizować kurs w ok. 20 gr....powodzenia
  • Re: raport Autor: ~EmiLL [195.177.86.*]
    ciekawe kto i skąd weźmie miliona,
    mówisz, że jak skup za milion, to jest szansa stabilizacji po 20 gr
    a jak nie?
    gdzie wsparcie :(
  • Re: raport Autor: ~xxx [83.7.223.*]
    Tu całe pakiety szły po 0,14gr
[x]
DITIX -3,63% 0,24 2026-01-07 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe