• Zrealizowałem stratę Autor: ~Tomi [37.248.253.*]
    I kupiłem jujubee.

Więcej tu nie wrócę.
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~inwestor55 [5.173.180.*]
    Powodzenia... Nie masz się czym chwalić...
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~dareczek [5.173.221.*]
    Niedługo napiszesz że ryczysz i masz znowu pecha jak tutaj bujnie
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~paka [95.174.57.*]
    na początek było by się zastanowić kto wierzy w Tomiego i jego zakupy i sprzedaż bo wydaje się ,że nikt na tym forum
    przykra ta cała farsa.

Możesz mi wierzyć albo nie wierzyć ale on jest jak najbardziej realny.Poznałem go na Krezusie i chciałem go wyciągnąć z kredytu.Ciężki temat bo jest panikarzem i na koniec i tak robi po swojemu.Zonk!!!!.Ale nie jestem sam i poprzez niego poznałem ludzi z którymi mogę wymieniać się spółkami,myślami.A do Tomiego mam gg.Szkoda mi go bo jego marzeniem było zarobić na mieszkanie na początku a teraz marzy żeby spłacić kredyty.A spirala się nakręca.
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~paka [217.117.129.*]
    osobiście nie daje wiary ale wsunie nie ma to wielkiego znaczenia co ja myślę.
    Patrząc na spadki i na obroty w dwóch ostatnich dniach to jeżeli miał 100k to spadek który mamy i na , który plączę został wywołany tym ,że sprzedał o dziwo umiał kupować by nie podbić nie umiał sprzedać by nie zjechać kursem
    to się kupy nie trzyma .Płacze ,że spada kurs który został obniżony przez niego samego.
    Ty natomiast dla mnie wyglądasz na wiarygodnego.
    pozdrawiam
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~Yaro [88.156.135.*]
    i tak z tego nic nie będzie ks tu kusze 3 lata
    Dziękuje,jednak przeceniasz jego możliwości finansowe.I to bardzo.Zakupił za to Jujubee.To zobacz obrot na Jujubee i pomyśl że nie tylko Tomi kupił.
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~paka [217.117.129.*]
    za dużo mam czasu i pisze:) -
    z drugiej jednak strony było by dobrze , że to dlatego spada,
    bo jeżeli to zagrywka z wyższych poziomów to znaczy że szykuje się nam jakiś nowy pomysł
    np. nowy inwestor który dostanie akcje za 0.2 gr i spokojnie mogą teraz sprzedawać potem info rynek resztę zrobi oni odkopią
    oczywiście że nadinterpretacje i wymyślam niestworzone rzeczy ale kto ich tam wie, ja w ich głowach nie siedzę.
    wolał bym napisać zaniżanie przed odpałem;):)
  • Re: Zrealizowałem stratę Autor: ~hans [77.112.73.*]
    weck :)
[x]
CFI 13,43% 0,15 2026-02-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.