• Może trzeba podziałać przez Facebook Autor: ~m_i_k_e [5.173.241.*]
    Może tam na stronie minoxa trzeba powrzucac trochę postów dlaczego raportu nie przekazują itp?
  • Re: Może trzeba podziałać przez Facebook Autor: ~Kasa [94.254.233.*]
    W jakim celu? Prokuratura niech wyjaśni.
  • Re: Może trzeba podziałać przez Facebook Autor: ~Cash [37.8.231.*]
    Dnia 2019-05-02 o godz. 13:19 ~Kasa napisał(a):
    > W jakim celu? Prokuratura niech wyjaśni.

Jak to w jakim? Niech wszyscy, którzy od nich towar kupują, korzystają z usług, zatrudnieni pracownicy wiedzą z kim mają do czynienia. Niech wiedzą, że mogą być tak samo na kasie w.dymani jak akcjonariusze, którzy im zaufali. Prokuratura? Wtedy dla "przeciętnego Kowalskiego" będzie już za późno. Ot dlaczego, żeby już nie kradli, nie oszukiwali, nie kłamali. A jak chcą zarabiać to uczciwie i dopełniają swoich obowiązków. Skoro działalność na fb przenieśli, żeby dalej oszukiwać to niech rodzina, znajomi, świat się dowiedzą.
  • Re: Może trzeba podziałać przez Facebook Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Ciekawy wpis na stronie Pani Ali z 16 listopada 2018 roku: " Dzień dobry, straciłem majątek życia inwestując pieniądze w pewna nieuczciwa spółkę na NewConnect, która wyprowadziła majątek akcjonariuszy w różne szemrane interesy członków zarządu i ich rodzin a następnie doprowadziła do zawieszenia notowań akcji na giełdzie. Jestem bankrutem. Czy ta fundacja mogłaby mi jakoś pomoc?"
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.