• Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Sam nie wiem, na kogo postawić:
    - sypacz PKC
    - familia sypacza
    - łosie od Gerdy (po powzięciu bolesnej w skutkach wiedzy, ile jest warta gwarancja Fluid-a o odkupieniu akcji do 1,20)?

Albo (aż ciężko mi to przechodzi przez gardło) któryś z członków elity inwestorskiej naszej przeperły (znaczy się: członek Prywatnego Forum) postanowił ratować resztki kapitału ...
    Tyle opcji, tyle możliwości, pogubić się można w tym wszystkim ...

... może chociaż wiemek da głos i oznajmi, że on dalej skupuje ...

• Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 11:43 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Sam nie wiem, na kogo postawić:
    > - sypacz PKC
    > - familia sypacza
    > - łosie od Gerdy (po powzięciu bolesnej w skutkach wiedzy, ile jest warta gwarancja Fluid-a o odkupieniu akcji do 1,20)?
    >
    > Albo (aż ciężko mi to przechodzi przez gardło) któryś z członków elity inwestorskiej naszej przeperły (znaczy się: członek Prywatnego Forum) postanowił ratować resztki kapitału ...
    > Tyle opcji, tyle możliwości, pogubić się można w tym wszystkim ...
    >
    > ... może chociaż wiemek da głos i oznajmi, że on dalej skupuje ...
    >

Wiemek nic nie mówił że skupuje. On tylko pisał że Fluid ma się dobrze. Skupował invest90, miał 2 koszyczek zapełniać poniżej 50 i nie wiadomo co z nim się stało.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~vito [176.109.165.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 11:43 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Sam nie wiem, na kogo postawić:
    > - sypacz PKC
    > - familia sypacza
    > - łosie od Gerdy (po powzięciu bolesnej w skutkach wiedzy, ile jest warta gwarancja Fluid-a o odkupieniu akcji do 1,20)?
    >
    > Albo (aż ciężko mi to przechodzi przez gardło) któryś z członków elity inwestorskiej naszej przeperły (znaczy się: członek Prywatnego Forum) postanowił ratować resztki kapitału ...
    > Tyle opcji, tyle możliwości, pogubić się można w tym wszystkim ...
    >
    > ... może chociaż wiemek da głos i oznajmi, że on dalej skupuje ...
    >

oni tu też mają swoje forum ?
    tak jak eko-syfie ?

obywie spółki upadają
    przypadek ?
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 11:52 ~vito napisał(a):

>
    > oni tu też mają swoje forum ?
    > tak jak eko-syfie ?
    >
    > obywie spółki upadają
    > przypadek ?

Mają. A dokładniej - jeszcze niedawno mieli. Szacunki z zeszłego roku (potwierdzone przez plugawego jokera) wskazują, że było tam zaparkowane ca 3,5 mega sztuk makulatury. Wiszą razem - akcje są teoretycznie zblokowane poprzez pełnomocnitwa do dysponowania rachunkami na herszta forum, niejakiego miso. Ale pełnomocnictwo zawsze można odwołać ... i jak jedna z drugą czarna owca się wyłamie, to reszta pójdzie ich śladem i będziemy mieli Niagarę.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~mk_gda_gnida [176.109.165.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 12:25 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 11:52 ~vito napisał(a):
    >
    > >
    > > oni tu też mają swoje forum ?
    > > tak jak eko-syfie ?
    > >
    > > obywie spółki upadają
    > > przypadek ?
    >
    > Mają. A dokładniej - jeszcze niedawno mieli. Szacunki z zeszłego roku (potwierdzone przez plugawego jokera) wskazują, że było tam zaparkowane ca 3,5 mega sztuk makulatury. Wiszą razem - akcje są teoretycznie zblokowane poprzez pełnomocnitwa do dysponowania rachunkami na herszta forum, niejakiego miso. Ale pełnomocnictwo zawsze można odwołać ... i jak jedna z drugą czarna owca się wyłamie, to reszta pójdzie ich śladem i będziemy mieli Niagarę.

pamiętam jak na forum kulki.pl dwoma hersztami byli mk_gda (do dzisiaj żołnierz bakuna) i slawek_wro
    jeden drugiego kroił jak się dało, przy okazji kilkudziesięciu leszczy którym wmówili że już za chwilę przychody sięgną 200 mln zł a zysk netto 100 mln zł (swoją drogą kto był w stanie w to uwierzyć, ale tam iq oscyluje w graniach 30 pkt)
    później mk_gda okazał się konfidentem, nie dość że orżnął sławusia, to jeszcze doniósł na niego pewnym organom ścigania
    to były jaja
    dzisiaj kurs jest 90% niżej a spółka włąśnie zrobiła odpis na niemal 30% swojej wartości księgowej, to tonie !
    ten sam mk_gda do dzisiaj kłamie i manipuluje na forach eex, wspólnie z tutejszym naczelnym kłamcą - swój
    ciekawe, nie?
    Dnia 2019-04-29 o godz. 12:56 ~mk_gda_gnida napisał(a):

> pamiętam jak na forum kulki.pl dwoma hersztami byli mk_gda (do dzisiaj żołnierz bakuna) i slawek_wro
    > jeden drugiego kroił jak się dało, przy okazji kilkudziesięciu leszczy którym wmówili że już za chwilę przychody sięgną 200 mln zł a zysk netto 100 mln zł (swoją drogą kto był w stanie w to uwierzyć, ale tam iq oscyluje w graniach 30 pkt)
    > później mk_gda okazał się konfidentem, nie dość że orżnął sławusia, to jeszcze doniósł na niego pewnym organom ścigania
    > to były jaja
    > dzisiaj kurs jest 90% niżej a spółka włąśnie zrobiła odpis na niemal 30% swojej wartości księgowej, to tonie !
    > ten sam mk_gda do dzisiaj kłamie i manipuluje na forach eex, wspólnie z tutejszym naczelnym kłamcą - swój
    > ciekawe, nie?

Tutaj czarnym charakterem był niejaki plugawy joker - założyciel prywatnego forum i jego pierwszy herszt. Zdążył wydupcyć całą resztę koncertowo, zanim go wreszcie wysiudali. Widać numer na "Prywatne forum" nie jest objęty ochroną patentową.

• Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~plugawy [188.147.36.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:24 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 12:56 ~mk_gda_gnida napisał(a):
    >
    > > pamiętam jak na forum kulki.pl dwoma hersztami byli mk_gda (do dzisiaj żołnierz bakuna) i slawek_wro
    > > jeden drugiego kroił jak się dało, przy okazji kilkudziesięciu leszczy którym wmówili że już za chwilę przychody sięgną 200 mln zł a zysk netto 100 mln zł (swoją drogą kto był w stanie w to uwierzyć, ale tam iq oscyluje w graniach 30 pkt)
    > > później mk_gda okazał się konfidentem, nie dość że orżnął sławusia, to jeszcze doniósł na niego pewnym organom ścigania
    > > to były jaja
    > > dzisiaj kurs jest 90% niżej a spółka włąśnie zrobiła odpis na niemal 30% swojej wartości księgowej, to tonie !
    > > ten sam mk_gda do dzisiaj kłamie i manipuluje na forach eex, wspólnie z tutejszym naczelnym kłamcą - swój
    > > ciekawe, nie?
    >
    > Tutaj czarnym charakterem był niejaki plugawy joker - założyciel prywatnego forum i jego pierwszy herszt. Zdążył wydupcyć całą resztę koncertowo, zanim go wreszcie wysiudali. Widać numer na "Prywatne forum" nie jest objęty ochroną patentową.
    >

Tigre stary przyjacielu pamiętasz bo i przed Tobą pamiętają jak joker mówił i powtarzał, iż jest tu od samego początku i będzie do samego końca? Plugawy pozdrawia Ciebie i niech idący na śmierć również pozdrowią cezara!:)

Pozdr.
    Dnia 2019-04-29 o godz. 14:47 ~plugawy napisał(a):
    >
    > Tigre stary przyjacielu pamiętasz bo i przed Tobą pamiętają jak joker mówił i powtarzał, iż jest tu od samego początku i będzie do samego końca? Plugawy pozdrawia Ciebie i niech idący na śmierć również pozdrowią cezara!:)
    >
    > Pozdr.

Witaj plugawy friendzie.
    Rzadko tu zaglądasz - a ja, w miarę moich skromnych możliwości, dbam o to, aby pomięć o tobie nie zaginęła.
    Co zaś do końca - tym razem to już (chyba) niedługo. Komornik to zazwyczaj taki smutny gość małej wiary, którego nie da się zbyć żadną skończoną ilością komunikatów o przyszłych zyskach.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~plugawy [188.147.36.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 15:02 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 14:47 ~plugawy napisał(a):
    > >
    > > Tigre stary przyjacielu pamiętasz bo i przed Tobą pamiętają jak joker mówił i powtarzał, iż jest tu od samego początku i będzie do samego końca? Plugawy pozdrawia Ciebie i niech idący na śmierć również pozdrowią cezara!:)
    > >
    > > Pozdr.
    >
    > Witaj plugawy friendzie.
    > Rzadko tu zaglądasz - a ja, w miarę moich skromnych możliwości, dbam o to, aby pomięć o tobie nie zaginęła.
    > Co zaś do końca - tym razem to już (chyba) niedługo. Komornik to zazwyczaj taki smutny gość małej wiary, którego nie da się zbyć żadną skończoną ilością komunikatów o przyszłych zyskach.

Dziękuje za pamięć tigre, i ja o Tobie pamiętam-zresztą całe prywatne nigdy cię nie zapomni:)
    Masz rację, iz jest już blisko dlatego przybyłem na pogrzeb zastanawiając się przez wrodzoną skłonność do ryzyka czy jeszcze z tej wykrwawiającej się chabety nie upuszczę trochę krwi choćby do słoika tak z sentymentu?:)
    Przez te wszystkie lata zarobiłem tu dobrze wiele razy, natomiast nie wiem czy nie powinienem okazać szacunku darczyńcom i zakupić przynajmniej symbolicznie trochę kwita zostawiając go do końca jako takie samo oczyszczenie?:)

Pozdr.

• Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~Gładki_wali [37.47.108.*]
    Janek postanowił chyba ciąć straty na swoich kwitach i zdetonował labrygę. Macie na czołach pieguski?
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~Wiem [87.239.222.*]
    Myszą jak w plusie Brawo Ty
    Dnia 2019-04-29 o godz. 12:48 ~Wiem napisał(a):
    > Myszą jak w plusie Brawo Ty

Wiemek, jeśli cię niesłusznie pominąłem w tym zestawieniu, to najmocniej przepraszam. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że byłem święcie przekonany, że właśnie przystępujesz do skrobania zawiadomienia o przekroczeniu progu 5%.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~hehe [37.47.130.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:15 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 12:48 ~Wiem napisał(a):
    > > Myszą jak w plusie Brawo Ty
    >
    > Wiemek, jeśli cię niesłusznie pominąłem w tym zestawieniu, to najmocniej przepraszam. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że byłem święcie przekonany, że właśnie przystępujesz do skrobania zawiadomienia o przekroczeniu progu 5%.

Fluid ma się dobrze hehee
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~vito [176.109.165.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:18 ~hehe napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 13:15 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > > Dnia 2019-04-29 o godz. 12:48 ~Wiem napisał(a):
    > > > Myszą jak w plusie Brawo Ty
    > >
    > > Wiemek, jeśli cię niesłusznie pominąłem w tym zestawieniu, to najmocniej przepraszam. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że byłem święcie przekonany, że właśnie przystępujesz do skrobania zawiadomienia o przekroczeniu progu 5%.
    >
    > Fluid ma się dobrze hehee

:))))
    Mysza kolego mnie nie musisz uświadamiać o swojej wiedzy ani swoich przewidywaniach bo gdyby tak było byłbyś bogaty kolego w co powątpiewam ale mimo to bardzo Ci dziękuje za szereg przestróg tylko one mi są zbędne tak wiec swoje myśli kieruj do słuchaczy które śmiem nazywać rogacizna pozdrawiam
    Dnia 2019-04-29 o godz. 14:01 ~Wiem napisał(a):
    > Mysza kolego mnie nie musisz uświadamiać o swojej wiedzy ani swoich przewidywaniach bo gdyby tak było byłbyś bogaty kolego w co powątpiewam ale mimo to bardzo Ci dziękuje za szereg przestróg tylko one mi są zbędne tak wiec swoje myśli kieruj do słuchaczy które śmiem nazywać rogacizna pozdrawiam

Zatem wiemku nie obrazisz się, kiedy wdzięczni Ci słuchacze nabiorą takiej samej śmiałosci - i zaczną cię nazywać (dla podkreślenia Twojej odmienności) nierogacizną ... kwik kwik
    Jestem przyzwyczajony do obelg które serwuje nam państwo PiS na codzień i jej zwolennicy i tu warto podkreślić z rzędu rogacizny Ci sami którzy sprzedają po 36 gr nie dawno kupowali po 65 i znowu to zrobią nie bawem
    Tym samym nie brakuje tych którzy teraz skupują bo czuja stado jeleni jak tygrys na polowaniu nara kolego lecę na impre
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~JokiOki [77.112.119.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 14:42 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-04-29 o godz. 14:01 ~Wiem napisał(a):
    > > Mysza kolego mnie nie musisz uświadamiać o swojej wiedzy ani swoich przewidywaniach bo gdyby tak było byłbyś bogaty kolego w co powątpiewam ale mimo to bardzo Ci dziękuje za szereg przestróg tylko one mi są zbędne tak wiec swoje myśli kieruj do słuchaczy które śmiem nazywać rogacizna pozdrawiam
    >
    > Zatem wiemku nie obrazisz się, kiedy wdzięczni Ci słuchacze nabiorą takiej samej śmiałosci - i zaczną cię nazywać (dla podkreślenia Twojej odmienności) nierogacizną ... kwik kwik

Trolle, wasze odchody zmieniły internet w kloakę
    Teraz to niestety przestało być śmieszne. Bo ilość przeszła w jakość. Zrobiło się was tyle, staliście się tak bezczelni, że wasze mózgowe odchody zamieniły internetową debatę w śmierdzącą kloakę. A z tej kloaki umysłowe szambo wylewa się do realu i zalewa nasz świat. Tonie w nim polityka, demokracja, debata publiczna i całe życie Zachodu - w tym Polski, czyli nasze. Strasznie musielibyśmy być już ogłupieni, by dalej na to spokojnie i bezczynnie patrzeć.
    Aby sprzedać musi ktoś kupić jak myślisz idiota kupuje ? Myszą kolego kto kupuje w fatalnej sytuacji widziałem już różne rzeczy na giełdzie ale nie idiotę który kupuje trupa
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:36 ~Wiem napisał(a):
    > Aby sprzedać musi ktoś kupić jak myślisz idiota kupuje ? Myszą kolego kto kupuje w fatalnej sytuacji widziałem już różne rzeczy na giełdzie ale nie idiotę który kupuje trupa

Kupuje albo kolarz - ryzykant (świadomy tego, że przerzuca się gorącym kartoflem) i zdający sobie sprawę, że można w kilka dni stracić połowę kapitału. Albo zarobić na odbiciu zdechłego kota.
    Lub poławiacz spadających noży - znaczy się idiota.

Spółka ma zajęte rachunki bankowe. Komornik jest na etapie sporządzania oszacowania nieruchomości przed licytacją, a sumę wierzytelności dochodzonych można wstępnie oszacować na co najmniej 3 miliony - nie do spłacenia przez Fluid. Świnka skarbonka, czyli łosie naganiane przez Gerda Broker, których gotówka utrzymywała Fluid na powierzchni przez ostatnie 3 lata - to już historia. Na zakładzie podobno jeden reaktor (na cztery) jest gotowy do pracy - ale ciężko to potwierdzić, bo nie ma materiału do uwęglania. W kwestii zaś samej gotowości, to potwierdzenie jej istnienia mamy od samego prezesa Gładkiego. I tylko od niego. No, ale skoro oświadczenie wydał taki niekwestionowany autorytet ....
    W tle - proces z EKO-PAR, który powinien zakończyć się w II instancji w Q3/2019. Jest i PARP - dziwnie nieruchawa, bo ma możliwość dochodzenia roszczeń już dziś. Ale wyuczona nieudolność urzędników też ma swoje granice, po przekroczeniu których zaczynają się niewygodne pytania ze strony tzw. organów. Na koniec coś, co nasuwa analogię do czarnej materii. Coś, czego nie widać, ale co na 100% istnieje - procesy o wydanie nakazów płatniczych na rzecz nabywców obligacji, których termin umowny wykupu jeszcze nie nadszedł - ale które stały się wymagalne ze względu na złamanie konwenantów. Ciemna liczba jest nieznana, ale jej potencjał (ponad 20 milionów) już tak.

To już jest trup. To znaczy - to coś było trupem już 4 lata temu. Ale fakt - przeciętny uczestnik tego forum mógł być sceptyczny wobec rewelacji głoszonych przez myszowatego. Dziś jednak zaprzeczanie "oczywistej oczywistości" można skomentować jednym słowem - idiotyzm.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: pati_ [178.37.195.*]
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:36 ~Wiem napisał(a):
    > Aby sprzedać musi ktoś kupić jak myślisz idiota kupuje ? Myszą kolego kto kupuje w fatalnej sytuacji widziałem już różne rzeczy na giełdzie ale nie idiotę który kupuje trupa

De facto w okolicach 0,38 zł jest wieloletnie wsparcie, więc ktoś tam liczy na pewno na odbicie ceny.

Co do komunikatu to stwierdzam ,że Gładki jest wielkim oszustem-teoretykiem swojej wybujałej wyobraźni o wspaniałej "unikalnej na skalę światową technologi,która jednak nie zdała egzaminu .
    Przykre jest ,że tyle osób mu zawierzyło swoje pieniądze.

Pozdr.
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~Dąb [188.147.101.*]
    ło rany, ale podaż, tutaj nawet dziś na DT nikt nie zarobi!
    To kup trupa za 129 rysia
    Dnia 2019-04-29 o godz. 13:38 ~Wiem napisał(a):
    > To kup trupa za 129 rysia

Co z tego że ktoś kupuje jak ciągle spada. Zawsze ktoś kupuje.
    Brawo
    Dnia 2019-04-29 o godz. 14:05 ~Wiem napisał(a):
    > Brawo

Tak na logikę nie uważasz że gdyby to co pisał Prezes było prawdą to byłoby plus 8 a nie minus 8? :)
  • Re: Kto dziś zwozi makulaturę? Autor: ~Kiki [37.47.36.*]
    O jest i wiemek:) buahaha
    To jak tam mowisz ze będzie dobrze:) byahahaha
    Omg co za leszcze:) hehe
[x]
FLUID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.