Tak, a taki src czy zniewolenia wezma po 2zl jeszcze w maju, macie problem ze na peronie stoi Cie wciąż od kilku lat. Była mega okazja po 14gr brać jak stało(dobierane po 15gr :) ) to za chytrzy byliście licząc że jeszcze taniej będzie i kursik wam odsunął, a na dniach jeszcze bardziej wam ucieknie na północ hihi
pozdro dla akcjonariuszy, czekamy na umowy..
Buahahahah aż się poplułem ze smiechu. I ty w tym dołku po 15 gr zapakowales pełne wory ? Będzie 2 zł a ja mam panikowac bo kurs pod wpływem popytu spadł 2%?
Rok temu pisaliśmy że po 1zl nie kupię. Teraz bredzą że nie kupię nawet po 2.
A ja powiem tak. Kupię i po 3 jak zobaczę podstawy. Wolę zła cena za dobrą spółkę niż "dobra" cenę za wydmuszkę.
Sypać sypać jeszcze trocheni się uda dokupić fajnie, oddam wam w maju po umowach.. po 2 - 3zl w maju nie martwcie się każdy dostanie swoje akcje spowrotem tylko w innych cenach już hihi :D zrób ktoś zrzut w dół bym dostał, dzięki. Pozdro:)
Tak miedzy nami Gordon ,to zeby nie ja ,to o czym bys pisal .Przeszla polowa watkow jest o mnie ,skup sie lepiej na spolce i na golosiownym prezesie nie wspomne o jego ustnych umowach.
Bo nie mogę patrzeć jak piszesz totalnie bez logiki, bez wiedzy podstawowej i płaczesz tylko. O mój portfel się nie martw, ma się dobrze, a nie marnuje czasu na płacz. Ja mogę spokojnie poczekać na T2P zeby zarobić, bo cierpliwość jest cnota, a mam jeszcze dwie inne spółki w portfelu, które też sobie dobrze poradzą :) tak wiec najpierw się czymś wykaz, bo jak narazie ty i jeszcze jeden mistrzu, próbuję się wymadrzac i wszystkich pouczać, a nie macie nic wartosciowego na koncie :) jak zarobisz jakies pierwsze porzadne pieniądze to bedziesz się mógł wymadrzac...
Boli cie prawda? Nic nie potrafisz, potrafisz tylko płakać i nic więcej, czlowieku ile zarobiles na giełdzie, że chcesz się tak wymadrzac? Jesteś jak ten drugi gadki pełno, a zero efektu :) zwykły leszcz, płotka. Napisz co do tej pory osiągnąłea, ile zarobiles i na czym? 5% raz na rok, a na reszcie płaczesz? Smiesza mnie tacy ludzie :)
Wdzisz osla lako tu nie chodzi o mnie tylko o T2p i skup sie na tym .To ile zarobila spolka ,moze inaczej ile zarobiles na spolce ze jej tak bronisz Teraz ja sie pogubilem ,co jest takiego ze tak jej bronisz .Do tej pory to tylko oszusci i marzyciele musisz to przyznac Panie Gordon
Nie bronię spółki, tylko pokazuje jaki jesteś daremny, że nic nie potrafiasz, na niczym się nie znasz, tylko płaczesz i jesteś dawca kapitału na giełdzie :) osła łąka? Tak w podstawówce cie nauczyli? Szkoda, że nie nauczyli cie pisać po polsku hahahaha
Tak więc wszyscy to się gubią myśląc co tu jeszcze robisz? Dlaczego nie sprzedasz akcji skoro spółka jest taka zła? Bo rozumiem, że jak piszesz to o spółce to obstawiasz, że kurs pójdzie w dół, bo inaczej nie ma w tym logiki, a jak pójdzie w dół to powinieneś sprzedać zgodnie z logika, prawda? To dlaczego nie sprzedasz akcji tylko cały czas płaczesz i się wymadrzasz? I odpowiedz jak taki mądry jesteś jak to pięknie zarabiasz na innych spółkach, bo jesteś niezlym ekspertem widać :) po trzecie ile spółka zarabia? Widać mało wiesz jak tylko patrzysz ile społka zarabia, plg od eksperta src zarabia, a jak widać kurs się obsuwa i nikt tego nie chce, to jak to jest "ekspercie" zniewolony? :)
Dla mnie jak ktoś nie ma wyników to potrafi tylko pisać... Każdy popełnia błędy, ale poplenianie ich nagminnie, a przy tym udawać eksperta to już hipokryzja. Tak wiec jak widać we dwóch wymadrzacie się najwięcej, nie mając nawet do tego podstaw, nie macie się nawet czym "chwalić".. Najlepsze jest to, że chcesz pilnować mojego portfela, a ci którzy od dawna śledzą moje ruchy wiedzą, że np. Na cfi stając uparcie przy zdaniu, że będzie można tam bardzo dobrze zarobić, słuchając pod swoim adresem tam takich samych wyzwisk, takiego samego wyśmiewania itp zarobiłem ładne pareset %, na paru innych spółkach 70-100%, mniejszych nie ma co wymieniac...tak więc wymadrzac będzie się mógł jak cokolwiek osiagniesz..
No to wszyscy widza ze mamy tu profesora od gieldy pana Gordona ,ale jakims dziwnym trafem zawisl na haku na bananowej spolce T2p no,no co za ynwestor.Bez odbioru napisz lepiej jakie sukcesy osiagla spolka T2p i nie zajmuj sie mna ,bo wszycy sa juz wynudzeni szamanie i krolu gieldy
Widać jednak jak na dłoni,że akurat was nagonił, bo jak inaczej tłumaczyć wasze zaangażowanie w losy tej spółki, kto nie ma akcji ten ma w nosie jej los, a kto ma ten nagania albo na wzrosty, albo na spadki, taka rola tzw. kółkowiczów. Kto poważnie myśli o spółce to już dawno sprzedał gdy w nią zwątpił, albo spokojnie czeka na sukces, jeśli w nią wierzy, osobiście należę do tych drugich, a jak bedzie to się okaże do końca roku i albo sprzedam ze stratą, albo będę się cieszyl, a naganiaczy wszelkiej maści mam głęboko gdzieś.