• Xxx Autor: ~src [5.184.253.*]
    Miało spasc na 10 gr, miała być upadłość a tu 20gr obronione i ktoś odbiera towar. Dziwnym trafem xxx odświeża swoje wypociny sprzed wielu miesięcy
  • Re: Xxx Autor: ~TRANSEK [91.233.69.*]
    Dziwnym trafem robi to w kluczowych momentach, po co ? Czyzby tak mu spolka dala w kosc ? Ja bym sobie dawno odpuscil.
  • Re: Xxx Autor: ~marek [188.30.201.*]
    Trole już tak mają .
  • Re: Xxx Autor: ~src [88.156.133.*]
    Ktoś ewidentnie podbiera towar. Coś się kroi. Nie pamiętam takiego zachowania na papierku
  • Re: Xxx Autor: ~macgregor [37.47.21.*]
    ''Zarząd SoftBlue S.A. "Spółka" z siedzibą w Bydgoszczy informuje, iż w dniu 17 kwietnia 2019 roku otrzymał informację o wyborze oferty Spółki jako najkorzystniejszej w ramach prowadzonego przez Ministra Cyfryzacji "Zamawiający" postępowania o udzieleniu zamówienia publicznego. Zamówienie dotyczy „Usługi wsparcia technicznego dla projektu Kronik@”. Zgodnie z ofertą wartość przedmiotu zamówienia wynosi 2.040.570,00 zł brutto. Termin realizacji upływa z końcem maja 2021 roku. Umowa w sprawie przedmiotowego zamówienia publicznego może zostać zawarta w terminie nie krótszym niż 10 dni od dnia przesłania zawiadomienia o wyborze najkorzystniejszej oferty.''

właśnie minęło 10 dni i w każdym momencie możemy spodziewać się podpisania umowy
  • Re: Xxx Autor: ~TRANSEK [91.233.69.*]
    Info bez znaczenia. Tu musi nastapic zmiana strategi zarabianie, a nie wyciaganie kasy.
  • Re: Xxx Autor: ~src [46.134.93.*]
    Ciekawi mnie jaki będzie raport. Wszystko co złe już w cenie. Każdy pozytyw będzie generował skokową reakcje kursu. Ale ten pozytyw musi się pojawić...
  • Re: Xxx Autor: ~TRANSEK [91.233.73.*]
    Podziwiam twoja determinacje i optymizm. Powiedzialem sobie ze trzymam akcje do konca 22r, ale co raz mniej czasu zostaje na realizacje jakiś zyskow z tej spolki. Musieli by juz rosnac i cos konkretnego robić, zeby byl wzrost przychodow, a co za tym idzie zyskow. Chyba ze zrobia wybicie jedno razowe pod super info powyzej 1pln. Wtedy sprzedac i zapomniec o spolce jednorazowej.
  • Re: Xxx Autor: ~Al [188.146.195.*]
    Czuję w kościach , że raport będzie na plus . Do 2022 roku tutaj może być......., ja tu liczę na znacznie więcej niż 1 zet , mam czas . Pozdro !!!
[x]
SOFTBLUE -0,77% 0,26 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.