• Jest info z sii Autor: ~m_i_k_e [5.173.233.*]
    Bardzo dobrze opisane :)
  • Re: Jest info z sii Autor: ~Paweł [37.248.165.*]
    Potwierdzam
  • Re: Jest info z sii Autor: ~aldii [37.47.151.*]
    Pisałem wcześniej że trzeba dać SII czas....Tylko zobaczymy czy KNF i prokuratura zajmie się tą spółką, czy może nic nie zrobi i odpuści sobie...zobaczymy

• Re: Jest info z sii Autor: ~Paracelsus [5.173.79.*]
    Dlaczego ma odpuścić? Jeżeli są przesłanki o podejrzeniu przestępstwa a widać są to prokuratura ma obowiązek zająć się sprawą. Ja ciężko pracowałem i nie odpuszczę im tych pieniędzy. Pora rozliczyć olszewskich i maliszewskiego. Celowo nazwiska piszę z małych liter ponieważ dla tych ludzi szacunku nie mam.
  • Re: Jest info z sii Autor: acdc40 [89.72.35.*]
    Też dostałem.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~mnx [95.40.155.*]
    O tym samym, skrótowo i innym językiem pisalem w tamtym czasie. A naganiacze Minoxa pluli sie całymi dniami nad lewymi komunikatami!

Tak jak mowilem SII to fachowcy i wiedza co robią!
  • Re: Jest info z sii Autor: ~PavDub [188.29.165.*]
    Ja tez dostalem. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Otrzymałem i dziękuje :) Świetne dokumenty.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~kos [95.171.113.*]
    też otrzymałem - może KNF i prokuratura dobierze się do tych oszustów, ale obawiam się że KNF wywali spółkę z giełdy, a my zostaniemy z bezwartościowymi akcjami na kontach i tak się to skończy - podobnie było z PMI i matyjasem.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~Hybrid [178.37.110.*]
    Też dostałem info. Nie wiem jak to było na innych spółkach ale wiem jedno że obecny zarząd jest bezczelny. Akcjonariuszy ma gdzieś a spokojnie handlują i w dodatku na Facebooku świąteczne życzenia składają. Mam nadzieję że banda cwaniaków pójdzie po rozum do głowy i rozliczy się z nami. Okradając mnie okradli moją rodzinę a tego im nie wybaczę.SII należą się wielke podziękowania za zajęcie się sprawą.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~haos [194.181.188.*]
    Sii tylko złoży wniosek i na tym zwykle kończy sprawę, wystarczy prześledzić historię zaangażowania SII w sprawy PSW Capital (sami wykasowali wątek tej spółki na swoim forum) i Depend
  • Re: Jest info z sii Autor: ~Kasa [79.186.106.*]
    Nie ma co krytykować działań. Trzeba być wdzięcznym że wzięli się za to. Poczekajmy to zobaczymy.
  • Re: Jest info z sii Autor: ~Hybrid [178.37.108.*]
    Kolejne kretyńskie wpisy na Facebooku Minox.
    Dla mnie to jest bezczelne zagranie Olszewskich i Maliszwskiego. W KRD spółka czysta czyli z góry działali chcąc nas wydymać. Gdyby mieli zasłużenie to dawno wpisani byliby przez wierzyciela do rejestru. Oddacie tchórze z nawiązką.
  • A co ma KNF do NC? Autor: ~haos [194.181.188.*]
    Tylko do komunikatów o stanie posiadania ale to i tak zawsze po fakcie.
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.