Pisałem wcześniej że trzeba dać SII czas....Tylko zobaczymy czy KNF i prokuratura zajmie się tą spółką, czy może nic nie zrobi i odpuści sobie...zobaczymy
Dlaczego ma odpuścić? Jeżeli są przesłanki o podejrzeniu przestępstwa a widać są to prokuratura ma obowiązek zająć się sprawą. Ja ciężko pracowałem i nie odpuszczę im tych pieniędzy. Pora rozliczyć olszewskich i maliszewskiego. Celowo nazwiska piszę z małych liter ponieważ dla tych ludzi szacunku nie mam.
też otrzymałem - może KNF i prokuratura dobierze się do tych oszustów, ale obawiam się że KNF wywali spółkę z giełdy, a my zostaniemy z bezwartościowymi akcjami na kontach i tak się to skończy - podobnie było z PMI i matyjasem.
Też dostałem info. Nie wiem jak to było na innych spółkach ale wiem jedno że obecny zarząd jest bezczelny. Akcjonariuszy ma gdzieś a spokojnie handlują i w dodatku na Facebooku świąteczne życzenia składają. Mam nadzieję że banda cwaniaków pójdzie po rozum do głowy i rozliczy się z nami. Okradając mnie okradli moją rodzinę a tego im nie wybaczę.SII należą się wielke podziękowania za zajęcie się sprawą.
Sii tylko złoży wniosek i na tym zwykle kończy sprawę, wystarczy prześledzić historię zaangażowania SII w sprawy PSW Capital (sami wykasowali wątek tej spółki na swoim forum) i Depend
Kolejne kretyńskie wpisy na Facebooku Minox.
Dla mnie to jest bezczelne zagranie Olszewskich i Maliszwskiego. W KRD spółka czysta czyli z góry działali chcąc nas wydymać. Gdyby mieli zasłużenie to dawno wpisani byliby przez wierzyciela do rejestru. Oddacie tchórze z nawiązką.