Dzieki, Pawel byles moze na walnym? Powaznie pytam, bo martwia mnie te ostatnie spadki, a w dodatku pisali tutaj, ze z walnego nie ma sprawozdania na temat osiągnięc bo spolka nie ma osiągnięc, to tak pomyslalem ze moze lipa z tym projektem we Wloszech,bo raczej cos by podali, no bo po co ukrywac postepy w spolce, dziwne to wszystko...
byłem na walnym widziałem i usłyszałem wiele też czekam mam wysoką średnią kursu i też wiszę ale wiszę godnie i nie jęczę jak nie którzy... pisałem wcześniej że cierpliwość to cnotą tej spółki prezes też wierzy w projekt i skupią się na wielu aspektach nie tylko na jednym jak nie wierzycie macie telefon wystarczy zadzwonić albo cierpliwe czekać jak termo mówi tu nie idzie gra o grosze lecz o wielkie pieniądze czas jest pokaże jaki będzie kurs do końca roku...
Ciekawe skąd taka aktywność u osób które są na NIE ,czyżby wolontariat.......Macie kilkaset innych spółek tam szukajcie swego szczęścia . Ja osobiście osobom które chcą się coś więcej dowiedzieć na temat spółki zadzwonić do Pana Prezesa
Dnia 2019-04-23 o godz. 19:41 ~Termo napisał(a): > Kolego ,zaczerpnij informacji u żródła i zadzwoń do spółki to dowiesz się bardzo wiele interesujących rzeczy.
Dnia 2019-04-23 o godz. 19:41 ~Termo napisał(a): > Kolego ,zaczerpnij informacji u żródła i zadzwoń do spółki to dowiesz się bardzo wiele interesujących rzeczy.
tylko czy prawdziwych:) hehe póki co wszystko co mówili to zero wyszło z tego więc raczej nie ma co dzwonić:)
Dnia 2019-04-23 o godz. 20:36 ~Termo napisał(a): > Jestem przekonany że jednak dzwoniłeś i wiesz co się szykuje. Zadziwiające jest aktywność kilku osób które są na Nie. To dobrze wróży...
naprawdę nie dzwoniłem, już tyle różnych bajek zarządy różnych spółek opowiadały, łącznie z T2P że chyba musiałbym być śmieszny żeby dzwonić tam i słuchać tych bredni, ochłoń chłopie
a to nie ty mówiłeś że luty, marzec będą informacje z kwotami? właśnie o tym mówię, nasłuchałeś się pewnie bajek, obkupiłeś i będziesz kolejnym z wielu na haku bo naiwny jesteś
Ok, poczytalem i jestem spokojny, dzialalnosc charytatywna jest agresywna na tej spolce, bardzo wielu nie zainteresowanych, czyli juz wiem, trzeba dokupic, dziekuje za wpisy wszystkich "dobrodusznych" oraz tych powaznych
Ciekawy jestem co taki klon tutaj robi, skoro w spolke nie wierzy.. Zapytalbym, ale widze ze nie ma sensu, bo nic rozsadnego nie napisze, niby po ci traci czas tutaj, ja swego czasu na przyklad mialem infoscan, sprzedalem, wyszedlem na zero, na forum zajrzalem tylko zeby sprawdzic co z USA, ale nie udzielam sie tam agresywnie jak klon tutaj, bo po prostu ta spolka mnie nie interesuje