• Fasing czy Moj Autor: ~mojra [81.190.226.*]
    Która spółka może dać więcej zarobić? Jak sądzicie
  • Re: Fasing czy Moj Autor: ~Obserwator [77.65.95.*]
    Ja myślę, że MOJ. Rosnąc może pociągać kurs Fasinga, bo Fasing ma dużo akcji MOja i wartość jego aktywów będzie rosła. Do tej pory wartość aktywów była na śmiesznie niskim poziomie utrzymywana.
  • Re: Fasing czy Moj Autor: ~mojra [81.190.226.*]
    Choćby osiedle Zacisze MOJ musiałby przeszacować w górę. Przecież wartość nieruchomości wzrosła w ostatnich latach baaardzo
  • Re: Fasing czy Moj Autor: ~Fast [5.173.248.*]
    Chodzi ci o osiedle Zalesie? Drugi etap prawie się już sprzedał. Ale tam jest jeszcze dużo terenu do zabudowy, więc spółka może z tego sporo jeszcze mieć. MOJ wygląda całkiem ładnie. Dziś duże obroty. Jakby pod wybicie.
  • Re: Fasing czy Moj Autor: ~mojra [81.190.226.*]
    No tak. Jeśli chodzi o etap realizacji to wygląda na to, że powstały 4 bliźniaki i 12 domów w zabudowie łańcuchowej. Jeśli porównać to z planem zagospodarowania widocznym na stronie inwestycji to nie stanowi to nawet 1/5 zawartych w nim zabudowań. Wygląda na to, że spółka działalność deweloperska będzie towarzyszyć podstawowej jeszcze przez ładnych parę lat.
  • Re: Fasing czy Moj Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    sami siebie na ten MOJ naganiacie? to jest gniot , nie wart uwagi , po 1zł chętnie sprzedam
[x]
FASING -1,56% 12,60 2025-09-24 13:14:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.