• Kryptowaluty Autor: sebluki [83.28.222.*]
    W jaką kryptowalutę najlepiej zainwestować?
  • Re: Kryptowaluty Autor: ~marek [5.173.248.*]
    Tylko XRP już 30% do pszodu jestem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.34.52.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kryptowaluty Autor: gbjp [188.146.15.*]
    Czekanie na up&down to zabawa bez sensu. Kanadyjski fundusz robi arbitraż między giełdami na złocie, walutach, kontaktach i krypto. Powierzasz im pieniądze w depozyt minimum 16 dni i co dziennie odbierasz 1,5% zysku - można? jasne że można - opisałem to na forbitco.pl - wejdź, skorzystaj i zgarnij 25$ za rejestracje w jednym z programów z mojego linku, który jest na stronie.
  • Re: Kryptowaluty Autor: blc24 [188.163.26.*]
    Moim zdaniem, najlepiej inwestować w bitcoin. Bezpiecznie i legalnie można kupować w link 
  • Re: Kryptowaluty Autor: amsonpolska [83.4.250.*]
    Czy kryptowaluty zastąpią banki? link 
  • Re: Kryptowaluty Autor: arrturo [109.95.24.*]
    Hej, temat wciąż budzi wiele pytań również i u mnie, ostatnio natrafiłem na wiele artykułów jak równiez na strone https://leadmy.pl/p/rvr1/r6F0/eSZH gdzie dość ciekaawie jest to wyjaśnione i opisane, chciałem zapytać jakie Wasze są zdania na ten temat
  • Re: Kryptowaluty Autor: ~Szymek [109.95.24.*]
    Nic nie będę polecał bo w takich kwestiach najlepiej iść za głosem swojego rozsądki jednak jak chcesz zrobić sobie krótkie ale wartościowe szkolenie to warto zajrzeć sonie na stronę link
  • Re: Kryptowaluty Autor: milena-bitcoin [185.93.82.*]
    Kilka miesięcy temu wraz z moim chłopakiem, z którym wiążę swoją przeszłość, podjęliśmy jednogłośnie decyzję, że spróbujemy zainwestować (oczywiście częściowo - nie chcieliśmy podjąć tak wysokiego ryzyka), nasze wspólnie zaoszczędzone pieniądze. Na koncie były przez większość roku zamrożone. Dosłownie - nic z nich nie ubywało, ale nic nie rosło – co jest zaletą i wadą. Pieniądze ulokowane w znanym i szanowanym banku to poczucie bezpieczeństwa, ale dla młodych ludzi takich jak my jest to za mało – chcemy spróbować innych możliwości, że zwiększyć nasze oszczędności. Niewielką cześć z tych pieniędzy wykorzystujemy na coroczne wakacje. Głównym powodem, dlaczego je zbieramy, jest znany wszystkim cel, jakim jest własne mieszkanie, które chcemy kupić jak najszybciej. I zacząć życie w ciasnym, ale własnym M. Zrobiliśmy mały rekonesans wśród znajomych i w Internecie, opinię o Bitcoin Billionaire były najbardziej kuszące. Ja używam platformy Bitcoin Billionaire, może to kogoś zainteresuje! Nawet rekiny rynku finansowego uważają, że warto inwestować w innowacyjne przedsięwzięcia. Powszechnie wiadomo, że w najbliższym czasie elektroniczna waluta (kryptowaluta) może stać się powszechnie używaną walutą. Wyobrażacie sobie czas, gdy nie ma polskiego złotego? Jest to jak najbardziej możliwe. Przeczytacie różne artykuły i książki – z pewnością również i Wy się z tym zgodzicie.  Ja zaczęłam inwestować od małych kwot (wiadomo, ryzyko starty zawsze jest) i udało się, mój dochód zaczął rosnąć. Co zachęciło mnie do kolejnych inwestycji.