Współczuje wam autentycznie.Jutro i w kolejnych dniach ATM będzie miał spadki i to najprawdopodobniej dość duże
Polecam wam spółkę Auto Partner,na niej odrobicie straty.Spółka handluje częściami do samochodów.Wiadomo Polacy sprowadzają wiele samochodów z Niemiec i to często wieloletnie auta,które wymagają naprawy.Spółka od wielu kwartałów poprawia zyski i to znacząco.Sprawdzcie sobie spółke,poczytajcie.Za 12 miesięcy cena akcji będzie tam 100 albo 200% wyższa.
A dlaczego ma być niżej? Spółka pozostaje udziałowcem bardzo perspektywicznej spółki, która ma zadatki na okazanie się hitem na arenie globalnej, a to tylko dodatek przecież bo co by się nie działo wokol boombit to ATM Grupa żyje ze swojej działalności i nie wiem czy się orientujesz ale mają pełne pełne ręce roboty przy coraz większych marżach. Jak do tego doszedles, że będzie niżej?
Nawet przy dzisiejszej wycenie wartość udziału w Boombicie to ponad 80 mln które jest w całości zysków Atmu życzył bym każdemu takiego zyski z inwestycji
Dokładnie, jak dla mnie ATM Grupa jest niedowartosciowana i to tak solidnie, ale czas pokaże jak to bedzie, ale na moje to boombit dopiero zacznie się zwracać, podoba mi się jak działają, widać moc.