• Co powinienem zrobic? Autor: ~Młody [37.30.17.*]
    Kupiłem w okolicach 2,75. Ciągle spada, nie wie co robić. Płacze. Jak jutro będzie negatywne info to chyba koniec. Znów jest praktycznie na 2,2 skąd wybiło.
  • Re: Co powinienem zrobic? Autor: ~Ferowiec [89.64.50.*]
    Nie wiem na ile prawdy piszesz czy faktycznie to przeżywasz czy się nasmiewasz z takich osób które naprawdę są utopione. Pomyśl co czują ci co mają kupowane po 11zl i nie zdążyli sprzedać ile oni wtopili.
  • Re: Co powinienem zrobic? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    pokończyły mi sie dziś juz kreski na godzinowym wiec nieśmiało na jutro obstawiam albo opad ponowny na 2,10 i tam powinien pojawić się wolumen broniących wsparcia po raz kolejny albo odbicie do poziomu co najmniej 2,58 - 2,64 i tam walka co dalej w która stronę ..ale to jak zwykle moje przemyślenia .. na takim wolumenie jak dziś Altus może tylko opadać .. od odpadu na 1,5 nigdy nie rósł na takich śmiesznych wolumenach
    dzisiejsza sesja wygląda tak na dziennym interwale .. nic nawet nie przeprawiałem od poprzedniej idą dokładnie po linii tego klina zniżkującego .. ta pierwsza różowa strzała w górę była przy założeniu że dziś sie otworzą ponad 2,46 i szczerze mówiąc szykowałem środki na dokupowanie ..:) :) ..ale niestety tak sie nie stało

link

• Re: Co powinienem zrobic? Autor: ~Młody [188.146.56.*]
    Piszę poważnie, strata 15-20% boli. Jak ktoś ma po 11, to mogę tylko współczuć.
    jeśli naprawdę poważnie to :

przy wejściu w jakakolwiek pozycje powinieneś sobie wyznaczyć 2 punkty ..
    pierwszy to granica radości... przy której wychodzi z danej spółki i nie interesuje Cie czy ona spadnie czy wzrośnie tylko cieszysz się z osiągniętego zysku przy założonym dokładnie swoim planie - czyli jestem wielki :)
    drugi to granica bólu czyli ... poziom do którego strata jeszcze jest przez ciebie do zaakceptowania poniżej tej granicy niestety musisz bezwzględnie postawić stopa dla pozycji który ucina dalszą stratę ..inaczej przekształci się w stratę której już nie bedziesz w stanie znieść i tak zostaniesz z tymi akcjami do X czasu aż może się odbija i urosną do granicy akceptowalnej straty lub daj Boże zysku
    i to by było na tyle w ogólnym zarysie :) :)
  • Re: Co powinienem zrobic? Autor: ~feliks [5.173.249.*]
    Są 2 wyjścia albo na górkach sprzedasz w małych pakietach bo cwaniaczki z września tak szybko nie będą chcieli oddać swojego papierowego zysku i będą podbijać niewielkimi pakietami albo 2 wyjście prezio wychodzi na wolność i sprzedaż za 5 zeta.Moim zdaniem raczej go nie wypuszczą ale decyzja należy do Ciebie
  • Re: Co powinienem zrobic? Autor: ~xyz [81.219.210.*]
    Obyś jutro miał szansę się odbić. Jak wybije ponad 2,75 ustaw stop loss na tym poziomie i podnoś w miarę wzrostów na wyższe poziomy, to zagwarantuje zysk.
  • Re: Co powinienem zrobic? Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    ale komuś bardzo zależy aby to nie rosło...
[x]
ALTUS 3,31% 2,81 2026-05-06 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.